Vloerverwarming Barendrecht

Voor vloerverwarming in Barendrecht ben je bij ons aan het juiste adres. Vloerverwarming staat bekend om het hoge rendement en gebruiksgemak, maar deze vorm van verwarming zorgt ook voor een stijlvolle woning doordat het systeem volledig onzichtbaar is. Geen radiatoren in huis, maar wel op ieder moment van de dag van heerlijk warme voeten genieten. Woon je in Barendrecht en omstreken en wil je vloerverwarming van de beste kwaliteit laten leggen? Vloer en Raamdecor helpt je op weg.

vloerverwarming in barendrecht

 

Verschillende soorten vloerverwarming

Wat je situatie ook is, er is altijd een geschikte oplossing wanneer je vloerverwarming Barendrecht wilt laten leggen. Bij ons heb je de keuze uit twee systemen: ingefreesde vloerverwarming en elektrische vloerverwarming.

Ingefreesde vloerverwarming in Barendrecht

Bij dit systeem maken onze vakmensen kleine gleuven in je bestaande ondervloer, waar vervolgens de leidingen van de verwarming in geplaatst worden. Deze sluiten we aan op je cv-ketel, voor een naadloze overgang van radiatoren naar vloerverwarming. Dit systeem kent verschillende voordelen:

  • De bestaande vloer wordt niet afgebroken.
  • Stofvrij proces.
  • Systeem sluit aan op je huidige cv-ketel.
  • De vloer wordt niet verhoogd.

Elektrische vloerverwarming

Is het niet mogelijk om ingefreesde vloerverwarming aan te leggen? Dan is elektrische vloerverwarming een goede optie. Dit systeem komt bovenop je ondergrond te liggen, gepaard met verwarmingsfolie die voor betere isolatie en warmteafgifte zorgt. Ook deze vorm van vloerverwarming heeft enkele voordelen:

  • Weinig tot geen onderhoud nodig.
  • Lange levensduur van minstens 30 jaar.
  • Duurzaam systeem zonder CO₂-uitstoot.
  • Digitaal aan te sturen.

Jouw vloerverwarming in Barendrecht van Vloer en Raamdecor

Ben je op zoek naar een nieuwe vloer en wil je meteen investeren in luxe vloerverwarming? Bij Vloer en Raamdecor regelen we het van A tot Z. In onze showroom in Dordrecht, naast Barendrecht, staan onze adviseurs voor je klaar. Ze helpen je niet alleen met het uitzoeken van een mooie vloer, maar bespreken ook welke soort vloerverwarming de meest geschikte optie is. Vervolgens komen onze vakmensen bij je langs om de vloer in te meten. Wij verzorgen de levering en leggen vervolgens binnen 3 dagen het complete verwarmingssysteem. Je bent bovendien verzekerd van 10 jaar garantie. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op en vraag meteen een geheel vrijblijvende offerte aan voor vloerverwarming in Barendrecht.