Hollandsche Vloeren

Vloer & Raamdecor is dealer van Hollandsche Vloeren ®. Het merk beschikt over unieke collecties parketvloeren en een eigen karakter. Parketvloeren van écht hout van hoge kwaliteit en een ware blikvanger in huis.

Hollandsche Vloeren collectie

Hollandsche Vloeren® zijn in vijf verschillende collecties eikenhout verkrijgbaar. Elke collectie heeft een eigen karakter een voordelen. Verschillende karakters zoals robuuste of elegante vloeren, modern of romantisch. Maar ook vloeren met een trendy of klassiek karakter. De Hollandsche Vloeren® bestaan uit lange, brede planken. Maar ook enkele visgraatvloeren zijn beschikbaar in de collectie. In totaal kan je kiezen uit maar liefst 24 verschillende vloeren! Allemaal met een kleine v-groef die hierdoor het natuurlijke karakter van de echt houten vloeren benadrukt. De vloeren zijn bovendien onderhoudsvriendelijk!

De Hollandsche Vloeren® zijn beschikbaar in 12 mm of 13 mm dikte. De toplaag van de vloeren bestaat uit 2,5 tot 3,6 mm dik Europees eiken. Tevens op een stabiele dragen van watervast verlijmd berkenmultiplex. Hierdoor zetten de vloeren niet uit en zijn ze makkelijk te installeren in combinatie met vloerverwarming. Let op: om de hoogste kwaliteit te waarborgen en het beste rendement te behalen moeten de vloeren wel geheel verlijmd worden.

Alle Hollandsche Vloeren® zijn voorzien van twee lagen hardwaxolie. Deze hardwaxolie is op basis van natuurlijke wassen, harsen en oliën. Doordat de vloeren met uv-licht zijn uitgehard, zijn de vloeren direct water- en vuilafstotend door de beschermlaag. Bovendien zijn de vloeren makkelijk te reinigen en indien van toepassing, gemakkelijk plaatselijk te voorzien van reparatie. Na het leggen van de vloer is de vloer direct klaar. Er is geen nabehandeling nodig.

De voordelen van Hollandsche Vloeren

Hollandsche Vloeren® hebben een groot aantal voordelen:

 • Ruim aanbod. Kies uit 24 verschillende vloeren inclusief een randafwerkingen die mooi aansluit bij je nieuwe vloer.
 • Diverse afmetingen. Een groot deel Hollandsche Vloeren® bestaan uit planken van 22 cm breed en 195 tot 240 cm lang. Maar ook vloeren met visgraatpatroon van 12 x 60 cm en 18 x 90 cm. Ook beschikbaar als vloer in stroken van 12 x 120 cm.
 • Meteen gebruiksklaar. De Hollandsche Vloeren® zijn kant-en-klaar en het is onnodig om een lak- of waslaag aan te brengen.
 • Warmte. Houten vloeren voelen warm aan als je op blote voeten loopt.
 • Kras- en vlekbestendigheid. Door middel van de twee lagen zijn Hollandsche Vloeren® kras bestendig bij normaal gebruik. Indien van toepassing, is het bovendien mogelijk om grotere krassen plaatselijk te repareren. Vlekken zijn makkelijk te verwijderen maar doe dit wel altijd direct.
 • Geen geluidsoverlast. Wanneer de juiste ondervloer bevestigd wordt in combinatie met een juiste installatie hiervan, zijn de Hollandsche Vloeren® geluidsarm.
 • Geschikt voor vloerverwarming en -koeling.
 • Vriendelijk in onderhoud. Er komt geen vuil en stof in de vloer zelf terecht dankzij het egale oppervlak. Gemakkelijk schoon te houden met een stofzuiger.
 • Milieuvriendelijk. Hollandsche Vloeren® zijn gecertificeerd volgens Cradle to Cradle Certified™ Brons. Alle materialen van de vloeren kunnen hergebruikt worden en vervolgens worden omgezet in een nieuw product of dienen als grondstof.
 • Duurzaam. Geniet minimaal 30 jaar van uw Hollandsche Vloer door de duurzame materialen.

Kom langs in onze showroom

Vloer & Raamdecor is dealer van deze mooie kwaliteit houten Hollandsche Vloeren®. Wil je de vloer graag in het echt bewonderen? Kom dan langs in onze showroom in Dordrecht en laat je inspireren. Naast het verzorgen van de vloer kunnen wij ook direct helpen bij het aanbrengen van vloerverwarming.

Naast Hollandsche Vloeren® kan je ook voor woninginrichting terecht bij Vloer & Raamdecor. Wij hebben een groot aanbod raamdecoratie waaronder Luxaflex PowerView® en meubels zoals een inloopkast op maat. Wil je graag advies over interieurstyling? Vraag advies aan ons, wij helpen je graag mee bij het realiseren van je droomhuis.

 

 

 

 • Uw contactgegevens

 • In welk(e) product(en) bent u geïnteresseerd?

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.