De inrichting van je nieuwe woning in Nieuw Land van Valk geheel ontzorgt!

Nieuw Land van Valk wordt de leukste nieuwe buurt van Dordrecht en heeft voor ieder wat wils! Nieuwbouw eengezinswoningen in allerlei typen en groottes, grote en kleine appartementen, winkels en voorzieningen. Allemaal gelegen aan een mooi groen park, goed bereikbaar en dichtbij de binnenstad!

In fase 1 hebben wij tal van woningen in project Nieuw Land van Valk mogen inrichten. Van het leveren van bijvoorbeeld alleen een PVC vloer op de begane grond tot de complete inrichting van woningen inclusief interieurontwerp, vloeren, glasvliesbehang, raamdecoratie en kasten op maat.

In onze showroom op Woonboulevard Dordt vind je alles op het gebied van vloeren, raamdecoratie, kasten op maat en glasvliesbehang. Je bent bij ons verzekerd van deskundig advies, vakkundige stoffeerders, behangers en monteurs, een scherpe prijs en het gemak en comfort van één aanspreekpunt en planning!

Wellicht heb je ons al eens gezien op TV want wij zijn vaste partner van vtwonen en onze vakmensen zijn wekelijks te zien in het TV programma “Weer verliefd op je Huis” van vtwonen! Kom eens langs voor vrijblijvend advies en een offerte op maat. Weet je nog niet precies wat je wil met je nieuwe interieur? Maak dan een afspraak met topontwerpster Dagmar Sommer voor een interieurontwerp en kleuradvies!

Ontzorging Woninginrichting-Aanhuis.nl

Interieuradvies van een topontwerpster! interieuradvies nieuw land van valk

Wij maken advies van een topontwerpster voor iedereen bereikbaar; bij onze maandelijkse Interieur Adviesdagen kunt u kennis maken met styliste Dagmar Sommer. In een kosteloos kennismakingsgesprek van 1 uur worden je wensen doorgesproken en aan de hand van moodboards je woonstijl bepaald.

Indien je na dit adviesgesprek samen met onze styliste een interieur-adviesplan in detail wilt uitwerken dan wordt er een vervolgafspraak gepland. Samen met onze adviseur en styliste wordt er een compleet woonplan met bijhorende tekeningen en (kleur)adviezen voor je uitgewerkt.
De kosten voor de uitgebreide vervolgadvies-pakketten bedragen slechts € 199,00 of € 299,00 maar je ontvangt het gehele bedrag weer retour bij aanschaf van producten uit onze showroom!