Vloerverwarming en PVC vloer

  IN 3 DAGEN GEÏNSTALLEERD!

 • Vloerverwarming infrezen

  Vloerverwarming zorgt voor comfortabele warmte in je woning. Heb je een zandcementdekvloer als ondergrond? Dan kunnen wij de vloerverwarming infrezen.

  Het infrezen gebeurt door middel van het aanbrengen van sleuven van ca. 20 mm diep in een slakkenhuispatroon waar de vloerverwarmingsleidingen in worden aangebracht en aangesloten op een verdeler en een pomp. Is jouw ondergrond ongeschikt voor het infrezen van vloerverwarming? Dan kan je elektrische vloerverwarming laten plaatsen, eventueel in combinatie met zonnepanelen!

  Voordelen van vloerverwarming door Vloer & Raamdecor

  Laat jij het infrezen van vloerverwarming inclusief het aanbrengen van een PVC vloer , Marmoleum of houten vloer verzorgen door Vloer & Raamdecor dan profiteer je van verschillende voordelen;

  • Je hebt een vast aanspreekpunt. Vloer & Raamdecor zorgt daarnaast voor een aaneensluitende planning.
  • Vloer & Raamdecor verzorgt het totaalpakket van de vloerverwarming installatie. Wij installeren ook je nieuwe PVC vloer of houten vloer. Je weet zeker dat de werkzaamheden correct worden uitgevoerd.
  • Vloerverwarming laten infrezen inclusief nieuwe vloer door Vloer en Raamdecor is geregeld binnen 3 dagen!
  • Vloerverwarming i.c.m. een composiet verdeler is geschikt voor de toekomstige installatie van een warmtepomp!

  Complete garantie op ingefreesde vloerverwarming en vloer

  Wij garanderen dat de vloer geen schades of doortekeningen krijgt tijdens de werkzaamheden voor het infrezen van vloerverwarming. De sleuven worden vakkundig gedicht met een krimpvaste reparatiemortel van Eurocol. Daarnaast wordt de vloer geëgaliseerd met een spanningsvrije egalisatie en wordt vervolgens de gewenste PVC-vloer of marmoleum gelegd. Tot slot biedt Vloer en Raamdecor een totale garantie voor het infrezen van vloerverwarming en de uiteindelijke nieuwe vloer. Wél zo belangrijk met zo’n investering!

  Twijfel je nog? Dit zijn de voornaamste voordelen op een rij:

  • Geen last van breek of hakwerk. Het frezen van vloerverwarming is stofvrij.
  • De bestaande vloer blijft op oorspronkelijke hoogte. Geen last van deuren inkorten of de keuken verhogen.
  • Vloerverwarming infrezen is energiebesparend. Door de lage warmtegraad en de energiezuinige pomp.
  • Alles wordt aangesloten op de huidige CV of stadsverwarming. Geen bijkomende kosten.
  • Klaar binnen drie dagen. Ook met het egaliseren en het leggen van de vloer.
  • Geen last meer van radiatoren. Een strakker en mooier interieur.
  • Weinig circulatie van stof. Ideaal voor personen met een stofallergie.

  Nadelen frezen vloerverwarming

  Kleven er ook nadelen aan het infrezen van de vloerverwarming? Wij hebben een paar punten voor je op een rijtje gezet die je eventueel als nadeel kunt ervaren.

  • Je bestaande vloer (hout, pvc, laminaat etc.) moet verwijderd zijn wanneer we aan de slag gaan. Je bestaande dekvloer kan blijven liggen, mits deze in goede staat is. Bij oudere woningen uit de jaren 70 of 80 kan het sporadisch voorkomen dat de dekvloer aan het verzanden is. In dit geval zal de dekvloer verwijderd moeten worden en een nieuwe dekvloer moeten worden aangebracht. Ook dit kunnen wij via een gecertificeerde partner voor je laten uitvoeren.
  • Het grote voordeel van Vloer & Raamdecor in plaats van een installatiebedrijf, is dat wij niet alleen de vloerverwarming installeren maar ook de sleuven dichten, de vloer egaliseren én een nieuwe vloer installeren en dit alles binnen 3 dagen! Je hebt dus niet met 2 partijen te maken waardoor je zelf alles moet coördineren maar wij regelen het gehele project van A tot Z.
  • Indien je een doe-het-zelver kunnen we je alle benodigde materialen leveren om zelf je vloer te egaliseren en te leggen. het laten infrezen van vloerverwarming is echter een specialistische klus die je beter aan een vakman kan overlaten.
  • Een ander nadeel kan zijn dat je een geschikte dekvloer moet hebben om vloerverwarming in te kunnen frezen. Bijvoorbeeld een zandcement dekvloer of een anhydrietvloer. Is je dekvloer niet geschikt, dan dien je voor een andere oplossing te kiezen. Heb je hier vragen over of wil je advies? Onze adviseurs vertellen je graag meer over de (on)mogelijkheden in jouw situatie.

  vloerverwarming frezen door Vloer & Raamdecor

  Prijzen & kosten infrezen vloerverwarming

  Vloerverwarming als hoofdverwarming wordt steeds vaker toegepast in woningen. Maar wat zijn de kosten van vloerverwarming infrezen?

