Over ons

Begonnen in 1993 als tapijtwinkel hebben wij ons met de jaren ontwikkeld tot een totaalinrichter van woningen en bedrijven met specialisatie in interieuradvies op maat, vloerverwarming, vloeren, raambekleding, wandafwerkingen en kasten op maat. Bent u op zoek naar een betrouwbare partner die de inrichting van uw woning of bedrijf volledig ontzorgt dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Alles voor Vloer, Raam en Wand!

Door onze krachten te bundelen met Woninginrichting-Aanhuis en VT Wonen bieden wij een perfecte balans tussen advies, design, kwaliteit, vakwerk en een eerlijke prijs. Zo kunnen wij uw gehele interieur binnen één week een volledige metamorfose geven met ingefreesde vloerverwarming, behang en schilderwerk, aanbrengen van (PVC) vloeren en raamdecoraties en het plaatsen van kasten op maat of die prachtige inloopkast waar u al zo lang van droomt!

Interieuradvies van een topstyliste!
woonadvies_aan_huis

Wij maken advies van een topstyliste voor iedereen bereikbaar; bij onze maandelijkse Interieur Adviesdagen kunt u kennis maken met styliste Dagmar Sommer. In een kosteloos kennismakingsgesprek van 45 minuten worden u wensen doorgesproken en aan de hand van moodboards uw woonstijl bepaald.

Indien u na dit adviesgesprek samen met onze styliste een interieur-adviesplan in detail wilt uitwerken dan wordt er een vervolgafspraak gepland. Samen met onze adviseur en styliste wordt er een compleet woonplan met bijhorende tekeningen en (kleur)adviezen voor u uitgewerkt.
De kosten voor de uitgebreide vervolgadvies-pakketten bedragen slechts € 199,00 of € 299,00 maar u ontvangt het gehele bedrag weer retour bij aanschaf van producten uit onze showroom!

 

vt afl 1 2 vt afl 1 3 vt-wonen-aflevering1-eethoek-tafel-geel