CERAtouch

CERAtouch stone is de jongste telg uit de COREtec familie van meerlagige harde vloeren. We kunnen gerust spreken van een opmerkelijke innovatie die de vloerenindustrie op zijn kop heeft gezet. CERAtouch is verkrijgbaar in een hele reeks van natuurgetrouwe tegel- en steendecoren. CERAtouch is opgebouwd rond een HD-kern samengesteld uit compact kalksteengruis, zonder enige toevoeging van PVC. Diverse slijtlagen zorgen voor een nooit eerder geziene krasvastheid, gelijk aan of zelfs beter dan die van een keramische tegel.

Dankzij het kliksysteem is de plaatsing van de vloer snel en eenvoudig. Er komt immers geen lijm bij aan te pas. CERAtouch kan op elke ondergrond geplaatst worden, zelfs bovenop een bestaande vloer en werkt daarbij vrijwel alle oneffenheden weg. CERAtouch is 100% waterbestendig en de subtiele V-groef draagt bij tot een hyperrealistische look.

ceratouch stone vloeren

CeraTouch is een echte ‘game changer’:

– De look en feel van een echte keramische tegel
– Perfect in combinatie met vloerverwarming.
– Dezelfde dag beloopbaar.
Verhoogde krasvastheid ten opzichte van keramische vloeren
– Handig kliksysteem: snel en eenvoudig te plaatsen
– Voor elke, zelfs onregelmatige, ondergrond of bovenop een bestaande vloer
100% waterbestendig, dus ideaal voor natte ruimtes- Slechts minimale reiniging en onderhoud
– Duurzaam dankzij de minerale kern zonder PVC en de onderlaag in kurk

ceratouch is geschikt voor vloerverwarming

Verhoogde stabiliteit

Vorm- en maatvastheid van een CERAtouch vloer worden gegarandeerd door twee sterke vinyl lagen aan weerszijden van de minerale kern. Hierdoor komt de vloer nooit bol te staan en ziet hij er langer als nieuw uit. CERAtouch is daardoor perfect te combineren met onze elektrische infrarood vloerverwarming of traditionele vloerverwarming. Wij kunnen zowel de vloerverwarming als de CERAtouch vloer in een tijdsbestek van 3 dagen bij je installeren!

Geavanceerde CERAguard technologie

CERAguard is een beschermende, kras- en impactbestendige thermoplastische toplaag die speciaal voor dit product ontwikkeld werd. Zijn mat uitzicht en reliëfstructuur geven aan CERAtouch een natuurgetrouwe look & feel die het moeilijk maakt om de vloer te onderscheiden van een echte stenen of keramische vloer.