Pvc vloer Gorinchem

Ben je op zoek naar een stijlvolle en betaalbare pvc vloer in Gorinchem? Vloer en Raamdecor maakt het waar. Wij zijn jouw specialist op het gebied van pvc vloeren en ook werkzaam in Gorinchem en omgeving. Ontdek de vele mogelijkheden die pvc biedt en vind de vloer van je dromen, wat je stijl ook is.

pvc vloer in gorinchem

Vloeren voor iedere woning

Pvc is door de jaren heen steeds geliefder geworden, wat alles te maken heeft met de veelzijdigheid van dit materiaal. Zo is het mogelijk om een pvc vloer met houtlook of betonlook te laten installeren. Je hebt de keuze uit meerdere kleuren en tekeningen, waardoor je woning altijd het karakter krijgt dat je zoekt. Daarnaast is je pvc vloer in Gorinchem op meerdere manieren te leggen, van een visgraatpatroon tot een Hongaarse punt. De verschillende designs maken deze vloeren geschikt voor iedere woning, of je nu een industrieel, modern, klassiek of landelijk interieur hebt.

De voordelen van een pvc vloer

Niet alleen de stijl, maar ook de kracht van pvc maakt dit een populair materiaal voor vloeren. Je geniet van hoogwaardige kwaliteit en bent verzekerd van een vloer die jarenlang mooi blijft. Dat heeft alles te maken met de toplaag van polyurethaan. Dit materiaal maakt de vloer slijtvast, waterbestendig en vlekbestendig. Dat maakt een pvc vloer ook een uitstekende keuze voor de keuken en badkamer. Het reinigen van de vloer is eenvoudig, want dankzij de egale finish veeg je het oppervlak zo schoon met een vochtige doek.

Pvc vloer met vloerverwarming in Gorinchem

Wil je ultieme luxe in huis halen wanneer je een pvc vloer Gorinchem laat aanleggen? Upgrade je huidige vloer dan niet alleen met gloednieuw pvc, maar laat er ook vloerverwarming onder leggen. Doordat pvc de warmte van de vloerverwarming goed geleidt, verbruik je minder energie om een complete ruimte te verwarmen. Dat maakt het een zuinigere optie dan laminaat of hout. Er gaat bovendien niets boven het comfort van een warme vloer wanneer je zonder schoenen door je huis loopt.

Een pvc vloer leggen: met of zonder hulp

In ons assortiment heb je de keuze uit pvc vloeren van verschillende uitstekende merken, zoals Therdex, Moduleo en Ambiant. Het voordeel van deze verschillende merken is dat ze allemaal hun eigen kwaliteiten hebben. De pvc vloeren van Moduleo zijn vaak voorzien van een handig kliksysteem, die je in staat stelt om je eigen pvc vloer aan te leggen. Vind je het juist prettig om helemaal ontzorgd te worden of wil je de vloer in een speciaal patroon aan laten leggen? Onze medewerkers zijn je graag van dienst. Wij komen de vloer inmeten, egaliseren en leggen deze met 10 jaar leggarantie.

Pvc vloer Gorinchem van Vloer en Raamdecor

Vloer en Raamdecor staat klaar voor iedereen in Gorinchem en omstreken die op zoek is naar een hoogwaardige pvc vloer. Ontdek onze prachtige vloeren in de showroom in Dordrecht of neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte voor een pvc vloer in regio Gorinchem.