Kasten op maat laten maken

Gratis 3D ontwerp? Maak een vrijblijvende afspraak

Van kledingkast tot boekenkast

Kasten op maat

Een kast op maat geeft je interieur een extra luxe uitstraling in woonkamer, hal, slaapkamer of wasruimte. Op sommige plekken is het handig om een kast te creëren, maar lijkt het vrijwel onmogelijk om dit voor elkaar te krijgen. Denk bijvoorbeeld aan de loze ruimte onder een schuine kap. Vrijwel niets is onmogelijk wanneer je een kast op maat laat maken volgens je eigen wensen en ideeën. Wij bieden een compleet maatwerk assortiment in kasten zoals inloopkasten, schuifdeurkasten, draaideurkasten en TV kasten op maat. Kom langs in onze kastenstudio voor advies, een gratis 3D ontwerp en een vrijblijvende offerte!

Bekijk alle kasten op maat

Kasten op maat voor elke plek in huis

Kasten hebben niet alleen een praktische functie, ook decoratief spelen zij een belangrijke rol. Ze geven een woning karakter en een eigen stijl. Maatwerk kasten kunnen op elke plek in huis worden geplaatst of ingebouwd. In tegenstelling tot een kant en klare kast heb je bij een kast op maat de vrijheid om deze geheel naar wens te laten maken. Dat biedt ongekende mogelijkheden! Ruimtes waarvan je dacht dat er nooit een kast in zou passen, blijken opeens beschikbaar.

Een kast op maat laten maken, betekent dat je nieuwe kast overal perfect zal passen. Of dat nu in een lastige hoek is, onder de trap, over de gehele breedte van een studeer- of slaapkamer, of onder een schuine kap, echt alles is mogelijk.

Vrijblijvend 3D ontwerp

Heb je belangstelling in een kast op maat en wil je graag weten wat de mogelijkheden zijn? Kom dan langs in onze showroom of maak een afspraak voor advies aan huis. Samen bespreken we de mogelijkheden en maken een 3D ontwerp zodat je een goed beeld krijgt hoe de kast er uiteindelijk uit komt te zien. Bij opdracht hoef je niets aan te betalen en komen wij de kast bij je thuis met een laser inmeten zodat deze perfect op maat gemaakt kan worden en komen onze meubelmakers binnen 4 weken de kast monteren.

Een kast op maat laten maken, je eigen droomkast ontwerpen

Wanneer je een kast op maat laat maken, ben je eigenlijk zelf de ontwerper. Je stelt tenslotte zelf je eigen droomkast samen. Geen eenheidsworst van de meubelfabriek, maar een kast volgens je eigen smaak en inzichten. Dat maakt jouw interieur uniek.

Jij bepaalt onder meer de kleur, de uitstraling (modern, klassiek), het type deur, de indeling en uiteraard de maat. Natuurlijk krijg je daarbij hulp van onze meubelmakers die de kast uiteindelijk vakkundig voor je in elkaar zullen zetten. Zij zorgen er ook voor dat deze perfect wordt geplaatst op elke gewenste plek in huis.

Wees creatief!

Maatkasten bieden tal van creatieve mogelijkheden. Hoe creatief ben jij met een kast? Denk bijvoorbeeld eens aan een kledingkast op maat , een boekenkast op maat of een inloopkast. Niet alleen hip maar ook erg praktisch. Heb je een loze ruimte in huis? Met een inloopkast op maat tover je zo’n ruimte eenvoudig om tot een nuttige en handige opbergplaats waar je super geordend je spullen kwijt kunt. Inloopkasten kunnen worden gemaakt in iedere gewenste vorm en afmeting.

Kasten in allerlei soorten en uitvoeringen

Welke type kast en uitvoering je ook zoekt, wij maken het. Denk bijvoorbeeld aan een schuifdeurkast met deuren van glas. Hou je meer van een kastdeur van hout of MDF? Ook die maken wij op maat, net zoals een kast met een klassiek gefreesde schuifdeur. Al onze kasten zijn daarnaast eenvoudig uit te breiden met een ladekast of schoenenrek. Ook een kledinglift behoort tot de mogelijkheden. Onze kasten op maat bieden we aan tegen een scherpe, concurrerende prijs.

GRATIS ONTWERP IN 3D EN VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Voordat onze vakmensen daadwerkelijk een kast op maat in elkaar zetten, maken we eerst, naar aanleiding van jouw wensen, een ontwerp in 3D. Zo heb je een goed idee hoe jouw kast er straks uit gaat zien. Wanneer je langskomt in onze showroom of een afspraak hebt gemaakt voor advies aan huis, bespreken we alle mogelijkheden. Ook zullen we de kast gratis inmeten en op grond daarvan een vrijblijvende offerte maken. Je bent dus tot niets verplicht. We gaan pas echt aan de slag wanneer jij 100% tevreden bent met het 3D model en ons naar aanleiding van de offerte opdracht geeft voor het maken van een unieke kast op maat.

Laat je kast op maat maken door de specialist!

Wil je graag een kast op maat laten maken? Neem vandaag nog contact met ons op. Dan maken we gelijk een afspraak.

 

Wij bieden:

 • Gratis 3D ontwerp van jouw droom kast op maat
 • Gratis inmeten
 • Vrijblijvende offerte
 • Concurrerende prijzen
 • Vrijwel onbeperkte mogelijkheden
 • Snelle levering en montage (binnen 4 weken)
MAKKELIJK BEREIKBAAR

ONZE SHOWROOM

In onze makkelijk te bereiken showroom aan de A-16 op de Woonboulevard in Dordrecht parkeer je eenvoudig en gratis voor de deur.

furnishing-photo

HOE WORDEN WE BEOORDEELD

vloerenraamdecor.nl scoort een 9.4 van 10 op basis van 3321 beoordelingen

 • allure
 • moduleo
 • Luxaflex
 • ambiant
 • therdex