filter
PROFITEER VAN ONZE SCHERPE

HONGAARSE PUNT ALL-IN DEALS!

Een unieke uitstraling met

Hongaarse punt PVC vloeren

Ben je op zoek naar een nieuwe vloer voor je woning en wil je iets bijzonders? Kies dan voor een Hongaarse punt PVC vloer. Deze vloeren hebben een unieke en luxe uitstraling, zijn duurzaam en makkelijk te onderhouden. Bovendien zijn ze uitstekend te combineren met vloerverwarming. Daarmee is de PVC vloer met Hongaarse punt écht voor iedere woning een goede keuze. Welke kleur, dessin en stijl past het beste bij jouw moderne, klassieke, landelijke of industriële inrichting? Je ontdekt het bij Vloer & Raamdecor!

Een Hongaarse punt PVC vloer

Wat maakt een Hongaarse punt PVC vloer nou zo bijzonder? Dat zit ‘m in de unieke uitstraling die je krijgt door de PVC stroken in een schuin patroon te leggen, met de punten tegen elkaar aan. Het stijlvolle zigzagpatroon met rechte lijnen dat daardoor ontstaat, is een echte eyecatcher. Het doet wat klassiek aan, maar is door de keuze voor het gebruik van PVC ook in moderne en industriële interieurs prima toe te passen. Het laat iedere woning er net dat beetje chiquer uitzien.

De Hongaarse punt PVC vloer is geïnspireerd op de traditionele Hongaarse punt parketvloeren, maar dan met alle voordelen van PVC. Daardoor is het ook goed te combineren met vloerverwarming.

De voordelen van een Hongaarse punt PVC vloer van Vloer & Raamdecor

  • Het schuine patroon van de Hongaarse punt PVC vloer geeft je interieur een bijzondere en stijlvolle uitstraling. Het is een echte eyecatcher die je huis een uniek karakter geeft.
  • PVC vloeren zijn gemaakt van duurzaam materiaal dat lang meegaat. Ze zijn slijtvast en bestand tegen krassen en deuken, waardoor ze er jarenlang mooi uit blijven zien.
  • Een Hongaarse punt PVC vloer is eenvoudig schoon te maken en onderhouden. Je kunt de vloer gewoon stofzuigen en dweilen, zonder je zorgen te maken over beschadigingen.
  • PVC vloeren zijn uitstekend te combineren met vloerverwarming. Ze geleiden de warmte goed en zorgen voor een aangenaam binnenklimaat.

Geschikt voor elke ruimte in huis

Een Hongaarse punt PVC vloer kun je écht in elke ruimte in huis laten leggen. Doordat de hoogwaardige vloeren duurzaam en supersterk zijn, kunnen ze wel tegen een stootje. Zelfs op de zogenaamde looproutes in huis, zie je geen slijtage ontstaan. En de vloer kan dus ook prima tegen intensief gebruik door jonge bewoners of huisdieren.

Daarnaast zijn PVC vloeren waterbestendig, waardoor je ze ook in vochtige ruimtes zoals badkamers en keukens kunt laten leggen. Door de waterafstotende en vlekwerende kwaliteiten hoef je je geen moment zorgen te maken dat de vloer beschadigt of niet meer schoon te krijgen is. Veel meer dan stofzuigen en dweilen is bij dit type vloer niet nodig.

De ideale vloer om te combineren met vloerverwarming

Steeds meer woningen in Nederland zijn voorzien van vloerverwarming. En de verwachting is dat daar de komende jaren alleen maar meer woningen bij komen. Om optimaal van het rendement van je vloerverwarming te profiteren, heb je een vloer nodig die de warmte goed doorlaat en geleidt. Laat dát nou de PVC vloer zijn. Het is de beste vloer om met vloerverwarming te combineren.

