Onze mogelijkheden

Ondanks de nieuwe maatregelen bieden we je verschillende mogelijkheden. Je kan namelijk met ons bellen, een afspraak maken voor telefonisch advies, uiteraard online een offerte aanvragen, en een afspraak te maken om stalen te lenen.

Telefonisch advies

Ben je op zoek naar een vloer, vloerverwarming, raamdecoratie of een kast op maat en wil je daar graag advies bij? Dan is een bezoek aan onze showroom helaas even niet mogelijk vanwege de nieuwe maatregelen. We bieden je daarom de optie om een belafspraak te maken, zodat je telefonisch advies krijgt van onze stylistes. Maak een afspraak op jouw gewenste datum en tijd door een mail te sturen naar info@vloerenraamdecor.nl en we nemen contact met je op. Let op; we nemen altijd contact op om de afspraak te bevestigen of e.v.t. te verplaatsen.

Offerte & stalen uitleen

Met de nieuwe maatregelen moet je thuis blijven, maar we bieden je uiteraard wel de mogelijkheid om een offerte aan te vragen. Ook is het mogelijk om stalenborden te lenen zodat je deze thuis kunt bekijken, uiteraard volledig Corona proof. Vraag naar de mogelijkheden die we hiervoor bieden!