Over ons

Een mooi interieur begint bij Vloer & Raamdecor! Sinds 1993 zijn wij dé specialist in de totaalinrichting van je (nieuwe) woning. In onze moderne showroom op Woonboulevard Dordrecht, makkelijk bereikbaar aan de A16, vind je de nieuwste collecties wand, vloer en raamdecoraties. 

Het inrichten van je huis volledig ontzorgd!

Door onze krachten te bundelen met Woninginrichting-Aanhuis en VT Wonen bieden wij een perfecte balans tussen advies, design, kwaliteit, vakwerk en een eerlijke prijs. Zo kunnen wij uw gehele interieur binnen één week een volledige metamorfose geven met ingefreesde vloerverwarming, behang en schilderwerk, aanbrengen van (PVC) vloeren en raamdecoraties en het plaatsen van kasten op maat of die prachtige inloopkast waar je al zo lang van droomt!

Interieuradvies van een topontwerpster!

Wij maken advies van een topontwerpster voor iedereen bereikbaar; bij onze maandelijkse Interieur Adviesdagen kunt u kennis maken met styliste Dagmar Sommer. In een kosteloos kennismakingsgesprek van 1 uur worden je wensen doorgesproken en aan de hand van moodboards je woonstijl bepaald.

Indien je na dit adviesgesprek samen met onze styliste een interieur-adviesplan in detail wilt uitwerken dan wordt er een vervolgafspraak gepland. Samen met onze adviseur en styliste wordt er een compleet woonplan met bijhorende tekeningen en (kleur)adviezen voor je uitgewerkt.
De kosten voor de uitgebreide vervolgadvies-pakketten bedragen slechts € 199,00 of € 299,00 maar je ontvangt het gehele bedrag weer retour bij aanschaf van producten uit onze showroom!

Ontzorging Woninginrichting-Aanhuis.nl