Vloerverwarming Roosendaal inc. PVC vloer.

  Volledig geïnstalleerd in 3 dagen.

 • Vloerverwarming Roosendaal

  Geniet van een warme en uitnodigende woning met vloerverwarming in Roosendaal. Vloerverwarming is een ideale keuze wanneer je je woning of appartement in de regio Roosendaal wilt verduurzamen en tegelijkertijd op zoek bent naar meer comfort.

  Wandel lekker met blote voeten door het huis en voel je goed dankzij de behaaglijke temperatuur. Wil je vloerverwarming kopen en ben je benieuwd naar alle voordelen, mogelijkheden, kosten en details? Bij Vloer & Raamdecor vertellen we je alles wat je moet weten.

  De voordelen van vloerverwarming

  Laat je door onze professionals vloerverwarming in Roosendaal aanleggen? Dan geniet je van een aantal belangrijke voordelen:

  Duurzamer verwarmenvloerverwarming is gelijk verdeeld door je woning, waardoor ook de warmte zich gelijkmatig verspreidt. Hierdoor hoeft de vloerverwarming minder hard te werken dan traditionele radiatoren, waarbij je tot wel 20% aan stookkosten kunt besparen.

  Nette afwerking: je hebt geen last meer van radiatoren die in de weg zitten, want vloerverwarming wordt helemaal weggewerkt in je vloer. Dat zorgt voor een strak en modern resultaat.
  Betere luchtkwaliteit: geen lucht die door stoffige radiatoren wordt gecirculeerd, maar een gelijkmatige warmte die vanuit de vloer langzaam opstijgt. Dit zorgt voor een betere luchtkwaliteit en is een uitkomst voor mensen met allergieën.

  Meer comfort: er gaat niets boven de gelijkmatige hitte die vloerverwarming produceert. Altijd met warme voeten door je huis lopen is ook een groot pluspunt.

  vloerverwarming Roosendaal

  De mogelijkheden van vloerverwarming in Roosendaal

  Vloerverwarming met een nieuwe PVC vloer kunnen wij aanleggen in iedere woning in Roosendaal, wat de situatie ook is. Afhankelijk van de aanwezige vloer zijn er twee opties om uit te kiezen:

  Vloerverwarming in Roosendaal infrezen

  Is je woning in de regio Roosendaal voorzien van een dekvloer van cement? Dan is infrezen van vloerverwarming de beste optie. Hierbij brengen onze professionals gleuven aan in het cement, met een diepte van ongeveer 20 millimeter. In deze groeven leggen wij buizen aan die met heet water verwarmd worden. De hitte die hierdoor ontstaat, verwarmt de vloer en daarmee ook de rest van de woning. Het grote voordeel van deze methode is dat de verwarming daadwerkelijk in de huidige vloer geplaatst wordt, waardoor je deze niet hoeft te verhogen.

  Elektrische vloerverwarming

  Heb je interesse in vloerverwarming in Roosendaal, maar geen dekvloer van cement? Geen probleem, want dan is elektrische vloerverwarming een optie. Onze vakmensen leggen dan een dunne laag met elektrische verwarmingsolie aan. Deze folie is voorzien van koolstofvezel, wat als verwarmingselement dient. De combinatie van elektrische verwarming en reflecterende folie zorgt ervoor dat er geen warmte verloren gaat. Dat maakt elektrische vloerverwarming kopen een erg duurzame keuze.

  Is vloerverwarming geschikt voor alle vloeren?

