Maatregelen Coronavirus

Om je in deze tijden van corona je goed en toch ook veilig te helpen bieden we je de mogelijkheid om toch het interieuradvies te ontvangen wat je van ons gewend bent. Dit kan op 2 manieren; een afspraak maken voor door de week waarbij je de showroom alleen tot je beschikking hebt of langs te komen in het weekend.

De winkel voor jou alleen

In deze rare tijd kunnen wij ons voorstellen dat je het liefst niet in contact komt met meerdere mensen tegelijk. Als je met ons een afspraak maakt bieden we je de zekerheid dat er naast de verkoopadviseur niemand anders in de winkel is. We spreken samen een tijdstip af en zorgen dat de winkel op dat moment alleen tot jouw beschikking staat. Er zijn dan geen andere klanten aanwezig. De adviseur of stylist helpt je bij het kiezen van bijvoorbeeld je vloer, raamdecoratie of geeft je interieuradvies. Dat alles op gepaste afstand van minimaal 1,5 meter. Een afspraak hiervoor maken kan van dinsdag t/m vrijdag.

Uiteraard voldoen we verder aan alle richtlijnen die het RIVM stelt. We willen jou vragen om met maximaal 2 personen naar de winkel te komen.

Geopend in het weekend

Op zaterdag en zondag zijn wij “normaal” geopend maar is het niet mogelijk een afspraak te maken voor “private shopping”. Wel gaan wij een deur beleid voeren en er voor zorgen dat er maximaal 6 personen tegelijk in de showroom aanwezig zijn. We vragen je ook om met niet meer dan 2 personen naar onze showroom te komen. Ook vragen we je te houden aan de richtlijnen van het RIVM. We vertrouwen erop dat je hier begrip voor hebt!

Gewijzigde openingstijden

Wij zijn dagelijks geopend, maar we sluiten wel wat eerder dan gebruikelijk; van maandag t/m zaterdag sluiten wij om 17 uur en op zondag om 16 uur.