Houten Vloeren

Echt houten vloeren zijn geschikt voor zo ongeveer ieder vertrek in huis. Ze zijn duurzaam, gemakkelijk in onderhoud en bieden allerlei stijlen en mogelijkheden. Hout loopt comfortabel en voelt warm aan, zeker in combinatie met vloerverwarming en -koeling, want ook dat is met onze vloeren geen enkel probleem.

Hollandsche Vloeren

Hollandsche Vloeren® zijn verkrijgbaar in 5 collecties eikenhout, die allemaal hun eigen karakter én voordelen hebben. De meeste vloeren zijn er in mooie lange, brede planken maar iedere collectie telt ook een of meer fraaie visgraatpatronen. Elke vloer heeft zijn eigen karakter: robuust of elegant, modern of romantisch, trendy of klassiek. In totaal kunt u kiezen uit 24 verschillende onderhoudsvriendelijke echt houten vloeren! Allemaal met een kleine v-groef die het natuurlijke karakter benadrukt.

De 12 of 13 mm dikke vloeren bestaan uit toplaag van 2,5 tot 3,6 mm dik Europees eiken op een stabiele drager van watervast verlijmd berkenmultiplex. Dankzij deze tweelaags opbouw werken Hollandsche Vloeren® nagenoeg niet en kunnen ze probleemloos worden geïnstalleerd op vloerverwarming en –koeling. Voor het beste rendement en blijvende kwaliteit moeten de vloeren hiervoor wel volledig verlijmd worden.

De brede planken van Hollandsche Vloeren® zijn gemaakt van rustiek eikenhout met gestopte noesten. Deze geven de vloer een robuuste, natuurlijke uitstraling. De visgraatvloeren zijn gemaakt van een hoge sortering eiken. Door blootstelling aan zonlicht is hout onderhevig aan natuurlijke kleurveranderingen. Wanneer een vloer na een aantal jaren intensief gebruik slijtagesporen gaat vertonen, kan deze altijd door een Hollandsche Vloeren®-dealer opgefrist worden.

Alle Hollandsche Vloeren® zijn behandeld met twee lagen hardwaxolie, op basis van natuurlijke wassen, harsen en oliën. Door deze in de fabriek met UV-licht uit te harden, ontstaat direct een vuil- en waterafstotende beschermlaag. Deze is gemakkelijk schoon te maken, plaatselijk te repareren en behoeft na het plaatsen geen nabehandeling waardoor je nieuwe vloer direct klaar is voor gebruik.

Het assortiment Hollandsche Vloeren;

Berry Alloc Frans Eiken parketvloeren

De eikenvloeren van Berry Alloc worden in Frankrijk gemaakt van het beste Franse eikenhout uit duurzaam beheerde bossen. De afwerking van deze vloeren maken het leven makkelijker; de mat geverniste afwerking is onzichtbaar en onderhoudsvrij en zorgt voor een waterdichte beschermlaag die het hout beschermt en vlekken en slijtage voorkomt. De geoliede variant is een subtiele afwerking die eenvoudig bij te werken is met de Berry Alloc onderhoudsolie.

De eiken parketvloeren van Berry Alloc zijn voorzien van het unieke Xtreme Loc clicksysteem. Door dit clicksysteem zijn de vloeren snel te installeren en te verhuizen. De sublieme vergrendeling van het clicksysteem zorgt dat er geen naadvorming tussen de planken ontstaat en maakt de vloer geschikt voor vloerverwarming zonder te verlijmen. Het Xtreme Loc clicksysteem wordt geleverd met levenslange garantie.

Berry Alloc parketvloeren worden tijdelijk GRATIS gelegd. De unieke, duurzame en eenvoudig te onderhouden parketvloeren van Berry Alloc zijn leverbaar vanaf € 63,50 per m² en met tot 40 jaar garantie. U bent van harte welkom in onze showroom om de collecties te bekijken en voor een offerte op maat!

Een greep uit het assortiment van Berry Alloc