  De vloer in je woning zorgt voor enorm veel sfeer en karakter. Het is daarom fijn om te weten dat het type vloer geen invloed heeft op het aanleggen van vloerverwarming. Alle vloertypes zijn geschikt voor deze soort verwarming, al zal het ene materiaal de warmte wat beter geleiden dan het andere materiaal. Tegelvloeren en stenen vloeren geleiden de warmte het beste en zorgen dus voor het beste rendement. Ook pvc vloeren zijn uitstekend in het geleiden van warmte, waardoor je volop geniet van je vloerverwarming in Roosendaal. Wil je een houten vloer met vloerverwarming? Alleen onbewerkt hardhout is minder geschikt voor vloerverwarming, maar parket, laminaat en bamboe gaan wel goed samen met deze duurzame manier van verwarmen. A

  Vloerverwarming in regio Roosendaal aanleggen

  stap voor stap

  Wanneer je vloerverwarming in Roosendaal aan wilt laten leggen, kun je terecht bij Vloer & Raamdecor. Bij ons staat er altijd een expert voor je klaar die je kan informeren over de verschillende mogelijkheden. Kom langs bij onze showroom om de opties te bespreken en om direct een mooie nieuwe vloer uit te zoeken. Wij voorzien je graag van professioneel advies, zodat je uiteindelijk van het mooiste resultaat geniet. Wil je weten wat vloerverwarming kost in combinatie met een nieuwe vloer? Vraag dan onder aan de pagina direct een vrijblijvende offerte aan.

  Heb je eenmaal je keuze kunnen maken, dan gaan we een planning maken voor het installeren van de vloerverwarming in Roosendaal. Doordat wij het hele proces van begin tot eind zelf regelen, hebben we geen last van lange wachttijden bij leveranciers of externe klusbedrijven. Onze vakmensen komen langs om de huidige vloer te verwijderen, de cementvloer in te frezen, de vloerverwarming aan te leggen en om vervolgens weer een gloednieuwe vloer te plaatsen. Moet de vloer geëgaliseerd worden of wil je meteen een goede verdeelset laten plaatsen? Ook dat nemen wij op ons.

  vloerverwarming roosendaal showroom

  Dankzij onze strakke planning en jarenlange ervaring lukt het ons om de klus binnen drie dagen te klaren. Zo geniet je in een mum van tijd van luxe vloerverwarming in Roosendaal. Onze professionals werken bovendien stofvrij, maken gebruik van de beste materialen en zorgen voor een nette oplevering. Zo weet je zeker dat je vloerverwarming hebt die jarenlang comfort biedt.

  Vloerverwarming Roosendaal door Vloer & Raamdecor

  Heb je interesse in vloerverwarming en wil je ervan verzekerd zijn dat je van de beste service geniet? En wil je een scherp aanbod met een duidelijk overzicht van wat vloerverwarming kost? Dan ben je bij Vloer & Raamdecor aan het juiste adres. Wij ontzorgen je van begin tot eind, waarbij onze professionals zo snel en netjes mogelijk werken. Voor je het weet geniet je in je woning in regio Roosendaal van de luxe van vloerverwarming. Tijdens het hele proces heb je één vast aanspreekpunt, waardoor je zeker weet dat alles soepel verloopt. Natuurlijk mag je bij Vloer & Raamdecor ook rekenen op scherpe prijzen en uitstekende kwaliteit.

  Ben je nieuwsgierig geworden? Kom dan een keer langs bij onze showroom  voor vloerverwarming in Dordrecht of neem contact met ons op om meer te weten te komen over vloerverwarming in Roosendaal.

DE VOORDELEN VAN

VLOER & RAAMDECOR

 • Gratis inmeten en advies aan huis
 • Scherpe PVC vloer All-in Deals
 • Specialist in de installatie van vloerverwarming; traditioneel én elektrisch!
 • Deskundig advies en vakmanschap sinds 1993
 • Moduleo Preferred Premium Partner®
 • Makkelijk te bereiken showroom met +500 PVC vloeren en gratis parkeren
 • Vakkundige stoffeerders, monteurs en installateurs
 • Uitsluitend egalisaties en watervaste lijmen van topmerk Eurocol
 • CBW-erkend voor extra zekerheid en garantie
 • allure
 • moduleo
 • Luxaflex
 • ambiant
 • therdex
Offerte op maat