mFlor PVC vloeren

mFLOR is één van de meest bekende en toonaangevende merken van PVC vloeren. En dat is niet zonder reden! Door gebruik te maken van innovatieve printtechnieken, zijn de dessins van mFLOR PVC zeer natuurgetrouw. Elke strook of tegel kan er net weer een beetje anders uit zien. Dit geeft iedere mFLOR PVC vloer een natuurlijke en unieke uitstraling.

mFLOR PVC vloeren zijn dan ook bijna niet te onderscheiden van een echte houten of natuurstenen vloer. Maar dan met alle voordelen van een PVC vloer!

PVC vloeren zijn bijna onverslijtbaar, geluiddempend en waterbestendig! U kunt een PVC vloer van mFlor dan bijvoorbeeld ook in vochtige ruimtes zoals de badkamer leggen. Ook wanneer u in uw huis gebruikt maakt van vloerverwarming is mFlor PVC de perfecte keuze! Lees hier alle voordelen van een PVC vloer t.o.v. een laminaat vloer.

Uw mFLOR dealer

Wij zijn er trots op om één van de bekendste mFLOR dealers in de regio Zuid-Holland te zijn. In onze PVC vloeren showroom op de meubelboulevard in Dordrecht kunt u de mFLOR vloeren zelf komen bekijken. In onze showroom vindt u meer dan 500 verschillende PVC vloeren.

Één van onze adviseurs vertelt u graag meer over alle voordelen van een mFlor PVC vloer. Naast PVC vloeren van mFlor en vele andere topmerken zoals Moduleo, vindt u in onze woninginrichting showroom volop inspiratie op het gebied van raamdecoratie, kasten op maat, en behang.

Een greep uit onze collectie mFlor vloeren

Klik op de vloeren voor meer informatie en een uitgebreid kleurenoverzicht

Vrijblijvende offerte mFlor PVC vloer

Heeft u de perfecte PVC vloer gevonden op onze website of in onze showroom? Vraag dan direct online een geheel vrijblijvende offerte aan voor uw mFlor PVC vloer!

U zult verrast zijn door ons scherpe aanbod gezien onze totaal service! Onze specialisten leggen de PVC vloer en egaliseren uw ondervloer tegen een wel heel scherp tarief! Bovendien komen wij eerst bij u langs om de mFLOR vloer in te meten. Ook dit is in onze scherpe totaalprijs verwerkt. Wij nemen u al het werk uit handen en leveren u een perfect eindproduct op!

Heeft u een vraag over één van onze mFlor PVC vloeren, over ons assortiment of over onze dienstverlening? Bel of mail ons, en wij informeren u graag!

  • Contact PVC vloer en/of vloerverwarming

  • Ik wil graag:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.