Heb je nog geen vloerverwarming, maar wil je dat wel laten aanleggen? Koop dan bij Vloer & Raamdecor een PVC vloer met Hongaarse punt en laat meteen door ons de vloerverwarming aanleggen. Je kunt de vloerverwarming laten infrezen of kiezen voor elektrische vloerverwarming. Dan heb je één partij die je het hele project uit handen neemt en daarmee ook één aanspreekpunt. Bovendien stemmen we de werkzaamheden naadloos op elkaar af, waardoor er geen tijd verloren gaat.

Natuurlijk geven we zowel op de vloerverwarming als op de PVC vloer een complete garantie. Mocht er zich onverhoopt een probleem voordoen met je vloerverwarming of de PVC vloer, dan lossen we die problemen natuurlijk naar volle tevredenheid voor je op.

bezoek de showroom om de hongaarse punt pvc vloeren te bekijken

Makkelijk te onderhouden

Een Hongaarse punt PVC vloer is door het gladde materiaal erg onderhoudsvriendelijk. Door de vloer regelmatig te stofzuigen en af en toe te dweilen met een geschikt reinigingsmiddel, doe je eigenlijk al genoeg om de vloer in goede conditie te houden. Onderhoud met speciale producten is niet nodig. Pas alleen wel op met het gebruik van agressieve schoonmaakmiddelen. Zoals voor heel veel materialen geldt, kunnen die de vloer wel beschadigen.

Wat kost een Hongaarse punt PVC vloer?

Bij Vloer & Raamdecor hanteren we voor al onze PVC vloeren scherpe ‘all inclusive prijzen’. Dat wil zeggen dat je van ons een prijs krijgt voor de vloer zelf, maar ook voor het inmeten, egaliseren en leggen van de vloer. De m²-prijs die je bij de Hongaarse punt PVC vloeren in ons assortiment ziet staan, is dus de prijs waarvoor we je compleet ontzorgen. Zo weet je vooraf meteen waar je aan toe bent.
Vergelijk je de prijs van een Hongaarse punt PVC vloer met die van een standaard PVC vloer, dan kan die iets hoger liggen door het unieke dessin. De investering is het meer dan waard vanwege de unieke en luxe uitstraling en het bijzondere design van de vloer.

Uitgebreid assortiment en eigen showroom

Bij Vloer & Raamdecor hebben we een uitgebreid assortiment aan Hongaarse punt PVC vloeren. Maar je vind bij ons nog vele andere dessins zoals visgraat PVC, houtlook PVC of PVC vloeren met betonlook.

Onze vloeren zijn van hoge kwaliteit en we hebben een ruime keuze aan kleuren en dessins om uit te kiezen. En omdat we begrijpen dat je een nieuwe vloer voor aankoop graag in het echt komt bekijken en ervaren, verwelkomen we je graag in onze showroom in Dordrecht. Daarvoor maak je hier een afspraak met een van onze adviseurs, maar gewoon binnenlopen om de collectie te bekijken kan natuurlijk ook.

In onze showroom geven onze adviseurs je graag deskundig advies over een Hongaarse punt PVC vloer. Ze helpen je bij het kiezen van de perfecte Hongaarse punt PVC vloer voor jouw woning en nemen daarin mee wat het beste bij je interieur past. Geef voor je afspraak alvast je wensen door, dan hebben onze adviseurs alle tijd om nog voor je bezoek na te denken over de mogelijkheden.

wij geven je graag advies over pvc vloeren

Hongaarse punt PVC vloer van Vloer & Raamdecor

Wil je een PVC vloer met een unieke uitstraling in je woning? Kies dan voor een Hongaarse punt PVC vloer van Vloer & Raamdecor. Daarmee haal je een oersterke, duurzame en bijzondere vloer in huis waar je jarenlang plezier van hebt. Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen. Onze ervaren vakmensen gaan graag met de professionele plaatsing van je nieuwe vloer (en eventueel ook vloerverwarming) aan de slag!

  • allure
  • moduleo
  • Luxaflex
  • ambiant
  • therdex