De inrichting van je nieuwe woning in project Overkamppark geheel ontzorgt!

Overkamppark wordt in 3 fasen gebouwd aan de rand van het Overkamppark in Dordrecht nabij het geliefde Dubbeldam. Fase 2 van project Overkamppark is nu van start gegaan met de bouw van 53 appartementen en 2 penthouses.

In fase 1 hebben wij diverse appartementen in project Overkamppark mogen inrichten waaronder de totaalinrichting van één van de penthouses. In onze showroom op Woonboulevard Dordt vind je alles op het gebied van vloeren, raamdecoratie, kasten op maat en glasvliesbehang. Je bent bij ons verzekerd van deskundig advies, vakkundige stoffeerders, behangers en monteurs, een scherpe prijs en het gemak en comfort van één aanspreekpunt en planning!

Wellicht heb je ons al eens gezien op TV want wij zijn vaste partner van vtwonen en onze vakmensen zijn wekelijks te zien in het TV programma “Weer verliefd op je Huis” van vtwonen! Kom eens langs voor vrijblijvend advies en een offerte op maat. Weet je nog niet precies wat je wil met je nieuwe interieur? Maak dan een afspraak met topontwerpster Dagmar Sommer voor een interieurontwerp en kleuradvies!

Ontzorging Woninginrichting-Aanhuis.nl

Interieuradvies van een topontwerpster!
interieuradvies de Overkamppark

Wij maken advies van een topontwerpster voor iedereen bereikbaar; bij onze maandelijkse Interieur Adviesdagen kunt u kennis maken met styliste Dagmar Sommer. In een kosteloos kennismakingsgesprek van 1 uur worden je wensen doorgesproken en aan de hand van moodboards je woonstijl bepaald.

Indien je na dit adviesgesprek samen met onze styliste een interieur-adviesplan in detail wilt uitwerken dan wordt er een vervolgafspraak gepland. Samen met onze adviseur en styliste wordt er een compleet woonplan met bijhorende tekeningen en (kleur)adviezen voor je uitgewerkt.
De kosten voor de uitgebreide vervolgadvies-pakketten bedragen slechts € 199,00 of € 299,00 maar je ontvangt het gehele bedrag weer retour bij aanschaf van producten uit onze showroom!