• PVC vloeren Rotterdam

  Ben je op zoek naar een kwalitatieve PVC vloer Rotterdam? Vloer & Raamdecor is het adres in je zoektocht naar de perfecte PVC vloer. Naast dit type vloeren hebben we een ruim aanbod aan verscheidene soorten woninginrichting en stoffering. Als vaste dealer van onder andere de bekende merken Moduleo, Therdex en Ambiant ben je bij Vloer & Raamdecor verzekerd van de beste kwaliteit.

  De ideale vloer voor jouw woning

  Een jaar of 10 geleden waren de PVC vloeren nog relatief onbekend bij het grote publiek. Inmiddels zijn PVC vloeren in Rotterdam, PVC vloeren in Zuid-Holland, en ook in de rest van Nederland immens populair en dat is niet voor niets. Er zijn een hoop innovaties en aanpassingen doorgevoerd. Zo was er weinig keuze en bij de meeste PVC vloeren was het overduidelijk dat deze gemaakt was van plastic. Tegenwoordig zijn PVC vloeren praktisch niet meer te onderscheiden van bijvoorbeeld houten vloeren of betonvloeren. De keuze in kleuren en dessins is enorm. Wat dacht je bijvoorbeeld van een visgraat PVC vloer een PVC houtlook vloer of PVC vloer betonlook?

  Heb je besloten om je vloer te vervangen? Bekijk dan de opties bij Vloer & Raamdecor voor een nieuwe PVC vloer Rotterdam. Laat je verrassen door het grote aanbod en de hoogstaande kwaliteit van dit type vloer.

  vloerverwarming Rotterdam met PVC vloer

  Geen omkijken meer naar

  Naast het strakke design heeft een PVC vloer nog veel meer voordelen. De vloer is 100% waterbestendig en kan door deze eigenschap bijna overal in huis gebruikt worden. Hierbij kun je ook denken aan ruimtes waar de vloer vaker met vocht in aanraking zal komen zoals de keuken en zelfs de badkamer. Het dweilen van een de vloer is zo gebeurd. Dit materiaal laat zich heel makkelijk schoonmaken en geeft een bevredigend resultaat na het dweilen.

  Een ander voordeel om voor een PVC vloer in Rotterdam te kiezen is de slijtvastheid van dit product. De vloer wordt gemaakt van verschillende lagen kunststof met als toplaag polyurethaan. Dit is het materiaal wat de PVC vloer zijn slag en slijtvastheid geeft. Zeker in vergelijking tot een houten vloer of laminaat kan hier een groot verschil gemerkt worden. In de regel geldt hierbij wel: hoe hoger de kwaliteit van het materiaal des te langer deze mee zal gaan.

  PVC vloer Rotterdam: een voordelige optie

  Een betonvloer, houten vloer of natuurstenen/keramische tegels zijn erg aan de prijs om zowel aan te schaffen als te laten leggen. In vergelijking tot deze soorten vloerafwerkingen is een PVC vloer een zeer voordelige optie. Voor een tegelvloer van natuursteen of keramische tegels begint de prijs vaak al vanaf €75,- per vierkante meter.

  Een betonvloer of houtenvloer zijn nog een stuk duurder en zullen al snel €100,- per vierkante meter kosten. Het laten leggen van een PVC vloer in Rotterdam door Vloer en Raamdecor komt hierbij niet in de buurt. Deze vloer is er al voor een all-in prijs van minder dan €50,- per vierkante meter.

  Zelf doen of toch laten leggen?

  Het zelf leggen van een PVC vloer in Rotterdam is uitstekend mogelijk. Hierbij kan er het beste gekozen worden voor een Click PVC vloer zoals de Moduleo Layred. Deze kunnen makkelijk en snel gelegd worden door middel van het simpele kliksysteem.

  Mocht je een andere PVC vloer zoeken dan zal deze geïnstalleerd worden door onze medewerkers. Met hun jarenlange ervaring nemen ze al het werk uit handen zodat je verzekerd bent van een PVC vloer die perfect ligt. Bovenop de service van het inmeten, egaliseren en het leggen van de PVC vloer in Rotterdam krijg je standaard 10 jaar garantie op de installatie hiervan.

  PVC vloer in Rotterdam met vloerverwarming

  Ben je van plan je vloer te vervangen? Dan is het eventueel gelijk een goed idee om direct ook vloerverwarming aan te leggen. Daar waar laminaat of andere houtproducten een isolerende waarde hebben is dit bij een PVC vloer niet het geval. Dit materiaal is warmte geleidend, dus je vloerverwarming hoeft minder energie te gebruiken om dezelfde kamertemperatuur te bereiken. Naast dit kostenbesparende voordeel betekent dat ook een aangename en snel verwarmde ruimte.

  De ervaren vakmensen van Vloer & Raamdecor kunnen deze vloerverwarming in Rotterdam en omstreken voor je aanleggen. Je hebt dus slechts 1 aanspreekpunt en volledige garantie op het volledige project voor het laten leggen van je PVC vloer in Rotterdam in combinatie met vloerverwarming.

  Top advies van een stylist

  Altijd al eens advies willen hebben van een top ontwerpster? Op de zoektocht naar de perfecte PVC vloer in Rotterdam helpen wij je graag verder. Zelfs als je al bijna zeker weet welke PVC vloer je wilt hebben, vraag dan naar onze mogelijkheid om advies te krijgen van een professionele designer. Het kan altijd handig zijn om dit met onze top styliste Dagmar Sommer te overleggen tijdens onze Interieur adviesdagen.

  PVC vloer Rotterdam koop je bij Vloer & Raamdecor

  Gevestigd aan de woonboulevard van Dordrecht is Vloer & Raamdecor uitstekend te bereiken vanuit Rotterdam. Ben je in je zoektocht naar een PVC vloer in Rotterdam in de buurt van onze vloerenwinkel? Kom dan zeker langs om onze meer dan 500 verschillende PVC vloeren te aanschouwen.

DE VOORDELEN VAN

VLOER & RAAMDECOR

 • Gratis inmeten en advies aan huis
 • Scherpe PVC vloer All-in Deals
 • Specialist in de installatie van vloerverwarming; traditioneel én elektrisch!
 • Deskundig advies en vakmanschap sinds 1993
 • Moduleo Preferred Premium Partner®
 • Makkelijk te bereiken showroom met +500 PVC vloeren en gratis parkeren
 • Vakkundige stoffeerders, monteurs en installateurs
 • Uitsluitend egalisaties en watervaste lijmen van topmerk Eurocol
 • CBW-erkend voor extra zekerheid en garantie
 • allure
 • moduleo
 • Luxaflex
 • ambiant
 • therdex
Offerte op maat