Vloerverwarming

Vloerverwarming geeft een comfortabele omgevingswarmte. Als je een cement dekvloer hebt dan is het mogelijk om vloerverwarming in te frezen. Er worden dan sleuven van ca. 20 mm diep in de vloer aangebracht voor bij -of hoofdverwarming. Voor optimaal comfort raden wij hoofdverwarming aan.

Wij verzorgen de totale installatie van de vloerverwarming, van het stofvrij infrezen tot het aansluiten van het systeem inclusief het aanbrengen van een energiezuinige pomp.
De sleuven worden vervolgens aangesmeerd met een sterke snelcement van Eurocol en tenslotte geëgaliseerd. Hierdoor garanderen wij dat er geen schade of doortekening in de vloer kan ontstaan én er geen discussie tussen installateur en stoffeerder kan ontstaan over de afwerking van de vloer! Onze stoffeerders leggen daarna de gewenste PVC vloer of Marmoleum vloer op de afgewerkte egalinelaag. Je krijgt dus totale garantie voor het complete systeem en de vloer.

Comfort

Vloerverwarming zorgt niet alleen voor behaaglijke warmte, het is ook kostenefficiënt en zorgt voor minder stofwerveling. Kies je voor vloerverwarming als hoofdverwarming dan kan je ook afscheid nemen van de radiatoren in de kamer met als resultaat een ruimtelijk effect en een strakke afwerking.

Alle voordelen van infrezen van vloerverwarming op een rij;

  • Geen hak -of breekwerk. De vloerverwarming wordt stofvrij ingefreesd.
  • Geen verhoging van de bestaande vloer. Dus geen deuren inkorten of keuken ophogen.
  • Energiebesparing. Door de energiezuinige Grundfos pomp bespaar je € 75,00 per jaar.
  • Snelle opwarmtijd. Je woning optimaal verwarmd met regelbare temperatuur.
  • Realiseerbaar in 1 dag. Inclusief montage van verdeelunit en aansluiting.
  • Aansluiting op de bestaande CV ketel of stadsverwarming. Dus geen extra investeringen.
  • Geen radiatoren meer. Dus een ruimtelijker en strakker interieur.
  • Minder stofcirculatie. Dus ideaal voor mensen met een stofallergie.

Wil je meer informatie of een offerte? Neem dan contact met ons op! Wil je direct al meer informatie over de prijzen, klik dan hier.

vw-ondergrond-1