Schuifdeuren

Soms heb je voldoende aan schuifdeuren en hoeft er geen hele kast bij geleverd te worden; je hebt een kast, maar wil nieuwe deuren. Of je hebt een ruimte in een kamer die je graag wilt afschermen met schuifdeuren. Dat kan allemaal! Kom langs in onze showroom en we vertellen je graag over alle mogelijkheden.

Wij hebben diverse schuifdeuren beschikbaar voor dit soort toepassingen. Onze collectie bestaat uit spiegeldeuren, glasdeuren en paneeldeuren (egaal gekleurd of met houtmotief). Ook is het mogelijk om een deur in verschillende vlakken in te delen zodat er een speelse combinatie ontstaat.

Wij meten de schuifdeuren zelf in en verzorgen ook de plaatsing. Net als jij willen we immers dat de deur soepel en geruisloos heen en weer kan schuiven. Omdat wij overtuigd zijn van de kwaliteit van de schuifdeuren en het railsysteem geven wij 10 jaar garantie!

Vrijblijvend 3D ontwerpinspirationtour1

Heb je belangstelling in een kast op maat en wil je graag weten wat de mogelijkheden zijn? Kom dan langs in onze showroom of maak een afspraak voor advies aan huis. Samen bespreken we de mogelijkheden en maken een 3D ontwerp zodat je een goed beeld krijgt hoe de kast er uiteindelijk uit komt te zien. De kast wordt kosteloos ingemeten om een accurate en vrijblijvende offerte voor je maken. Deze service is gratis en verplicht je tot niets! Bij opdracht hoef je niets aan te betalen en komen onze meubelmakers binnen 4 weken de kast monteren.