• vloerverwarming.1200x675-1200x500
  Vloerverwarming infrezen in

  combinatie met een PVC vloer

 • Vloerverwarming infrezen

  Vloerverwarming infrezen zorgt voor comfortabele warmte in je woning. Heb je een cementdekvloer als ondergrond? Dan is het een idee om vloerverwarming te laten infrezen.

  Het frezen gebeurt door middel van het aanbrengen van sleuven van ca. 20 mm diep. De sleuven worden aangebracht in de vloer en kan dienen als bij- of hoofdverwarming. Is jouw ondergrond ongeschikt voor het infrezen van vloerverwarming? Dan kan je elektrische vloerverwarming plaatsen die in het bijzonder energiezuinig is.

  Voordelen infrezen van vloerverwarming door Vloer & RaamdecorVloerverwarming infrezen

  Laat jij het infrezen van vloerverwarming inclusief het aanbrengen van een PVC vloer of het installeren van een houten vloer met vloerverwarming over aan Vloer en Raamdecor? Dan geniet je bovendien van meerdere voordelen:

  • Je hebt een vast aanspreekpunt. Vloer en Raamdecor zorgt daarnaast voor een aaneensluitende planning.
  • Vloer en Raamdecor verzorgt het totaalpakket van de vloerverwarming installatie. Wij installeren ook je nieuwe PVC vloer of houten vloer. Je weet zeker dat de werkzaamheden correct worden uitgevoerd.
  • Vloerverwarming laten infrezen door Vloer en Raamdecor is geregeld binnen 3 dagen!

   

  Complete garantie op ingefreesde vloerverwarming en nieuwe vloer

  Wij van Vloer en Raamdecor garanderen dat de vloer geen schades of doortekeningen krijgt tijdens de werkzaamheden voor het infrezen van vloerverwarming. De sleuven worden vakkundig gesloten door middel van een krimpvaste reparatiemortel. Daarnaast wordt de vloer geëgaliseerd met een spanningsvrije egalisatie en wordt vervolgens de gewenste PVC-vloer of marmoleum gelegd. Tot slot, biedt Vloer en Raamdecor een totale garantie voor het infrezen van vloerverwarming en de uiteindelijke nieuwe vloer. Wél zo belangrijk met zo’n investering!

  Twijfel je nog? Dit zijn de voornaamste voordelen op een rij:

  • Geen last van breek of hakwerk. Het frezen van vloerverwarming is stofvrij.
  • De bestaande vloer blijft op oorspronkelijke hoogte. Geen last van deuren inkorten of de keuken verhogen.
  • Vloerverwarming infrezen is energiebesparend. Mogelijk vanwege de lage warmtegraad en een pomp die energiezuinig is.
  • Alles wordt aangesloten op de huidige CV of stadsverwarming. Geen bijkomende kosten.
  • Klaar binnen drie dagen. Ook met het egaliseren en het leggen van de vloer.
  • Geen last meer van radiatoren. Dit komt ten goede voor je interieur.
  • Weinig circulatie van stof. Erg fijn voor personen met een stofallergie.

  Nadelen frezen vloerverwarming

  Kleven er ook nadelen aan het infrezen van de vloerverwarming? Wij hebben een paar punten voor je op een rijtje gezet die je eventueel als nadeel kunt ervaren.

  • Je bestaande vloer moet eruit wanneer we aan de slag gaan. Je bestaande dekvloer van blijven liggen, maar de afwerkvloer (hout, pvc, gietvloer etc.) gaat eruit. Is je bestaande vloer nog niet zo oud, dan is dit wel iets om over na te denken.Het grote voordeel wanneer je kiest voor Vloer en Raamdecor in plaats van voor een installatiebedrijf, is dat wij ook je huidige vloer vervangen voor een schitterende nieuwe PVC vloer of houten vloer. Je hebt dus niet met 2 partijen te maken waardoor je zelf alles moet coördineren maar wij regelen het gehele project van A tot Z. Ook na afronding van het project kun je bij ons terecht.
  • Wanneer je zelf erg houdt van klussen in huis, kun je het als nadeel zien dat je bij het infrezen van de vloerverwarming en het leggen van een nieuwe vloer eigenlijk alles moet uitbesteden. Naast specifieke, vakinhoudelijke expertise, is er ook specifiek (en kostbaar) materiaal nodig dat je niet zelf in huis hebt.
  • Een ander nadeel kan zijn dat je een geschikte dekvloer moet hebben om vloerverwarming in te kunnen frezen. Bijvoorbeeld een zandcement dekvloer of een anhydrietvloer. Is je dekvloer niet geschikt, dan dien je voor een andere oplossing te kiezen. Heb je hier vragen over of wil je advies? Onze adviseurs vertellen je graag meer over de (on)mogelijkheden in jouw situatie.

