Over ons

Nadat wij in 1993 begonnen met een winkel in tapijt en gordijnen hebben wij ons met de jaren ontwikkeld tot een totaalinrichter van woningen en bedrijven met specialisatie in interieuradvies op maat, vloerverwarming, vloeren, raambekleding, wandafwerkingen en kasten op maat. Wij zijn aangesloten bij Woninginrichting-Aanhuis, met 60 showrooms de grootste woonspecialist in Nederland en partner van vtwonen!

Het inrichten van je huis volledig ontzorgt!

Door onze krachten te bundelen met Woninginrichting-Aanhuis en VT Wonen bieden wij een perfecte balans tussen advies, design, kwaliteit, vakwerk en een eerlijke prijs. Zo kunnen wij uw gehele interieur binnen één week een volledige metamorfose geven met ingefreesde vloerverwarming, behang en schilderwerk, aanbrengen van (PVC) vloeren en raamdecoraties en het plaatsen van kasten op maat of die prachtige inloopkast waar u al zo lang van droomt!

Interieuradvies van een topontwerpster!

Wij maken advies van een topontwerpster voor iedereen bereikbaar; bij onze maandelijkse Interieur Adviesdagen kunt u kennis maken met styliste Dagmar Sommer. In een kosteloos kennismakingsgesprek van 1 uur worden je wensen doorgesproken en aan de hand van moodboards je woonstijl bepaald.

Indien je na dit adviesgesprek samen met onze styliste een interieur-adviesplan in detail wilt uitwerken dan wordt er een vervolgafspraak gepland. Samen met onze adviseur en styliste wordt er een compleet woonplan met bijhorende tekeningen en (kleur)adviezen voor je uitgewerkt.
De kosten voor de uitgebreide vervolgadvies-pakketten bedragen slechts € 199,00 of € 299,00 maar je ontvangt het gehele bedrag weer retour bij aanschaf van producten uit onze showroom!

Ontzorging Woninginrichting-Aanhuis.nl