PVC vloer Breda

Op zoek naar een nieuwe PVC vloer in Breda? Voor een kwalitatieve en onderhoudsvrije vloer ben je bij Vloer & Raamdecor aan het goede adres. Want met PVC kies je voor een duurzame en eenvoudig te onderhouden vloer. Bovendien is PVC waterafstotend en slijtvast én is de vloer probleemloos te combineren met vloerverwarming. Dit maakt een PVC interessant voor jouw nieuwe of bestaande woning. Wij helpen je daarom graag bij het maken van de juiste keuze.

De ideale PVC vloer voor jouw interieur

Vloer & Raamdecor heeft een veelzijdig aanbod PCV vloeren en onze showroom is makkelijk bereikbaar vanuit Breda. Kies uit meer dan 500 PVC vloeren en profiteer van verschillende merken waaronder Moduleo, Ambiant en Therdex. We bieden je daarin een uitstekende service, maar natuurlijk gaat het in eerste instantie om het materiaal zelf. Want weet je dat PVC warmte optimaal geleidt? Dit maakt het super interessant in combinatie met vloerverwarming. Daarnaast is het materiaal gemakkelijk te onderhouden, want je haalt er een dweil over en je bent klaar.

Een duurzame woning met PVC vloer Breda

Je huis duurzaam inrichten doe je met een PVC vloer. Je hebt er weinig omkijken naar en je kiest ook nog eens voor een vloer die goed gedijt bij vloerverwarming. Er ontglipt geen warmte meer en je huis is ook nog eens beter verwarmd dan met gewone centrale verwarming. Dit levert je een aantrekkelijke besparing op als het gaat om je energiekosten. Kortom: profiteer van een scherpe all-in deal bij Vloer & Raamdecor en laat je verrassen door ons veelzijdige assortiment PVC vloeren. Een groot voordeel is verder dat je maar 1 aanspreekpunt hebt met volledige garantie op het gehele project voor het laten leggen van je PVC vloer in Breda in combinatie met vloerverwarming.

wij leveren PVC vloer in Breda

De voordelen van Vloer & Raamdecor

Vloer & Raamdecor levert en legt graag je PVC vloer in Breda. Wanneer je voor ons kies, levert dit je altijd voordelen op. Wij zetten ze graag voor je op een rij:

  • Bij ons profiteer je van gratis inmeten, advies en analyse.
  • Wij hanteren scherpe all-in deals en brengen geen voorrijkosten in rekening.
  • Je geniet in onze showroom van meer dan 500 PVC vloeren.
  • Je ontvangt altijd 10 jaar garantie op de installatie van een nieuwe vloer.
  • Wij zijn al actief sinds 1993 en dus profiteer je altijd van onze expertise en vakmanschap!

PVC vloer Breda koop je bij Vloer & Raamdecor

Wil je een PVC vloer in Breda kopen bij een specialist? Bij Vloer & Raamdecor bieden we jou de keuze uit een ruim aanbod PVC vloeren. Ook voor jouw interieur hebben we een passende oplossing. Uiteraard profiteer je altijd van een hoogstaande kwaliteit. Neem daarom een kijkje bij ons online aanbod, kom langs in onze showroom of neem contact op met een van onze specialisten voor een PVC vloer in Breda.