NOVASTEP

TRAPRENOVATIE

Met het hoogwaardige en professionele traprenovatie systeem van NovaStep transformeren wij je oude trap in één dag in een ware eyecatcher! Ons traprenovatie systeem is geschikt voor open en dichte trappen, wordt in één dag geplaatst en gaat een leven lang mee!

Bekijk ons assortiment traprenovaties

Wanneer je je trap laat renoveren, kun je kiezen uit vele verschillende materialen zoals laminaat, hout, PVC trapbekleding, leren trapbekleding, of materiaal voor een trendy betonlook traprenovatie. Met diverse combinatiemogelijkheden en de optionele LED verlichting en trapleuningen geef je je trap een extra luxueuze uitstraling!

Novastep traprenovatieDe traprenovatie overzettreden van NovaStep worden vervaardigd op een kern van watervast HDF waarop een slijtvaste toplaag wordt verlijmd met een ingebouwd antislip systeem. Dit maakt de NovaStep traprenovatie één van de veiligste renovatiesystemen in de markt.

De toplaag zorgt voor een slijtvaste afwerking met zeer lange levensduur die bovendien krasbestendig is en onderhoudsvriendelijk. Daarom is een NovaStep traprenovatie een waardevolle investering in je woning die ook nog eens voordeliger is dan vergelijkbare systemen.

Traprenovatie voor dichte én open trappen!

NovaStep traprenovatie is geschikt voor zowel dichte als open trappen en voor oude trappen als voor nieuwe trappen in een nieuwbouwwoning. Bij een dichte trap is het bovendien mogelijk om de wangen van de trap van een afwerking te voorzien die identiek is aan de treden. Ook is het mogelijk om het stootbord van de dichte trap van een contrastkleur te voorzien.

Bij traprenovatie van een open trap heb je de keuze om alleen de bovenzijde van de treden af te laten werken of geheel rondom de treden. Wil je dezelfde kleur op de overloop als op de trap? Ook dit is geen probleem!

Trapverlichting & accessoires

Met NovaStep kijken wij verder dan traprenovatie alleen; met de optionele LED trapverlichting maak je van je trap een ware blikvanger. De LED verlichting is verkrijgbaar in koel of warm licht en is naar keuze toe te passen in elke trede, om-en-om of geheel naar eigen inzicht. Onze adviseurs helpen je graag met het maken van je keuze.

Buiten trapverlichting bieden wij ook een ruime keuze in trapleuningen om je trap geheel te personaliseren. Trapleuningen zijn leverbaar in hout, aluminium en staal zodat er altijd een trapleuning is die perfect matcht met je nieuwe trap!

Traprenovatie advies in onze showroom

In tegenstelling tot andere aanbieders komen wij niet vrijblijvend met stalen naar je toe. Wij maken graag kennis met je in onze showroom zodat je ook een goede indruk van ons kunt krijgen. Wij hebben  voorbeeld trappen in de showroom staan en alle kleurstalen en mogelijkheden bij de hand en kunnen aan de hand van foto’s van je huidige trap en het aantal treden een accurate offerte voor je maken. Door op deze manier te werken zijn wij 20% voordeliger dan andere premium aanbieders. Ben je tevreden met onze offerte? Dan komen we graag naar je toe om alles in te meten en door te spreken! Neem contact met ons op voor meer informatie.

Vakkundige montage in één dag!

De vakmannen van NovaStep renoveren je trap in slechts één dag. Ze stellen een mobiele werkplaats bij je op voor de deur zodat je niet met stof, zaagsel of rommel in huis komt te zitten. Nadat de werkzaamheden klaar zijn wordt alles keurig netjes opgeruimd en het afval afgevoerd. Zo kan je direct genieten van je nieuwe trap in een opgeruimd huis!

Veelgestelde vragen over traprenovatie

We kunnen ons voorstellen dat je een aantal vragen hebt wanneer je je trap wilt laten renoveren. De meest gestelde vragen over traprenovatie hebben we hieronder voor je verzameld. Heb je een andere vraag? Bel of mail ons gerust, of breng een bezoek aan onze showroom. Onze adviseurs staan voor je klaar!

 • Wat zijn de voordelen van NovaStep traprenovatie?

  Je hebt een nieuwe luxe trap binnen één dag die slijtvast is, antislip, makkelijk in onderhoud en dit alles zonder hak -of breekwerk.

 • Waar wordt NovaStep gemaakt?

  NovaStep wordt geproduceerd in Nederland in een moderne productiefaciliteit met hoogwaardige materialen en de nieuwste technieken. Een oerhollands product dus!

 • Zit er garantie op NovaStep traprenovatie?

  Door met hoogwaardige Nederlandse producten te werken en de beste vakmensen geven wij je 10 jaar garantie op NovaStep traprenovatie. Een geruststellend gevoel!

 • Is het mogelijk een open trap te renoveren met NovaStep?

  Open trappen kunnen naar keuze enkel aan de bovenzijde voorzien worden van een overzettrede maar ook rondom. Ook is het mogelijk om van je open trap een dichte trap te maken en vervolgens te voorzien van overzettreden!

 • Ik heb een nieuwbouwwoning. Is NovaStep hier ook voor geschikt?

  Over het algemeen worden nieuwbouwwoningen opgeleverd met een vurenhoutentrap die slechts éénmaal gelakt is. Met NovaStep geef je de trap direct een hoogwaardige uitstraling, onderhoudsvrij en met een lange levensduur!

 • Wat kost een NovaStep traprenovatie?

  De uiteindelijke prijs voor een NovaStep traprenovatie is afhankelijk van je wensen (verlichting, wel of geen zijwangen renoveren) en of het een open of dichte trap is. De vanaf prijs voor een volledig geïnstalleerde dichte traprenovatie inclusief inmeten is € 2.395,00.

 • Wat is de levertijd van NovaStep traprenovatie?

  De gemiddelde levertijd voor NovaStep traprenovatie is 6 tot 8 weken.

Vrijblijvende offerte traprenovatie

Ben je enthousiast geworden en wil je door ons ook je trap een make over laten geven? Breng dan een bezoek aan onze showroom in Dordrecht of stel je vraag aan één van onze adviseurs. Liever direct een prijsopgave ontvangen? Vraag via onderstaand formulier direct een vrijblijvende prijsopgave aan voor traprenovatie.

MAKKELIJK BEREIKBAAR

ONZE SHOWROOM

In onze makkelijk te bereiken showroom aan de A-16 op de Woonboulevard in Dordrecht parkeer je eenvoudig en gratis voor de deur.

furnishing-photo

HOE WORDEN WE BEOORDEELD

vloerenraamdecor.nl scoort een 9.4 van 10 op basis van 3215 beoordelingen

 • allure
 • moduleo
 • Luxaflex
 • ambiant
 • therdex