Aktiekast

Aktiekast heeft voor je de populairste kleuren schuifdeuren geselecteerd en met het modulaire interieursysteem kan je een schuifdeurkast op maat optimaal indelen. Verder heb je de keuze uit een basis profiel of een 3-vlaks profiel. Uiteraard kan je ook kiezen voor een spiegeldeur. Kom langs en laat vrijblijvend een schuifdeurkast op maat in 3D ontwerpen!

Voor het interieur kan je kiezen uit een aantal modules om de ruimte achter de schuifdeur zo optimaal mogelijk te benutten. Met de vier modules van Aktie Kast, stel je eenvoudig een kastinterieur samen met geavanceerde mogelijkheden in hang- en leggedeelten. Je kastinterieur wordt op maat geleverd. Ook heb je de keuze uit een aantal extra opties zoals extra legplanken, achterwanden, eindwanden, passtroken en ladeblokken. Aktie kasten worden in Nederland in eigen fabriek gemaakt en door onze meubelmakers perfect bij je gemonteerd voor een scherpe prijs!

Vrijblijvend 3D ontwerpinspirationtour1

Heb je belangstelling in een kast op maat en wil je graag weten wat de mogelijkheden zijn? Kom dan langs in onze showroom of maak een afspraak voor advies aan huis. Samen bespreken we de mogelijkheden en maken een 3D ontwerp zodat je een goed beeld krijgt hoe de kast er uiteindelijk uit komt te zien. De kast wordt kosteloos ingemeten om een accurate en vrijblijvende offerte voor je maken. Deze service is gratis en verplicht je tot niets! Bij opdracht hoef je niets aan te betalen en komen onze meubelmakers binnen 4 weken de kast monteren.