Interieur Adviesdag 29 oktober

Tijdens de Interieur Adviesdag maakt u kennis met onze topstyliste en onze producten en wordt er door middel van moodboards uw woonstijl bepaald. Dit eerste, korte advies duurt ongeveer 45 minuten.

Dit alles kost u enkel wat vrije tijd. De kosten van dit gesprek nemen wij voor onze rekening. Maak dus snel een afspraak voor een gratis adviesgesprek!

Indien u na dit adviesgesprek samen met onze topstyliste een alles omvattend interieur-adviesplan in detail wilt uitwerken, dat is dat natuurlijk mogelijk en wordt een vervolgafspraken gepland. Kleuren, materialen, combinaties van producten etc; alles komt aan bod! Samen met onze adviseur en topstyliste wordt er een compleet woonplan met bijhorende tekeningen en adviezen voor u uitgewerkt.

De kosten voor de uitgebreide vervolgadvies-pakketten bedragen slechts € 199,00 of € 299,00  maar u ontvangt het gehele bedrag weer retour bij aanschaf van producten uit onze showroom!

Wilt u in aanmerking komen voor deze service van Vloer&Raamdecor en Woninginrichting-aanhuis.nl, neem dan contact op met ons op of stuur een mailtje naar info@vloerenraamdecor.nl