Vloeren

De vloer is één van de meest bepalende elementen in huis en wordt het intensiefst gebruikt. De vloer moet dus tegen een stootje kunnen. Wij zij dé vloerenspecialist met alle kennis en vakmanschap op het gebied van PVC vloeren, laminaat, Marmoleum, eikenhouten vloeren, tapijt en vinyl. In onze makkelijk te bereiken showroom langs de A-16 op de Woonboulevard in Dordrecht parkeer je eenvoudig en gratis voor de deur. 

Wij zijn dealer van alle bekende vloeren merken zoals Aanhuis, Ambiant, Bonaparte, Desso, Marmoleum, Mflor, Moduleo, Novilon en nog veel meer! Wij helpen we je graag met het maken van de juiste keuze, rekening houdend met je voorkeur, je smaak, de samenstelling van het huishouden én je budget. Je vind bij ons zeker dé perfecte vloer voor in jouw huis. Bijvoorbeeld een PVC visgraat of betonlook PVC vloer. Of kies je toch liever voor een houten vloer? Naast het bedienen van de particuliere markt, verzorgen wij ook professionele projectstoffering voor bedrijven.

Óók specialist in vloerverwarming!

Is je woning voorzien van vloerverwarming of een WKO-systeem? Wij zijn specialist in het plaatsen van vloeren in combinatie met vloerverwarming -en koeling; laminaat, parket, marmoleum, tapijt, vinyl, PVC vloeren, alles is mogelijk én met volledige garantie!
Nog geen vloerverwarming? Onze installateurs plaatsen in één dag de vloerverwarming en onze stoffeerders egaliseren de vloer en plaatsen de vloerafwerking van je keuze met volledige garantie op het gehele pakket en het voordeel van 1 aanspreekpunt en 1 planning. Volledig ontzorgt dus! Kijk hier voor meer informatie.

Ons assortiment vloeren;