Vloerverwarming

Vloerverwarming geeft een comfortabele omgevingswarmte. Als je een cement dekvloer hebt dan is het mogelijk om vloerverwarming in te frezen. Er worden dan sleuven van ca. 20 mm diep in de vloer aangebracht voor bij -of hoofdverwarming. Voor optimaal comfort raden wij hoofdverwarming aan.

Het uitbesteden van vloerverwarming en PVC vloer aan één partij heeft voordelen; je hebt één aanspreekpunt en wij zorgen dat de werkzaamheden direct achter elkaar gepland worden. Wij verzorgen de totale installatie van de vloerverwarming, van het stofvrij infrezen, het aansluiten van het systeem inclusief het aanbrengen van een energiezuinige pomp, het dichten van de sleuven en het egaliseren en aanbrengen van een nieuwe vloer, en dit alles binnen 4 dagen!

Wij garanderen dat er geen schade of doortekening in de vloer kan ontstaan. Onze stoffeerders dichten de sleuven vakkundig met een krimpvaste reparatiemortel, egaliseren de vloer met een spanningsvrije egalisatie en leggen daarna de gewenste PVC vloer of Marmoleum . Je krijgt dus totale garantie voor het complete systeem en de vloer.

   

Alle voordelen van infrezen van vloerverwarming op een rij;

 • Geen hak -of breekwerk. De vloerverwarming wordt stofvrij ingefreesd.
 • Geen verhoging van de bestaande vloer. Dus geen deuren inkorten of keuken ophogen.
 • Energiebesparing. Door de energiezuinige Grundfos pomp bespaar je € 75,00 per jaar.
 • Snelle opwarmtijd. Je woning optimaal verwarmd met regelbare temperatuur.
 • Realiseerbaar in 1 dag. Inclusief montage van verdeelunit en aansluiting.
 • Aansluiting op de bestaande CV ketel of stadsverwarming. Dus geen extra investeringen.
 • Geen radiatoren meer. Dus een ruimtelijker en strakker interieur.
 • Minder stofcirculatie. Dus ideaal voor mensen met een stofallergie.

Vloerverwarming op krimpnetten

Als het niet mogelijk is om vloerverwarming in te frezen, doordat er bijvoorbeeld geen dekvloer aanwezig of omdat de zandcement dekvloer in slechte staat is, dan kunnen wij de vloerverwarming plaatsen op krimpnetten. Vervolgens brengen wij een zandcement dekvloer aan waarna elk gewenste vloerafwerking toegepast kan worden. Ook het verwijderen van slechte dekvloeren kunnen wij uitvoeren.

Vloerverwarming en PVC vloer eenvoudig in maandelijkse termijnen met Findio!

In samenwerking met onze partner Findio, kan je bij ons vloerverwarming en een PVC vloer of zelfs een compleet nieuw interieur aanschaffen die je niet in één keer hoeft te betalen. Wij bieden je namelijk de optie om gespreid te betalen in maandelijkse termijnen. De looptijd en het maandbedrag kun je zelf bepalen. Je mag altijd kosteloos geheel of gedeeltelijk vervroegd inlossen.

Wil je meer informatie of een offerte? Neem dan contact met ons op! Wil je direct al meer informatie over de prijzen, vul dan onderstaand formulier in.

 • Contact PVC vloer en/of vloerverwarming

 • Ik wil graag:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.