Shutters

Shutters zijn een mooie en functionele vorm van raambekleding. Speel met het licht en creëer zo je gewenste sfeer in huis. Je kunt de luiken helemaal openen zodat het zonlicht naar binnen schijnt. Voor meer privacy laat je de luiken dicht. Wil je privacy en toch daglicht? Dan verstel je gedeeltelijk de lamellen.

Sfeermakers in elk interieur

Shutters zorgen voor uitstraling, sfeer, comfort en privacy in ieder interieur. Niet alleen in woonkamers zijn ze decoratief en functioneel, ook in slaapkamers, badkamers of keukens dragen ze bij aan meer woongenot.

Onze shutters worden altijd op maat gemaakt van massief hout. De lamellen van shutters zijn verkrijgbaar in verschillende breedten. Met smalle panelen, smalle lamellen en een bedieningslat, creëer je een nostalgisch effect. Voor een modern interieur kies je voor brede lamellen zonder de bedieningslat.

Met de Remote-optie kies je voor optimaal comfort. Met een afstandsbediening kan je dan de lamellen van één of meerdere panelen tegelijkertijd elektrisch in elke gewenste stand zetten. Ideaal voor moeilijk bereikbare ramen of gewoon een stukje extra comfort.Shutters zijn in een uitgebreide collectie van lak- en beitskleuren leverbaar. Maar de shutters kunnen desgewenst ook in vrijwel elke RAL- en NCS-kleur worden geleverd.

Op maat gemaakt

Omdat shutters altijd op maat gemaakt worden, zijn ze zeer geschikt voor serres, erkers en ramen met speciale vormen en maten. Zelfs voor ronde, schuine of half ronde ramen maken wij perfect passende shutters, waarbij de speciale vorm van het raam zichtbaar blijft. Ook bij kantelkiep-ramen zijn er voor shutters speciale montage mogelijkheden.

De voordelen van Vloer&Raamdecorinspirationtour2

  • Groot assortiment van Blend en Jasno
  • Deskundig advies
  • Gratis meetservice en advies aan huis
  • Alles perfect op maat gemaakt
  • Vakkundige montage
  • Eigen servicedienst

Wil je deskundig interieuradvies? Maak dan een afspraak maken met een van onze adviseurs, of kom gewoon in de showroom kijken en ideeën opdoen voor je huis. Mocht je een uitgebreid woonadvies willen, geef je dan vrijblijvend op voor één van de adviesdagen die we in de showroom organiseren met professionele stylistes. Op onze website vind je een overzicht van alle adviesdagen.

Waarom shutters van JASNO?