Vloerverwarming infrezen

Vloerverwarming infrezen zorgt voor comfortabele warmte in je woning. Heb je een cementdekvloer als ondergrond? Dan is het een idee om vloerverwarming te laten infrezen.

Het frezen gebeurt door middel van het aanbrengen van sleuven van ca. 20 mm diep. De sleuven worden aangebracht in de vloer en kan dienen als bij- of hoofdverwarming. Is jouw ondergrond ongeschikt voor het infrezen van vloerverwarming? Dan kan je elektrische vloerverwarming plaatsen die in het bijzonder energiezuinig is.

Voordelen infrezen vloerverwarming door Vloer & Raamdecor

Laat jij het frezen van vloerverwarming of het aanbrengen van een PVC-vloer of het installeren van een houten vloer met vloerverwarming over aan Vloer en Raamdecor? Dan geniet je bovendien van meerdere voordelen:

  • Je hebt een vast aanspreekpunt. Vloer en Raamdecor zorgt daarnaast voor een aaneensluitende planning.
  • Vloer en Raamdecor verzorgt ten tweede het totaalpakket van de vloerverwarming. Je weet zeker dat de werkzaamheden correct worden uitgevoerd.
  • Vloerverwarming laten infrezen door Vloer en Raamdecor is geregeld binnen 3 dagen!

Wij van Vloer en Raamdecor garanderen dat de vloer geen schades of doortekeningen krijgt tijdens de werkzaamheden. De sleuven worden vakkundig gesloten door middel van een krimpvaste reparatiemortel. Daarnaast wordt de vloer geëgaliseerd met een spanningsvrije egalisatie en wordt vervolgens de gewenste PVC-vloer of marmoleum gelegd. Tot slot, biedt Vloer en Raamdecor een totale garantie voor het infrezen van vloerverwarming en de uiteindelijke vloer. Wél zo belangrijk met zo’n investering!

werkproces vloerverwarming infrezen

Twijfel je nog? Dit zijn de voornaamste voordelen op een rij:

  • Geen last van breek of hakwerk. Het frezen van vloerverwarming is stofvrij.
  • De huidige vloer blijft op oorspronkelijke hoogte. Geen last van deuren inkorten of de keuken verhogen.
  • Vloerverwarming infrezen is energiebesparend. Mogelijk vanwege de lage warmtegraad en een pomp die energiezuinig is.
  • Alles wordt aangesloten op de huidige CV of stadsverwarming. Geen bijkomende kosten.
  • Klaar binnen drie dagen. Ook met het egaliseren en het leggen van de vloer.
  • Geen last meer van radiatoren. Dit komt ten goede voor je interieur.
  • Weinig circulatie van stof. Erg fijn voor personen met een stofallergie.

Kosten infrezen vloerverwarming

Vloerverwarming wordt steeds vaker toegepast in woningen. In nieuwbouw als zowel bestaande bouw, ziet men steeds vaker vloerverwarming terug. Gelukkig, is het ook mogelijk om vloerverwarming in te frezen in huidige bouw. Een nadeel hiervan is dat de huidige vloer verwijderd wordt. Dit maakt dat veel mensen de keuze om vloerverwarming te plaatsen pas nemen wanneer een nieuwe vloer gewenst is. Anderzijds gebeurt het vaak tijdens het betrekken van een nieuwe woning.

De kosten van vloerverwarming frezen wordt mede bepaald door het doel. Je kan vloerverwarming frezen als hoofdverwarming of als bijverwarming. Als het gaat om hoofdverwarming worden de radiatoren weggehaald. Kies je hiervoor? Dan zijn de kosten hoger.

Daarnaast zijn de kosten natuurlijk afhankelijk van meerdere factoren. Zoals het aantal ruimtes die vloerverwarming krijgen en de oppervlakte. Wil je een nauwkeurig kostenoverzicht ontvangen? Vul dan een offerteformulier in bij Vloer en Raamdecor. Gratis en geheel vrijblijvend.

Complete installatie binnen 3 werkdagen

Vloerverwarming frezen is bovendien een lastig karweitje. Het infrezen vraagt immers veel expertise en daarom deskundige vakmannen. Vloer en Raamdecor heeft veel expertise op het gebied van vloeren en vloerverwarming. Zo kunnen wij het gehele werkproces deskundig binnen drie dagen uitvoeren. Je hebt één aanspreekpunt voor het gehele project, en dat is wel zo makkelijk qua planning, service en garantie.

Benieuwd naar de mogelijkheden van vloerverwarming infrezen in jouw woning? Vloer en Raamdecor denkt vervolgens graag met je mee. Vraag hieronder meteen een offerte aan of neem contact op voor directe vragen. Natuurlijk ben je ook welkom in onze ruime showroom in Dordrecht. Wij hebben een ruim aanbod raamdecoratie met o.a. Luxaflex PowerView. Daarnaast kan je hier in het bijzonder, meteen inspiratie op doen voor een nieuwe vloer. Terwijl je tegelijk gebruik kunt maken van ons advies! Ideaal toch?