Trendcollectie

De trendcollectie heeft schuifdeuren met de nieuwste hout- en glasdessins. Je hebt uitgebreide mogelijkheden om je kastinterieur samen te stellen. Diverse luxe extra’s zoals een schoenen -of stropdassenrek maken je kast compleet. Kom langs in onze showroom en we ontwerpen samen de schuifdeurkast van je dromen geheel vrijblijvend in 3D!

Schuifdeuren

De schuifdeuren zijn leverbaar in diverse effen kleuren, houtmotieven en lakglas. Ze kunnen gemaakt worden in een maximale breedte van 100 cm en een maximale hoogte van 270 cm. Het deurframe en railsysteem worden vervaardigd van hoogwaardig geanodiseerd aluminium.

Dit professionele aluminium schuifdeursysteem loopt soepel en geruisloos door gebruik van een kogelgelagerd wielsysteem. De garantie op de schuifdeuren is maar liefst 10 jaar.

 

Vrijblijvend 3D ontwerpinspirationtour1

Heb je belangstelling in een kast op maat en wil je graag weten wat de mogelijkheden zijn? Kom dan langs in onze showroom of maak een afspraak voor advies aan huis. Samen bespreken we de mogelijkheden en maken een 3D ontwerp zodat je een goed beeld krijgt hoe de kast er uiteindelijk uit komt te zien. De kast wordt kosteloos ingemeten om een accurate en vrijblijvende offerte voor je maken. Deze service is gratis en verplicht je tot niets! Bij opdracht hoef je niets aan te betalen en komen onze meubelmakers binnen 4 weken de kast monteren.

Interieurs

De ruimte achter de schuifdeuren wil je natuurlijk zo efficiënt mogelijk indelen. Standaard bieden we 9 verschillende interieurmodules aan, met gevarieerde mogelijkheden in hang- en leggedeelten. Je kastinterieur wordt uiteraard geheel op maat gemaakt in onze kastenfabriek in Nederland.

Uiteraard is er de mogelijkheid om extra opties toe te voegen zoals extra legplanken, achterwand, eindwand, luxe lades, schoenenrek en stropdassenrek. Het is ook mogelijk om verlichting in de kast te laten maken.

 Rekenvoorbeelden Trend schuifdeurkasten;