  vloerverwarming frezen door Vloer & Raamdecor

  Prijzen & kosten infrezen vloerverwarming

  Vloerverwarming als hoofdverwarming wordt steeds vaker toegepast in woningen. Maar wat zijn de kosten van vloerverwarming infrezen?

  In nieuwbouw als zowel bestaande bouw, ziet men steeds vaker vloerverwarming terug. Gelukkig, is het ook mogelijk om vloerverwarming in te frezen in huidige bouw. Een nadeel hiervan is dat de bestaande vloer verwijderd wordt. Dit maakt dat veel mensen de keuze om ingefreesde vloerverwarming te plaatsen pas nemen wanneer een nieuwe vloer gewenst is in een bestaande woning. Anderzijds gebeurt het vaak tijdens het betrekken van een nieuwe woning.

  De kosten van vloerverwarming frezen wordt mede bepaald door het doel. Je kan kiezen voor ingefreesde vloerverwarming als hoofdverwarming of als uitgebreide bijverwarming. Als het gaat om hoofdverwarming worden de radiatoren weggehaald. Kies je hiervoor? Dan zijn de kosten voor ingefreesde vloerverwarming hoger.

  Daarnaast zijn de prijzen natuurlijk afhankelijk van meerdere factoren. Zoals het aantal ruimtes die vloerverwarming krijgen en de oppervlakte. Wil je een nauwkeurig prijzenoverzicht ontvangen? Vul dan een offerteformulier in bij Vloer en Raamdecor. Gratis en geheel vrijblijvend. Wij sturen je snel een overzicht van de prijzen voor vloerverwarming infezen in combinatie met een nieuwe PVC vloer of houten vloer.

  Als specialist op het gebied van het infrezen van vloerverwarming en het leggen van nieuwe houten of PVC vloeren, kunnen wij je een zeer scherpe en exacte prijs bieden voor het totale project.

  vloerverwarming infrezen met nieuwe vloer

  Infrezen vloerverwarming + nieuwe vloer binnen 3 werkdagen

  Vloerverwarming frezen is bovendien een lastig karweitje. Het infrezen vraagt immers veel expertise en daarom deskundige vakmannen. Vloer en Raamdecor heeft veel expertise op het gebied van vloeren en ingefreesde vloerverwarming. Zo kunnen wij het gehele werkproces deskundig binnen drie dagen uitvoeren. Je hebt één aanspreekpunt voor het gehele project, en dat is wel zo makkelijk qua planning, service en garantie.

  Benieuwd naar de mogelijkheden van vloerverwarming infrezen in jouw woning? Vloer en Raamdecor denkt vervolgens graag met je mee. Vraag hieronder meteen een offerte aan of neem contact op voor directe vragen. Natuurlijk ben je ook welkom in onze ruime showroom voor vloerverwarming in Dordrecht. Wij installeren en leveren vloerverwarming in Zuid-Holland + in een straal van 50km rond Dordrecht.

  Wij hebben een ruim aanbod vloeren en zijn deskundig op het gebied van vloerverwarming infrezen. Daarnaast kan je hier in het bijzonder, meteen inspiratie op doen voor de inrichting van je hele woning. Terwijl je tegelijk gebruik kunt maken van ons advies! Ideaal toch?

DE VOORDELEN VAN

VLOER & RAAMDECOR

 • Gratis inmeten, advies en vloeranalyse
 • Scherpe PVC vloer All-in Deals
 • Deskundig advies en vakmanschap sinds 1993
 • Moduleo Preferred Premium Partner®
 • Makkelijk te bereiken showroom met +500 PVC vloeren en gratis parkeren
 • Vakkundige stoffeerders, monteurs en installateurs
 • Uitsluitend egalisaties en watervaste lijmen van topmerk Eurocol.
 • 10 jaar garantie op de installatie van je nieuwe vloer
 • Ook voor installatie van vloerverwarming het juiste adres!
 • allure
 • moduleo
 • Luxaflex
 • ambiant
 • therdex
Offerte op maat