Tarkett PVC vloeren

Zoek jij een nieuwe PVC vloer met een houtlook of betonlook dessin? De nieuwe Premium PVC stroken collectie iD Supernature is het meest duurzame en betaalbare alternatief voor een houten of betonvloer. Dankzij nieuwe digitale printtechnieken zijn de PVC stroken van Tarkett niet van echt hout of beton te onderscheiden. Groot voordeel van een iD Supernature vloer is dat deze supersterk is en geschikt voor intensief gebruik met een slijtlaag van maar liefst 0.70 mm! Geef je interieur een mooie, natuurlijke basis met de brede planken of een visgraat patroon of de stoere betontegels.

Er zijn veel voordelen van PVC t.o.v. laminaat PVC van Tarkett is waterbestendig, dempt geluid en is slijtvast en onderhoudsvriendelijk. Vanwege deze eigenschappen is deze vloer dan ook uitermate geschikt voor vele toepassingen ruimtes. Ook voor vochtige ruimtes zoals de badkamer of in combinatie met vloerverwarming.

De ruimste keuze!

Wij zijn er trots op om één van de grootste PVC vloeren dealers van Nederland te zijn. In onze showroom in Dordrecht kunt u de Tarkett PVC vloeren zelf komen bekijken. U kunt bij ons altijd meer dan 500 verschillende PVC vloeren bekijken van alle topmerken.

Onze adviseurs beantwoorden graag al uw vragen over een Tarkett PVC vloer. Naast PVC vloeren van Tarkett en vele andere topmerken zoals Moduleo, vindt u in onze woninginrichting showroom volop inspiratie op het gebied van raamdecoratie, kasten op maat, en behang.

Klik op de vloeren voor meer informatie en een uitgebreid kleurenoverzicht

Informeer naar onze scherpe prijzen voor Tarkett PVC

Wij doen u graag een vrijblijvend en scherp aanbod voor uw nieuwe Tarkett PVC vloer. Wij bieden u een echte all-in service. U hoeft alleen maar een keuze te maken voor een vloer en wel of geen combinatie met vloerverwarming, en wij zorgen voor de rest! Dat betekent dat het inmeten, egaliseren en leggen door vakmensen voor u wordt uitgevoerd.

Wanneer u uw hele woning door ons wilt laten inrichten, maak dan een afspraak voor een (bij aanschaf) gratis interieuradvies door onze topstyliste.

Heeft u een vraag over Tarkett PVC, over ons assortiment of over onze uitgebreide service en garantie? Wij staan voor u klaar in de showroom en online!