  In nieuwbouw als zowel bestaande bouw ziet men steeds vaker vloerverwarming terug. Gelukkig is het ook mogelijk om vloerverwarming in te frezen in huidige bouw. Een nadeel hiervan is dat de bestaande vloer verwijderd wordt. Dit maakt dat veel mensen de keuze om ingefreesde vloerverwarming te plaatsen pas nemen wanneer een nieuwe vloer gewenst is in een bestaande woning. Anderzijds gebeurt het ook vaak tijdens het betrekken van een nieuwe woning.

  De kosten van vloerverwarming frezen wordt mede bepaald door de wensen Je kan kiezen voor ingefreesde vloerverwarming als hoofdverwarming of als uitgebreide bijverwarming. Als het gaat om hoofdverwarming gaat kunnen de radiatoren worden verwijderd. Ons advies is om de vloerverwarming als hoofdverwarming te laten toepassen omdat de kosten van bijverwarming ten opzichte van hoofdverwarming te verwaarlozen zijn. Uiteindelijk is vloerverwarming als hoofdverwarming energiezuiniger dan als bijverwarming.

  Daarnaast zijn de prijzen natuurlijk afhankelijk van meerdere factoren. Zoals het aantal ruimtes die vloerverwarming krijgen en de oppervlakte. Wil je een nauwkeurig prijzenoverzicht ontvangen? Vul dan een offerteformulier in bij Vloer en Raamdecor. Gratis en geheel vrijblijvend. Wij sturen je snel een overzicht van de prijzen voor vloerverwarming infrezen in combinatie met een nieuwe PVC vloer of houten vloer.

  Als specialist op het gebied van het infrezen van vloerverwarming en het leggen van nieuwe houten of PVC vloeren, kunnen wij je een zeer scherpe en exacte prijs bieden voor het totale project.

  vloerverwarming infrezen met nieuwe vloer

  Infrezen vloerverwarming + nieuwe vloer binnen 3 werkdagen

  Vloerverwarming frezen is geen klus die je zelf uit kan voeren. Het infrezen vraagt immers veel expertise en daarom deskundige vakmannen en speciale machines. Vloer & Raamdecor heeft veel expertise op het gebied van vloeren en ingefreesde vloerverwarming. Zo kunnen wij het gehele werkproces deskundig binnen drie dagen uitvoeren. Je hebt één aanspreekpunt voor het gehele project, en dat is wel zo makkelijk qua planning, service en garantie.

  Benieuwd naar de mogelijkheden van vloerverwarming infrezen in jouw woning? Vloer & Raamdecor denkt vervolgens graag met je mee. Vraag hieronder meteen een offerte aan of neem contact op voor directe vragen. Natuurlijk ben je ook welkom in onze ruime showroom voor vloerverwarming in Dordrecht. Wij installeren en leveren vloerverwarming in Zuid-Holland + in een straal van 50km rond Dordrecht.

  Wij hebben een ruim aanbod vloeren en zijn deskundig op het gebied van vloerverwarming infrezen. Daarnaast kan je meteen inspiratie op doen voor de inrichting van je hele woning terwijl je tegelijk gebruik kunt maken van ons (interieur)advies! Ideaal toch?

DE VOORDELEN VAN

VLOER & RAAMDECOR

 • Gratis inmeten en advies aan huis
 • Scherpe PVC vloer All-in Deals
 • Specialist in de installatie van vloerverwarming; traditioneel én elektrisch!
 • Deskundig advies en vakmanschap sinds 1993
 • Moduleo Preferred Premium Partner®
 • Makkelijk te bereiken showroom met +500 PVC vloeren en gratis parkeren
 • Vakkundige stoffeerders, monteurs en installateurs
 • Uitsluitend egalisaties en watervaste lijmen van topmerk Eurocol
 • CBW-erkend voor extra zekerheid en garantie
 • allure
 • moduleo
 • Luxaflex
 • ambiant
 • therdex
Offerte op maat