Moduleo LayRed

Moduleo LayRed is de nieuwste ontwikkeling van Moduleo Designvloeren. Moduleo LayRed is een PVC click vloer met een harde kern. Door de unieke en gepatenteerde eigenschappen is deze vloer sterk genoeg om verschillen in de ondervloer te overbruggen en elastisch genoeg om eventuele oneffenheden op te vangen zodat het vloeroppervlak mooi vlak blijft.

Moduleo LayRed daarnaast is de stilste vloer in het rigid clickvloeren segment en is 10 dB geluiddempend en daardoor perfect geschikt voor appartementen. De akoestische laag reduceert het loopgeluid tot een minimum en zorgt er voor dat de vloer comfortabel zacht en warm aanvoelt. De toplaag is slijtvast en bestand tegen hakken en meubelpoten. De LayRed-collectie bestaat uit zeven realistische hout- en steendesigns met zesenveertig natuurlijke kleuren.

De perfecte click-vloer i.c.m. vloerverwarming!

Moduleo Layred heeft een warmteweerstand van slechts 0,016 kW/m² (dat is 75% lager dan bijvoorbeeld Core Tec!) en dat maakt dit de ideale vloer in combinatie met vloerverwarming!

LayRed vervormt ook niet onder invloed van schommelingen in temperatuur en is daardoor probleemloos toepasbaar in ruimtes met grote ramen en veel direct zonlicht. De planken en tegels zijn bovendien volledig waterdicht en geschikt voor keukens en badkamers.

Nieuw! Layred EIR

De collectie van Layred is uitgebreid met de EIR serie. EIR staat voor Embossing In Register en dat betekend dat de toplaag is voorzien van een natuurgetrouwe houtnerfstructuur; elke nerf en noest is zichtbaar, voelbaar en volgt exact het houtdessin van de vloer voor een ongelooflijk natuurlijke uitstraling!

  • LayRed is slechts 6 mm dik inclusief vaste ondervloer.
  • Layred heeft het UNICLIC clicksysteem voor razendsnelle installatie!
  • LayRed is 10 dB contactgeluid reducerend dus ideaal voor appartementen!
  • Warmteweerstand van slechts 0,016 kW/m² dus perfect voor vloerverwarming!
  • LayRed Select heeft 23 hout en 8 steen dessins en een prachtige look en feel.
  • LayRed heeft geen extra ondervloer nodig.
  • LayRed heeft levenslange garantie!
  • €46,99 of € 55,95 (EIR) per m².

Moduleo LayRed ook te bekijken in onze showroom

Wij zijn Moduleo Preferred Premium Partner®, dus bij uitstek hét adres voor de aanschaf van een vakkundig geplaatste Moduleo LayRed vloer! De nieuwste Moduleo collecties vind je als eerste in onze Moduleo shop-in-shop op Woonboulevard Dordrecht, centraal gelegen langs de A-16.

Bent u geïnteresseerd in deze vloer of een andere uit ons assortiment van topmerken? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of bel ons direct op 078 203 3815.

Bekijk hieronder de beschikbare kleuren;