Raamdecoratie

Raamdecoratie geeft sfeer aan je interieur en bied je de mogelijkheid om de lichtinval in huis te bepalen. Wij zijn Luxaflex® Conceptdealer en dealer van Aanhuis en BD Line. Wij bieden een groot assortiment raamdecoratie en gordijnen met keuze uit tientallen mogelijkheden en honderden kleuren en dessins. Raamdecoratie wordt kosteloos ingemeten, perfect op maat gemaakt en vakkundig gemonteerd! Kom langs in onze showroom en laat je inspireren en adviseren!

Luxaflex PowerView

Luxaflex presenteert: PowerView® Motorisation, waarmee het automatisch bedienen van raamdecoratie via je smartphone mogelijk wordt.

Met dit systeem kan raamdecoratie worden bediend met de PowerView® App of met de Pebble® afstandsbediening. Ook kan door middel van het maken van scènes de raamdecoratie volledig automatisch bediend worden.

PowerView® Motorisation maakt wonen mooier en makkelijker: dankzij het slimme elektrische systeem worden instellingen automatisch aangepast op de licht- en privacy-behoeften van de gebruiker en zorgt daarmee voor de perfecte ambiance, zowel ‘s middags, ‘s avonds als ‘s nachts.

Naast optimale functionaliteit staan kindveiligheid en onderhoudsgemak centraal. Dankzij een compacte batterijhouder is stroomtoevoer overbodig. De Pebble® afstandsbedingen zijn te verkrijgen in zeven verschillende kleuren en zijn door hun eigentijdse vormgeving passend in elk interieur.

Kom langs en laat je adviseren door onze Powerview specialisten!

Voor elk raam een oplossing

Heb je een draai- kiepraam en zoek je hiervoor raamdecoratie? Dan hebben wij een aantal handige producten in onze collectie zoals jaloezieën, duettes, plissé’s en rolgordijnen. Voor alle raamdecoratie voor draai- kiepramen die we aanbieden hebben we speciale accessoires. Hiermee plak of je klem je de raamdecoratie op je kozijn of draai- kiepraam en hoef je dus niet te boren.

Maar ook voor bijzondere ramen zoals ronde of driehoekige ramen bieden wij volop mogelijkheden. In onze showroom hebben wij alle soorten raamdecoratie en gordijnen hangen die er zijn en kan je ze uitgebreid bekijken en bedienen. Je bent van harte welkom!

Bekijk ons assortiment raamdecoraties;

De mogelijkheden van Luxaflex Powerview