Tapijttegels Flooriginal

Tapijttegels van Flooriginal worden in Nederland gefabriceerd met de modernste technieken en van hoogwaardige materialen. Door de collectie compact te houden zijn wij in staat om een ongekend scherpe prijsstelling te hanteren. De tapijttegels van Flooriginal zijn reeds leverbaar vanaf € 18,95 per m² inclusief vakkundig plaatsen. Is uw bedrijf toe aan nieuwe vloerbedekking of gaat u verhuizen neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Topkwaliteit Made in Holland

Tapijttegels van Flooriginal worden gemaakt van hoogwaardige Polyamide garens. Dit garandeert een lange levensduur in zelfs de zwaarst belaste werkomgeving. Door de Polyamide garens tijdens het productieproces in te kleuren is het kleurbehoud gegarandeerd en bestand tegen agressieve schoonmaakmiddelen zoals bleekwater. Door de uiterst sterke en stabiele rug van de tapijttegels kunnen deze zonder verlijming aangebracht worden en maakt ze eenvoudig vervangbaar bij eventuele beschadiging. Flooriginal Tapijttegels bieden dezelfde kwaliteit als de Premium Brands tot 35% voordeliger!

Uw project volledig ontzorgt

Wij begrijpen dat u altijd in bedrijf moet zijn en dat overlast voor u en uw medewerkers tot een minimum beperkt moet zijn. Daarom zijn wij er op ingesteld om de vervanging van de vloerbedekking in uw bedrijfspand volledig te ontzorgen; van het uithuizen van meubilair en het verwijderen en afvoeren van de bestaande vloerbedekking tot het vakkundig stofferen van de nieuwe vloerbedekking het het inhuizen van meubilair; overdag, ’s avonds of in het weekend. Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze adviseurs en laat u informeren naar de mogelijkheden.

De Flooriginal Tapijttegel Collectie;