Raamdecoratie

Raamdecoratie geeft sfeer aan je interieur en bied je de mogelijkheid om de lichtinval in huis te bepalen. Wij zijn dealer van Luxaflex®, Multisol en BD Line en bieden een groot assortiment raamdecoratie en gordijnen met keuze uit tientallen mogelijkheden en honderden kleuren en dessins. Raamdecoratie wordt kosteloos ingemeten, perfect op maat gemaakt en vakkundig gemonteerd! Geen idee wat je voor de ramen wilt? Kom langs in onze showroom en laat je inspireren en adviseren!

Voor elk raam een oplossing

Heb je een draai- kiepraam en zoek je hiervoor raamdecoratie? Dan hebben wij een aantal handige producten in onze collectie zoals jaloezieën, duettes, plissé’s en rolgordijnen. Voor alle raamdecoratie voor draai- kiepramen die we aanbieden hebben we speciale accessoires. Hiermee plak of je klem je de raamdecoratie op je kozijn of draai- kiepraam en hoef je dus niet te boren.

Maar ook voor bijzondere ramen zoals ronde of driehoekige ramen bieden wij volop mogelijkheden. In onze showroom hebben wij alle soorten raamdecoratie en gordijnen hangen die er zijn en kan je ze uitgebreid bekijken en bedienen. Je bent van harte welkom!

Window Basics

Met Window Basics bieden wij een raamdecoratie concept op maat gemaakt tegen zeer scherpe prijzen met het voordeel van een echte woonspecialist; je kunt de showmodellen in onze showroom bekijken en je uitgebreid laten adviseren. Window Basics zijn leverbaar als houten jaloezie, aluminium jaloezie, multishades, rolgordijnen, lamellen en vouwgordijnen.

Onze raamdecoraties;