Moduleo LayRed

Moduleo LayRed is de nieuwste ontwikkeling van Moduleo Designvloeren. Moduleo LayRed is een PVC clickvloer met een harde kern. Door de unieke en gepatenteerde eigenschappen is Moduleo LayRed sterk genoeg om verschillen in de ondervloer te overbruggen en elastisch genoeg om eventuele oneffenheden op te vangen zodat het vloeroppervlak mooi vlak blijft.

Moduleo LayRed vervormt ook niet onder invloed van schommelingen in temperatuur en is daardoor probleemloos toepasbaar in ruimtes met grote ramen en veel direct zonlicht. De planken en tegels zijn bovendien volledig waterdicht en geschikt voor keukens en badkamers.

Moduleo LayRed daarnaast is de stilste vloer in het rigid vloerensegment. De akoestische laag reduceert het loopgeluid tot een minimum en zorgt er voor dat de vloer comfortabel zacht en warm aanvoelt. De toplaag is slijtvast en bestand tegen hakken en meubelpoten. De LayRed-collectie bestaat uit zeven realistische hout- en steendesigns met zesentwintig natuurlijke kleuren.

 Moduleo Preferred Premium Partner

Wij zijn Moduleo Preferred Premium Partner®, dus bij uitstek hét adres voor de aanschaf van een vakkundig geplaatste Moduleo LayRed vloer! De nieuwste Moduleo collecties vind je als eerste in onze Moduleo shop-in-shop op Woonboulevard Dordrecht, centraal gelegen langs de A-16.

Bekijk hieronder de kleuren van Moduleo LayRed;