PVC vloer Den Haag: smaakvolle design vloer

Ben je op zoek naar een betaalbare PVC vloer Den Haag? Voor een smaakvolle design PVC vloer ben je bij bij ons op de juiste plek. Dit type vloer is prachtig om te zien en heeft daarnaast nog veel meer voordelen. Een PVC vloer is namelijk duurzaam, waterbestendig en is eenvoudig in onderhoud. Om welke redenen kies je nog meer voor PVC in huis en waarom bestel je deze vloer in onze webshop?

Ruime collectie 

Op onze website en in onze showroom, makkelijk bereikbaar vanuit Den Haag, heb je de keuze uit een ruim assortiment PVC vloeren. Kies uit meer dan 500 PVC vloeren die je ook nog eens in het echt kunt bekijken. Daarom zit er ook voor jou beslist iets bij. Moduleo, Ambiant en Therdex zijn bekende topmerken die je aantreft in ons assortiment. Onze experts en adviseurs vertellen je er graag meer over en geven de benodigde informatie zodat jij een tevreden keuze kunt maken.

PVC vloer Den Haag: ideaal in combinatie met vloerverwarming

Een nieuwe PVC vloer werkt perfect in combinatie met vloerverwarming. Warmte wordt optimaal geleid en daarnaast zijn de vloeren dun zodat warmte ook goed wordt doorgelaten. Binnen een kort tijdsbestek is het in je huis dus aangenaam warm. Wist je trouwens dat vloerverwarming voordeliger is dan gewone verwarming? Het is dus ook een gunstige optie voor je portemonnee. Een goede reden om een nieuwe PVC vloer in Den Haag te combineren met ingefreesde of elektrische vloerverwarming.

Wat zijn nog meer voordelen van PVC?

PVC heeft een aantal interessante voordelen ten opzichte van houten vloeren of parket. Zo is het een perfecte geleider van warmte waardoor je huis in de winter aangenaam warm is. Verder is PVC goed bestand tegen krassen en heeft het slechts weinig onderhoud nodig. Maak je geen zorgen als er een glas water omvalt, want PVC is waterbestendig. Tot slot is dit materiaal uiterst duurzaam zodat het langere tijd meegaat. Een goede reden om voor je woonkamer en keuken een PVC vloer aan te schaffen bij Vloer & Raamdecor. Wij hebben al veel PVC vloeren in Den Haag gelegd!

PVC vloeren Den Haag: profiteer van all-in prijzen

Bij de aankoop van een PVC vloer weet je graag waar je aan toe bent. Daarom geniet je bij ons altijd van all-in prijzen. De prijzen die we rekenen zijn inclusief inmeten, egaliseren en leggen van je nieuwe vloer. Je kunt dus het hele pakket uit handen geven aan een van onze specialisten. Wij zijn echte vakmensen en weten als geen ander waar je op moet letten bij het leggen van een PVC vloer. Benieuwd naar de prijzen? Vraag direct een offerte aan.

Wij leveren en leggen PVC vloeren in Den Haag en omstreken

Woon je in de regio Den Haag en ben je op zoek naar een nieuwe PVC vloer of een nieuwe inrichting voor je huis? Dan profiteer je van diverse voordelen wanneer je je aankoop doet bij Vloer & Raamdecor. Wij zetten ze graag voor je op een rij:

  • Je kiest uit meer dan 500 verschillende PVC vloeren.
  • Je profiteert van scherpe all-in prijzen.
  • De vloer wordt gelegd door de beste vakmensen in de regio Den Haag.
  • Het aanbrengen van vloerverwarming kan je eveneens aan ons toevertrouwen.
  • Wij zijn actief sinds 1993 en dus profiteer je van vakmanschap en ervaring.

Tot slot ontvang je ook nog eens 10 jaar garantie op je nieuwe vloer. Een goede reden om bij ons je PVC vloer aan te schaffen!

Wij leggen PVC vloeren in Den Haag en omstreken

Bezoek onze showroom

Heb je interesse in een PVC vloer in Den Haag en wil je ideeën opdoen voor bijvoorbeeld je woonkamer? Kom langs in onze showroom en maak kennis met meer dan 500 verschillende PVC vloeren van diverse topmerken. Heb je vragen of wil je iets weten? Schiet gerust een van onze vakkundige medewerkers aan voor advies. Wij helpen je graag bij het maken van een keuze waar je volledig achterstaat.

Vraag een offerte aan

Wil een nieuwe PVC vloer in je huis en ben je nieuwsgierig naar de kosten die dit met zich meebrengt? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan bij een van onze specialisten. Een prijsopgave verplicht je tot niets, maar biedt duidelijkheid omtrent de kosten van een nieuwe vloer. Kortom: laat ons jou helpen aan een PVC vloer in Den Haag en ontvang een offerte van een van onze adviseurs.