PVC VLOER ALL-IN DEALS

TOT 20% VOORDEEL OP ALLE TOPMERKEN zoals MODULEO en THERDEX!

Maak een keuze uit onze ruime collectie

Vloeren

De vloer is één van de meest bepalende elementen in huis en wordt het intensiefst gebruikt. De vloer moet dus tegen een stootje kunnen. Wij zijn dé vloerenspecialist met alle kennis en vakmanschap op het gebied van PVC vloeren, laminaat, Marmoleum, eikenhouten vloeren, tapijt en vinyl.
 
In onze makkelijk te bereiken showroom aan de A-16 op de Woonboulevard in Dordrecht parkeer je eenvoudig en gratis voor de deur.

Ontdek ons assortiment VLOEREN

Wij zijn dealer van alle bekende vloeren merken zoals Aanhuis, Ambiant, Bonaparte, Desso, Marmoleum, Moduleo, Novilon en nog veel meer! Wij helpen we je graag met het maken van de juiste keuze, rekening houdend met je voorkeur, je smaak, de samenstelling van het huishouden én je budget. Je vind bij ons zeker dé perfecte vloer voor in jouw huis. Bijvoorbeeld een PVC visgraat of PVC betonlook vloer. Of kies je toch liever voor een houten vloer? Naast het bedienen van de particuliere markt, verzorgen wij ook professionele projectstoffering voor bedrijven.

Óók specialist in vloerverwarming!

Het uitbesteden van de installatie van vloerverwarming en de vloerafwerking aan één partij heeft vele voordelen; je hebt één aanspreekpunt, de werkzaamheden kunnen direct achter elkaar ingepland worden zodat je binnen een paar dagen uit de rommel bent en je krijgt garantie op het volledige pakket. Wij dragen zorg dat de sleuven van de vloerverwarming op de juiste manier aangesmeerd worden en dat de vloer strak geëgaliseerd wordt.

Is je woning reeds voorzien van vloerverwarming of een WKO-systeem? Wij zijn specialist in het plaatsen van vloeren over vloerverwarming zoals laminaat, parket, Marmoleum, tapijt, vinyl, PVC vloeren, alles is mogelijk én met volledige garantie!

Bezoek snel onze vloerenwinkel in Dordrecht of bekijk de collectie op deze website!

MAKKELIJK BEREIKBAAR

ONZE SHOWROOM

In onze makkelijk te bereiken showroom aan de A-16 op de Woonboulevard in Dordrecht parkeer je eenvoudig en gratis voor de deur.

Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak of loop gewoon binnen!

furnishing-photo

HOE WORDEN WE BEOORDEELD

vloerenraamdecor.nl scoort een 9.4 van 10 op basis van 3253 beoordelingen

  • allure
  • moduleo
  • Luxaflex
  • ambiant
  • therdex