Vloerverwarming Dordrecht met PVC vloer.

  Vakkundig geïnstalleerd in 3 dagen.

 • Vloerverwarming Dordrecht

  Ben je op zoek naar een specialist voor vloerverwarming in Dordrecht? Met vloerverwarming heb je altijd een aangename temperatuur in huis en heb je geen radiatoren nodig.

  Wij zijn gespecialiseerd in vloerverwarming aanleggen in combinatie met een nieuwe PVC vloer of houten vloer. Wij zijn niet alleen dé expert op dit gebied, maar ook razendsnel, want het is al binnen drie dagen te realiseren.

  Voordelen vloerverwarming aanleggen in Dordrecht

  Je profiteert van meerdere voordelen bij de keuze voor vloerverwarming in Dordrecht. Het verwarmingssysteem is energiezuinig en duurzaam. Dit is ideaal om de kosten van de energierekening naar beneden te brengen. Het is eveneens een fijne en aangename manier van je huis verwarmen, omdat het overal in de woonkamer comfortabel warm is. Lees hier alles over je huis verwarmen zonder gas.

  Vloerverwarming verhoogt het woonplezier

  Een verwarmde vloer in huis verhoogt het woonplezier en is een duurzame oplossing, want met vloerverwarming in Dordrecht kies je voor een energiezuinig systeem. Je hoeft nooit meer met koude voeten in huis rond te lopen. Bovendien combineert vloerverwarming perfect met een mooie PVC vloer (of andere vloer) die de warmte optimaal geleidt.

  Verwarming via radiatoren behoort voorgoed tot het verleden!

  Onderhoudsvrij en gebruiksvriendelijk

  Het systeem is gebruiksvriendelijk en dat is uiteraard een voordeel, waarbij er overigens geen onderhoud nodig is. Vloerverwarming is namelijk onderhoudsvrij. De verwarmingsregelaars voorzien in de mogelijkheid om je woonkamer op de meest efficiënte en comfortabele manier te verwarmen.

  vloerverwarming Dordrecht

  Meer leefruimte met hoofdverwarming

  Je hebt veel meer leefruimte tot je beschikking als je vloerverwarming in Dordrecht als hoofdverwarming neemt. De hoofdradiatoren kan je met een verwarmde vloer namelijk de deur uitdoen. Hierdoor ontstaat er niet alleen een ruimtelijk effect, maar heb je letterlijk ook meer ruimte om meubels, decoratie of planten neer te zetten. Overigens is er altijd de keuze om dit vloerverwarming als hoofdverwarming te laten functioneren of als bijverwarming.

  Perfecte combinatie met PVC vloer

  Een ander voordeel is dat vloerverwarming is te combineren met verschillende soorten vloeren, zoals met luxe houten vloeren of PVC vloeren. Verder profiteer je bij ons van de snelheid waarmee wij vloerverwarming aanleggen in je woning in Dordrecht. Voor wat betreft de klimaatbeheersing in huis geldt dat vloerverwarming voor een betere luchtkwaliteit zorgt in vergelijking met radiatoren.

  Opties voor vloerverwarming aanleggen in Dordrecht

  Er zijn op het gebied van het aanleggen van vloerverwarming in Dordrecht verschillende opties beschikbaar. Vloerverwarming infrezen is daar een voorbeeld van en een perfecte optie als de ondergrond uit een cementdekvloer bestaat. Je hoeft dan de bestaande vloer namelijk niet op te hogen, maar er hoeven alleen sleuven te komen met een diepte van ongeveer 20 mm.

  Hoe werkt het infrezen van vloerverwarming?

  Wij gebruiken voor het infrezen van vloerverwarming de beste freesmachines met een zelfrijdend systeem. Dit heeft als voordeel dat alle sleuven op een gelijkmatige manier en op eenzelfde diepte tot stand komen.

  Onze freesmachines zijn zo uitgevoerd dat stofverspreiding geminimaliseerd is. De aan te sluiten stofzuiger op de freesmachine neemt zelfs fijne stofdeeltjes op uit de lucht dankzij de directe afzuiging. Na het frezen van de sleuven is je huis dan ook zo goed als stofvrij. Je krijgt bij ons verder de garantie dat er in de vloer geen doortekening of schade ontstaat.

  Na het frezen van de sleuven en aanbrengen van het vloerverwarmingssysteem, gebruiken onze medewerkers reparatiemortel met krimpvaste eigenschappen om de sleuven mee dicht te maken en wordt de vloer geëgaliseerd. Na het drogen van de egalisatie brengen wij de vloer die jij hebt gekozen erop aan.

