Vloerverwarming Delft

  Infrezen of elektrisch

 • Vloerverwarming Delft

  Zoek je een expert die vloerverwarming in Delft aanlegt? Laat je dan helpen door Vloer & Raamdecor, dé specialist in vloeren en vloerverwarming. Wij denken graag met je mee en doen er alles aan om je woning van comfortabele verwarming te voorzien. Uiteraard zijn wij werkzaam in Delft en omstreken, zodat je binnen de kortste keren van een heerlijk verwarmde vloer geniet.

  Wat is er mogelijk?

  Overweeg je vloerverwarming in Delft aan te laten leggen? Dan is het belangrijk te weten welke mogelijkheden je hebt. De opties zijn helemaal afhankelijk van jouw woning in Delft, maar ook van je eigen voorkeuren.

  Vloerverwarming infrezen

  Het infrezen van de vloerverwarming heeft meestal de voorkeur. Dit kan alleen wanneer je woning is voorzien van een cementen dekvloer. In deze vloer maken onze vakmensen dunne gleuven van 20 mm diep. De buizen van de vloerverwarming worden in deze gleuven geplaatst. Door warm water door deze buizen te laten stromen, warmt je huis aangenaam op. Natuurlijk leg je gewoon een mooie vloer over het cement met de ingefreesde buizen heen. Hierdoor zie je de vloerverwarming niet, want de vloer hoeft niet opgehoogd te worden.

  Elektrische vloerverwarming

  Beschikt je woning niet over een dekvloer van cement of wil je juist voor een volledig elektrische oplossing kiezen? Dan biedt elektrische vloerverwarming een uitkomst. Bij deze optie wordt er een speciale verwarmingsfolie op de ondervloer gelegd. Deze dunne folie heeft een kern van koolstofvezel, waardoor hij opwarmt. Tegelijkertijd werkt de folie isolerend, zodat je optimaal geniet van de warmte die de vloerverwarming creëert. Natuurlijk kun je over dit type vloerverwarming ook een mooie vloer leggen van een materiaal naar keuze.

  vloerverwarming Delft

  Met welke vloeren combineer je vloerverwarming in Delft?

  Het mooie aan vloerverwarming is dat je dit kunt combineren met iedere vloer. Grijp deze kans dus aan om meteen een nieuwe vloer uit te kiezen in een stijl die bij je past. Houd er wel rekening mee dat ieder materiaal net weer anders hitte geleidt. Om het meeste uit je vloerverwarming te halen, is het belangrijk om voor een materiaal te kiezen dat de warmte goed doorlaat. Pvc is hier een goed voorbeeld van. Dit materiaal is in allerlei kleuren en stijlen verkrijgbaar en zorgt ervoor dat je heerlijk warme voeten krijgt.

  Wil je graag een houten vloer met vloerverwarming laten aanleggen? Een echte houten vloer is een perfecte match met vloerverwarming in Delft. Hout is goed in het doorlaten van hitte en heeft bovendien een warme uitstraling. Laminaat is ook geschikt en een goede optie wanneer je een kleiner budget hebt. Houd er bij houten vloeren wel rekening mee dat grote temperatuurverschillen niet ideaal zijn. Zet je vloerverwarming op een constante temperatuur. Zo geniet je ook van de fijnste warmte in huis.

  Een andere goede keuze is een tegelvloer. Tegels warmen vrij makkelijk op en stralen deze warmte ook uit. Dat zorgt voor een fijne temperatuur in huis, maar ook onder je voeten. Wil je je vloer juist bedekken met tapijt? Houd er dan rekening mee dat dit materiaal een sterk isolerende werking heeft. Het houdt warmte dus tegen, waardoor je minder voordeel haalt uit je vloerverwarming in Delft.

  De voordelen van vloerverwarming

  Er zijn meer dan genoeg redenen om je woning te voorzien van vloerverwarming. Bij Vloer & Raamdecor vertellen we je graag over deze bijzondere voordelen:

  • Vloerverwarming is tot wel 20% zuiniger dan radiatorverwarming. Je hoeft minder te stoken voor een fijne gelijkmatige warmte
  • Je hebt geen last van in het oog springende radiatoren, want vloerverwarming is volledig onzichtbaar.
  • Het is erg eenvoudig om je woning volledig elektrisch te verwarmen. Dat maakt vloerverwarming een goede overstap wanneer je van het gas af wilt.
  • De luchtkwaliteit in huis verbetert wanneer je voor vloerverwarming kiest. De lucht circuleert namelijk minder, waardoor je minder opdwarrelend stof inademt. Heb je last van allergieën? Dan is vloerverwarming in Delft een uitkomst.

  showroom voor vloerverwarming in Delft

  Wat kost vloerverwarming in Delft?

  De prijs van vloerverwarming is helemaal afhankelijk van jouw persoonlijke situatie en voorkeuren. Moet de ondervloer nog geëgaliseerd worden? Is het nodig om de vloerverwarming in te frezen of kies je voor elektrische vloerverwarming? En welke nieuwe vloer laat je onze vakmensen installeren? Bij Vloer & Raamdecor bespreken we graag alle opties met je en stellen we een duidelijke offerte op. Zo weet je precies wat je kunt verwachten en kom je nooit voor vervelende verrassingen te staan.

  Vloerverwarming in Delft van Vloer & Raamdecor

  Kijk je uit naar comfortabele winters met een heerlijke gelijkmatige warmte in huis? Wacht dan niet langer en laat vloerverwarming in Delft aanleggen door Vloer & Raamdecor. Wij zijn jouw vaste aanspreekpunt tijdens het hele proces. Kom langs in onze vloerenwinkel in Dordrecht en laat je adviseren door onze ervaren medewerkers. Wij denken niet alleen mee over de beste vorm van vloerverwarming, maar ook over welke nieuwe vloer uitstekend bij je interieur past.

  Onze adviseurs maken een complete planning voor je, zodat je precies weet wanneer onze vakmensen voor de deur staan. Afhankelijk van het type vloerverwarming neemt het aanleggen maximaal drie dagen in beslag. Natuurlijk zorgen wij voor een nette afwerking, zodat je meteen zorgeloos geniet van dit extra comfort in huis. Wil je meer weten over ons werkproces of heb je een andere vraag? Neem dan gerust contact op met Vloer & Raamdecor voor informatie over vloerverwarming in Delft.

DE VOORDELEN VAN

VLOER & RAAMDECOR

 • Gratis inmeten en advies aan huis
 • Scherpe PVC vloer All-in Deals
 • Specialist in de installatie van vloerverwarming; traditioneel én elektrisch!
 • Deskundig advies en vakmanschap sinds 1993
 • Moduleo Preferred Premium Partner®
 • Makkelijk te bereiken showroom met +500 PVC vloeren en gratis parkeren
 • Vakkundige stoffeerders, monteurs en installateurs
 • Uitsluitend egalisaties en watervaste lijmen van topmerk Eurocol
 • CBW-erkend voor extra zekerheid en garantie
 • allure
 • moduleo
 • Luxaflex
 • ambiant
 • therdex
Offerte op maat