Modilux PVC vloeren

Modilux PVC vloeren  hebben de perfecte prijs/ kwaliteit verhouding want nergens vind je zo’n hoogwaardige PVC vloer voor zo’n scherpe prijs! Modilux PVC vloeren zijn leverbaar in 2 mm dikte voor huishoudelijk gebruik en in 2.5 mm dikte voor zwaar projectmatig gebruik.

Complete woninginrichting

De kleur, het dessin en de structuur van de vloer vormen de basis voor de inrichting van uw woning.Wij geven u graag advies over welke PVC vloer het best aansluit bij uw wensen. Naast Ambiant PVC vloeren, vindt u in onze showroom en op onze website ook vloeren van andere topmerken zoals mFlor, Moduleo en Therdex. Koopt u een PVC vloer bij Vloer en Raamdecor? Dan wordt deze gratis gelegd! Ook het inmeten doen wij uiteraard voor u!

Wilt u uw nieuwe woning compleet laten inrichten? Of is uw huidige interieur toe aan een metamorfose? Kom dan eens langs in onze showroom en laat u adviseren en inspireren! U vindt bij ons de collecties van alle topmerken op het gebied van vloeren, raamdecoratie, behang en meer! Wij zijn partner van VT wonen. Ook op het gebied van styling krijgt u bij Vloer en Raamdecor het allerbeste advies!

Projectstoffering

De Modilux PVC vloeren zijn zeer geschikt voor intensief gebruik. Projectinrichters en architecten kiezen dan ook steeds vaker voor Modilux; Zeer geschikt voor projectstoffering voor bijvoorbeeld kantoorruimtes, winkelpanden, horeca etc.!

Vloer en Raamdecor is uw professionele partner voor zakelijke projecten! Wij regelen alles van A tot Z. Vanaf het advies tot de uiteindelijke uitvoering. Wij komen graag bij uw langs om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken!

Bekijk hier de collecties van Modilux;