Behang en schilderwerk

De inrichting van je huis begint bij de wanden en schilderwerk want een mooie interieur verdient strak afgewerkte wanden en perfect gelakte kozijnen en deuren! In onze showroom kunnen wij je een uitgebreide collectie behang en glasvezelbehang laten zien. Onze vakmensen nemen je het grootste werk uit handen door bij je thuis het schilderwerk, sauswerk of behangen op zich te nemen. Uiteraard geven wij kleuradvies aan huis!

Glasvezelbehang

Een goed alternatief voor glad gestucte wanden is renovliesbehang. Renovliesbehang geeft een 100% vlak en strak eindresultaat; de naden moet je echt zoeken! Renovliesbehang heeft vele voordelen ten opzichte van glad stucwerk. Het scheurt niet, het is stootvast en is akoestisch beter.
Glasvezelbehang is verkrijgbaar in vele dessins en is meerdere keren overschilderbaar, Het is ook ideaal om in bestaande woningen te gebruiken. Slechte wanden zijn gelijk gerenoveerd en worden weer als nieuw. Daarbij kunnen wij uiteraard ook het plafond sausen of ander schilderwerk uitvoeren.

        

Behang

Wij zijn leverancier van Eijffinger behang. Eijffinger is gespecialiseerd in het ontwerpen van een breed spectrum aan hoogwaardige behangcollecties en interieurstoffen.
In eigen studio ontwerpt en ontwikkelt Eijffinger haar trendsettende productenprogramma, die een uitermate actuele en decoratieve uitstraling hebben en zijn toegespitst op verschillende doelgroepen. De collecties van Eijffinger hebben een eigen handschrift dat onderscheidend en herkenbaar is en gericht is op een brede doelgroep. Daarnaast richt Eijffinger zich met zijn producten ook op de professionele markt, zoals het inrichten van kantoren, winkels, zorginstellingen, hotels en restaurants.

        

Schilderwerk

Onze schilders zetten dagelijks hun vakmanschap in om de binnenkant én buitenkant van een woning van boven tot beneden van een nieuwe laag verf te voorzien. Ze gaan hierbij op een vlotte en nette manier te werk. En dat neemt je een hoop gedoe en veel tijd uit handen!
Onze vakmensen kunnen de binnenkant van je huis van een nieuwe laag verf voorzien; zowel muren als houtwerk. Neem contact met ons op, vraag een offerte aan en wij zullen je verbazen. Want goed schilderwerk, hoeft helemaal niet zo duur te zijn als je misschien denkt. Wij komen ook graag bij je thuis om ter plekke te bekijken wat er geschilderd moet worden én om je te adviseren qua kleur en verf.

Glasvezelbehang plakken en sausen.