Paneelgordijnen

In de architectuur is de trend dat ramen steeds hoger en breder worden. Vloer&Raamdecor speelt hier op in met een brede collectie paneelgordijnen. De sfeer die je creëert met een paneelgordijn is afhankelijk van het materiaal waar je voor kiest; er is keuze uit gordijnstoffen, inbetween stoffen, rolgordijnstoffen, Japans rijstpapier en transparante folies.

Toepassingen

Een paneelgordijn komt het best tot zijn recht voor een (schuif)pui of ramen die tot op de grond doorlopen. Een paneelgordijn is echter ook ideaal als roomdivider. De hoeveelheid panelen die worden toegepast verschilt van 2 tot maximaal 10 panelen per railsysteem. Wij leveren de paneelgordijnen op maat en geheel naar eigen wens tot een breedte van 600 cm aan één stuk.

Systemen

Er zijn diverse railsystemen leverbaar met montage mogelijkheid tegen de wand of tegen het plafond. De railsystemen variëren van basic tot exclusieve RVS systemen. Ook elektrische systemen met afstandbediening behoort tot de mogelijkheden.

De voordelen van Vloer&Raamdecor inmeten

  • Gratis meetservice en kleuradvies aan huis
  • Groot assortiment aan stoffen
  • Deskundig advies door een topstyliste
  • Alles perfect op maat gemaakt
  • Vakkundige montage
  • Eigen servicedienst

Wil je deskundig interieuradvies? Maak dan een afspraak maken met een van onze adviseurs, of kom gewoon in de showroom kijken en ideeën opdoen voor je huis. Mocht je een uitgebreid woonadvies willen, geef je dan vrijblijvend op voor één van de adviesdagen die we in de showroom organiseren met professionele stylistes. Op onze website vind je een overzicht van alle adviesdagen.