  Kies je voor Vloer & Raamdecor uit Dordrecht, dan ben je verzekerd van deskundige installatie en kun je al binnen 3 dagen over je nieuwe verwarmde vloer lopen.

  Elektrische vloerverwarming Dordrecht

  Mocht de ondervloer in je woning niet geschikt zijn voor het infrezen van vloerverwarming dan is het mogelijk om voor elektrische vloerverwarming te kiezen. Bij deze vorm van verwarming is er sprake van verwarmingsfolie met een verwarmingselement dat uit koolstofvezel vulling bestaat. De verwarmingsfolie is slechts 0,35 mm dik en er zijn verschillende soorten vloeren op aan te brengen, zoals te verlijmen PVC vloeren, laminaat of parket.

  showroom vloerverwarming dordrecht

  Vloerverwarming in appartement in Dordrecht

  Ook voor appartementen voorzien wij in een ideale optie om vloerverwarming aan te brengen. Het is mogelijk om verwarming en isolatie gecombineerd te realiseren. De isolatiefolie voorziet in een reflecterende laag om warmte te behouden. Hierop komt vervolgens een plaat magnesiumoxide met 10 dB geluidsdemping, waardoor dit systeem perfect is om aan de geluidsnormen te voldoen die doorgaans in een appartement van toepassing zijn.

  Waarom kiezen voor Vloer & Raamdecor?

  • Het is bij vloerverwarming aanleggen in combinatie met een nieuwe vloer van belang de werkzaamheden door een vakkundige installateur te laten uitvoeren. Vloer & Raamdecor is specialist in het aanleggen van vloerverwarming Zuid -Holland en in regio Dordrecht in het bijzonder want daar zit onze showroom. Wij hebben de mooiste vloeren in ons assortiment.
  • Wij werken uitsluitend met materialen van de beste kwaliteit en voeren de werkzaamheden in snel tempo uit. Binnen drie dagen heb jij al vloerverwarming en een mooie vloer in je woning in Dordrecht.
  • Wij zijn zowel de uitvoerende partij voor het aanbrengen van vloerverwarming als de nieuwe vloer. Alles is in eigen beheer en onder één dak beschikbaar.
  • Wij zijn betrokken bij alle projecten en vinden een persoonlijke service belangrijk. Dat merk je al bij het eerste contact, maar ook in het verdere traject voorafgaand aan de installatie. Wij leveren altijd maatwerk en hanteren aantrekkelijke prijzen.

  Prijzen vloerverwarming aanleggen in Dordrecht

  Wat kost vloerverwarming? Er zijn meerdere factoren van invloed op de kosten voor het aanbrengen van vloerverwarming in je woning in Dordrecht. De oppervlakte van de ruimte heeft invloed op de prijs, maar ook de keuze voor het type vloer waarmee je het verwarmingssysteem combineert. Het type verwarming speelt eveneens een rol, zoals elektrische verwarming of vloerverwarming frezen.
  Kom langs in onze showroom in Dordrecht

  Je bent van harte welkom in onze showroom om meer inspiratie op te doen en de ideale vloer met vloerverwarming in Dordrecht uit te kiezen. Onze medewerkers zijn je graag van dienst met een persoonlijke service en geven antwoord op al je vragen. Ook denken wij met je mee om in de beste oplossing te voorzien. De juiste nieuwe vloer en soort vloerverwarming kiezen lukt met onze hulp zeker!

  Onze showroom is in Dordrecht gevestigd aan Woonboulevard Dordt en is van dinsdag tot zondag geopend. Heb je vragen? Bel ons gerust, wij zijn bereikbaar via 078 203 3813 of per e-mail via info@vloerenraamdecor.nl

  Liever direct een offerte aanvragen?

  Wij voorzien graag in alle gemak en als je liever een offerte aanvraagt dan naar onze showroom komt, is dat natuurlijk ook mogelijk. Maak je wensen kenbaar via het offerteformulier en je krijgt snel een reactie van ons met een prijsopgave op maat voor vloerverwarming in Dordrecht.

DE VOORDELEN VAN

VLOER & RAAMDECOR

 • Gratis inmeten en advies aan huis
 • Scherpe PVC vloer All-in Deals
 • Specialist in de installatie van vloerverwarming; traditioneel én elektrisch!
 • Deskundig advies en vakmanschap sinds 1993
 • Moduleo Preferred Premium Partner®
 • Makkelijk te bereiken showroom met +500 PVC vloeren en gratis parkeren
 • Vakkundige stoffeerders, monteurs en installateurs
 • Uitsluitend egalisaties en watervaste lijmen van topmerk Eurocol
 • CBW-erkend voor extra zekerheid en garantie
 • allure
 • moduleo
 • Luxaflex
 • ambiant
 • therdex
Offerte op maat