Nieuwe samenwerking VT Wonen!

We zijn trots te kunnen melden dat wij met Wonininginrichting-Aanhuis.nl ook in het komende seizoen partner zijn van vtwonen. In de nieuwe afleveringen van Weer verliefd op je Huis! zie je vanaf 4 september onze prachtige producten en ervaren vakmensen weer wekelijks langskomen.

Wij kijken uit naar de nieuwe uitdagingen in seizoen 5; welke stellen zullen er dit jaar meedoen en hoe krijgen we één passend interieur voor hun uiteenlopende smaken en natuurlijk bestaande woning voor elkaar. Kijk je mee of het ons iedere week weer gaat lukken? Hou onze website in de gaten, we houden je van de laatste nieuwtjes op de hoogte. Op 4 september trappen we af met de eerste aflevering!

Maar dat is niet alles: van 27 september tot 2 oktober is Woninginrichting-Aanhuis.nl te vinden op de vtwonen & design beurs (voorheen Woonbeurs Amsterdam) in de RAI in Amsterdam. We ontmoeten je graag! Om kennis te maken, maar natuurlijk vooral om je te helpen bij al je woon- en interieurvragen. Je vindt ons in het vtwonen huis!

Je kan een afspraak maken met een van onze interieurstylisten, of gewoon even rondsnuffelen en ideëen opdoen voor je eigen huis. Mocht je een uitgebreid woonadvies willen, geef je dan alvast op voor één van de adviesdagen die we in de verschillende winkels organiseren. Op onze website vind je een overzicht van alle adviesdagen. Er is altijd wel een evenement bij je in de buurt!