Traprenovatie betonlook:

  EEN NIEUWE TRAP BINNEN ÉÉN DAG!

 • Traprenovatie Betonlook

  Is je huidige trap aan nieuwe trapbekleding toe en overweeg je een traprenovatie in betonlook? Vloer & Raamdecor is hét adres om dit te realiseren. Wij zijn specialist in het uitvoeren van traprenovaties en komen ook graag voor jou in actie. Bij ons profiteer je van heel wat vakkennis en ervaring. Bovendien kun je altijd rekenen op een uitstekende service. Waarom kies je voor een betonlook traprenovatie en welke kosten brengt dit met zich mee?

  Waarom kies je voor een traprenovatie in betonlook?

  Is het de hoogste tijd voor een goede traprenovatie? Het is niet meer dan logisch dat er van alles op je afkomt. Want de trap is een eyecatcher in huis en dus onderzoek je wat perfect aansluit op je interieur. Heb je een strak interieur of gaat je voorkeur uit naar een inrichting met industriële uitstraling? Dan is een traprenovatie in betonlook een prima keuze. De betonlook wint de laatste jaren steeds meer aan populariteit. Dit komt onder andere doordat de betonlook er is in verschillende kleurtinten en materialen. Een traprenovatie met echt beton is ook mogelijk. Er is dus volop ruimte voor jouw persoonlijke wensen!

  Betonlook traprenovatie

  Betonlook trapbekleding: strak en modern

  Met een traprenovatie in betonlook ben je verzekerd van een strakke en moderne uitstraling. Het past uitstekend in een modern of industrieel interieur. Weg dus met die oubollige trapbekleding, want het is nu tijd om iets nieuws te proberen. De trap is vaak de eerste aanblik en dus moet het goed geregeld zijn. Om die reden kies je voor de werkwijze van Vloer & Raamdecor. Wij hebben de kennis en ervaring in huis om jouw trap opnieuw te bekleden en dit doen we op jouw verzoek met een betonlook!

  Een betonlook traprenovatie met PVC

  Met een traprenovatie in betonlook ben je dus verzekerd van een moderne en strakke trap. Wist je dat dit ook mogelijk is bij een traprenovatie met PVC? Het is mooi, praktisch en onderhoudsvrij. PVC betonlook is daarom perfect materiaal om traprenovaties mee uit te voeren. De kunststof bekleding is gemakkelijk om te verwerken, voelt uiterst comfortabel aan en past in vrijwel ieder interieur. Een goede reden om eens in gesprek te gaan met een adviseur van Vloer & Raamdecor om je wensen door te spreken.

  Wat zijn de kosten voor een traprenovatie betonlook?

  Uiteraard wil je weten wat de kosten zijn voor het opnieuw betreden van je trap. Bij een traprenovatie in betonlook wordt een groot deel bepaald door hoe de traprenovatie eruitziet. Als een onderliggende constructie niet stabiel is, brengt dit natuurlijk extra kosten met zich mee. Bij Vloer & Raamdecor verzekeren we jou van een traprenovatie in slechts één dag. We komen graag bij je langs om het een en ander te bekijken. Op die manier wordt snel duidelijk welke werkzaamheden er nodig zijn en welke kosten dit met zich meebrengt. Contacteer ons daarom als je de exacte prijs wilt weten van een betonlook traprenovatie in jouw huis.

  Waarom je kiest voor een traprenovatie van Novastep

  Een traprenovatie in betonlook laat je natuurlijk uitvoeren door een team van professionals. Waarom je ons inschakelt voor dit project?

  • Een traprenovatie wordt uitgevoerd in slechts één dag.
  • Je profiteert altijd van onze scherpe prijzen. Wij werken met all-in prijzen, dus sta je nooit voor financiële verrassingen.
  • Wij renoveren zowel open als dichte trappen.
  • Je hebt de keuze uit allerlei extra’s, zoals trapleuningen of trapverlichting.
  • Je kiest altijd uit een ruim aanbod betonlook kleuren.

  Bezoek onze showroom of vraag nu een offerte aan

  Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden die Vloer & Raamdecor biedt als het gaat om een traprenovatie inclusief een strakke betonlook of juist een open trap traprenovatie of een traprenovatie met leer? Neem gerust een kijkje in onze showroom in Dordrecht en laat je verrassen door ons veelzijdige aanbod. Zo bieden wij ook pvc vloeren en vloerverwarming aan. Het is ook mogelijk om in gesprek te gaan met een van onze adviseurs. Wij vertellen je graag meer over de betonlook traprenovatie en wat het beste past bij jouw huis. Gaat je voorkeur uit naar een prijsopgave in je mailbox? Ontvang geheel vrijblijvend een offerte op maat van Vloer & Raamdecor voor een traprenovatie in betonlook.

  Offerte traprenovatie betonlook

DE VOORDELEN VAN

VLOER & RAAMDECOR

 • Traprenovatie verzorgen wij in 1 dag! Geen hak- en breekwerk nodig.
 • Novastep is een kwaliteitsproduct en wordt geproduceerd in Nederland. Wij geven dan ook 10 jaar garantie.
 • Wij werken met een mobiele werkplaats en laten alles netjes voor je achter zodat je direct van je nieuwe trap kunt genieten.
 • Wij zijn tot wel 20% goedkoper dan andere premium aanbieders. Wij nodigen je graag uit in onze showroom waar je de verschillende mogelijkheden voor je nieuwe trap kunt bekijken.
 • Wij zijn niet slechts een online aanbieder maar hebben een showroom waar je alle mogelijkheden kunt bekijken en onze adviseurs echt de tijd voor je nemen.
 • Aangesloten bij Woninginrichting Aanhuis en partner van vtWonen.
 • Wil je meer dan alleen je trap laten renoveren? Je kunt bij ons terecht voor een complete interieur make-over van vloeren tot raamdecoratie.
 • allure
 • moduleo
 • Luxaflex
 • ambiant
 • therdex
Offerte op maat