Projectstoffering door Vloer&Raamdecor

Vloer&Raamdecor Projectstoffering is gespecialiseerd in vloerbedekking, wandafwerking, binnenzonwering en raamdecoratie voor retail, horeca, kantoor en zorgsector. Wij werken o.a. voor aannemers en architecten maar ook voor bekende bedrijven en instellingen zoals de NS en de Rabobank. Wij bieden voor elk bedrijf en voor elk project een passende oplossing! Laat de projectstoffering voor uw bedrijf ook uitvoeren door de specialisten van Vloer&Raamdecor! Dan bent u zeker van de hoogste kwaliteit, de beste prijs en onze uitstekende service.

Wij zijn gevestigd in Dordrecht, maar voeren projectstoffering uit in heel Nederland.

Uw project volledig ontzorgt

Wij begrijpen dat u altijd in bedrijf moet zijn en dat overlast voor u en uw medewerkers tot een minimum beperkt moet zijn. Daarom zijn wij er op ingesteld om de vervanging van de vloerbedekking in uw bedrijfspand volledig te ontzorgen; van het uithuizen van meubilair en het verwijderen en afvoeren van de bestaande vloerbedekking tot het vakkundig stofferen van de nieuwe vloerbedekking het het inhuizen van meubilair; overdag, ‘s avonds of in het weekend. Wij denken met u mee en zijn pas tevreden als u het bent.

Project in beeld; hoofdkantoor Rabobank Drechtsteden

In opdracht van GN Bouw en Ben Kraan Architecten hebben wij onlangs de projectstoffering van het hoofdkantoor van Rabobank Drechtsteden uitgevoerd. Op in totaal 7 etages hebben wij de vloeren geëgaliseerd en verschillende PVC vloeren, tapijt en tapijttegels aangebracht.Tevens hebben wij alle ramen voorzien van Wave railsystemen, geprinte vitragegordijnen, inbetween gordijnen en houten jaloezieën.

Project Rabobank is een uitstekende weergave van de mogelijkheden en kwaliteit die wij bieden op het gebied van projectstoffering. Hieronder ziet u een impressie van het project.