Moduleo Moods

Moduleo Moods bied ongekende designmogelijkheden. Met tien creatieve en unieke formaten kan je combineren met de steen- en houttexturen uit de collecties Tranform en Impress. Je creëert er oneindig veel prachtige vloerdesigns mee, van klassiek elegant tot superdynamisch. Allemaal met de topkwaliteit van Moduleo Designvloeren. Moduleo Moods heeft ruim 250 mogelijkheden in visgraat PVC vloeren!

 Moduleo Preferred Premium Partner

Moduleo Moods-vloeren worden gelegd volgens de traditionele verlijmde methode op een geëgaliseerde vloer óf op onze unieke Flexpro ondervloer. De tegels van speciaal formaat worden met een speciale lijm op een grondig voorbereid oppervlak gelijmd dat hard, droog en foutloos is. Alleen de beste vakmensen kunnen een Moduleo Moods vloer installeren. Wij zijn Moduleo Preferred Premium Partner®, dus bij uitstek hét adres voor de aanschaf van een vakkundig geplaatste Moduleo Moods vloer!

Moduleo Moods compleet geïnstalleerd; allinclusive

  • Inmeten & advies aan huis
  • Voorbereiden van de zandcement dekvloer
  • Aanbrengen van een hechtprimer
  • Aanbrengen van 3 mm egalisatie
  • Schuren en voorbereiden geëgaliseerde vloer
  • Verlijmd van de PVC vloer met watervaste PVC lijm
  • 10 Jaar garantie op de installatie
  • Normale prijs € 119,95 m²

All Inclusive Deal 99,95 m²!

Rectangulars

De Rectangulars  zijn planken gebaseerd op rechthoeken met een verhouding van 4 op 1 in verschillende plank formaten. De rechthoekige planken zijn precies de helft, het dubbele of een derde van andere planken. Daardoor is er maximale flexibiliteit om diverse vloerpatronen te creëren zoals trendy visgraat patronen en Hongaarse Punt Patroon in diverse afmetingen. Uiteraard hebben wij een showvloer in onze showroom liggen zodat je alle details en mogelijkheden van deze unieke vloer kan beoordelen!

Geometrics

De tweede groep speciale formaten  zijn de geometrics: drie vormen die in elkaar passen in schuine hoeken waarmee gewaagde 3 D kaleidoscopische patronen te creëren zijn. Zowel de Rectangulars als de Geometrics zijn leverbaar in alle kleuren en structuren uit de Transform en Impress serie van Moduleo.

Moduleo Moods bied je de mogelijkheid om honderden unieke en creatieve combinaties te creëren! Klik hier om alle mogelijkheden te bekijken!

 

moods-config1

Klik hier voor alle mogelijkheden, kleuren en dessins
van Moduleo Moods of kom langs voor vrijblijvend advies en een offerte op maat!

Moduleo Moods Basket Weave