Kasten op Maat

Op sommige plekken is het handig om een kast te creëren, maar lijkt het vrijwel onmogelijk om dit voor elkaar te krijgen. Denk maar eens aan de ruimte die nog beschikbaar is onder een schuine kap. Voor uw wens hebben wij een oplossing want kasten op maat maken is een van onze sterke punten. Kom langs voor advies en een vrijblijvende offerte!

Uitvoeringen

Wij maken kasten in verschillende uitvoeringen; schuifdeurkasten met deuren van glas, hout of MDF, kasten met klassieke gefreesde schuifdeuren en inloopkasten op maat. Er zijn kasten voor iedere (on)mogelijke situatie en tegen zeer concurrerende prijzen. Bovendien zijn er diverse mogelijkheden om een kast uit te breiden met bijvoorbeeld een ladekast, schoenenrek of kledinglift.

Vrijblijvend 3D ontwerp

Heb je belangstelling in een kast op maat en wil je graag weten wat de mogelijkheden zijn? Kom dan langs in onze showroom of maak een afspraak voor advies aan huis. Samen bespreken we de mogelijkheden en maken een 3D ontwerp zodat je een goed beeld krijgt hoe de kast er uiteindelijk uit komt te zien. De kast wordt kosteloos ingemeten om een accurate en vrijblijvende offerte voor je maken. Deze service is gratis en verplicht je tot niets! Bij opdracht hoef je niets aan te betalen en komen onze meubelmakers binnen 4 weken de kast monteren.

Bekijk de diverse mogelijkheden voor een kast op maat;