Traprenovatie PVC

Een traprenovatie PVC is een uitstekende keuze als je voorkeur uitgaat naar een duurzame en stijlvolle renovatie. Interessant wanneer je huidige trap hoognodig toe is aan een verandering. Bij een PVC traprenovatie van Novastep heb je de keuze uit verschillende kleuren en dessins.

Dit maakt het ook voor jou interessant met je trap te renoveren met PVC. Bij Vloer & Raamdecor ben je aan het juiste adres voor een traprenovatie met behulp van PVC. Wat hebben wij jou te bieden en wat zijn de voordelen van PVC?

Waarom traprenovatie met PVC?

pvc traprenovatie

Traprenovatie geef je bijvoorbeeld vorm met laminaat, leren trapbekleding, kunstleer of met betonlook materiaal. Een PVC traprenovatie is een prima alternatief. PVC heeft veel voordelen ten opzichte van andere soorten vloeren en trapbekledingen. Het is een absolute eyecatcher en is bovendien onderhoudsarm. Je bent dus weinig tijd kwijt aan het onderhouden van je trap. Een trap renoveren met PVC is bovendien een stuk goedkoper dan wanneer je dit met hout doet. Wil je weten wat de kosten zijn van een traprenovatie? Ontvang een geheel vrijblijvende prijsopgave in je mailbox.

 

Een stijlvolle en betaalbare traprenovatie PVC

Bij Vloer & Raamdecor ben je verzekerd van een unieke PVC traprenovatie van het kwaliteitsmerk Novastep. Je kiest namelijk voor een unieke en stijlvolle bekleding van je trap en dat allemaal tegen een scherpe prijs. Binnen slechts één dag transformeer jij je trap in een ware eyecatcher. Bovendien bieden wij je allerlei extra opties zodat je deze klus volledig klaart. En natuurlijk houden we daarbij altijd rekening met jouw wensen en ideeën. Bij ons doe je daarom een waardevolle investering in je huis en die verdient zich te allen tijde terug.

Wat zijn de voordelen van Novastep traprenovatie?

Een traprenovatie PVC levert je allerlei voordelen op. Wij zetten de belangrijkste voordelen voor je op een rij:

  • PVC is gemakkelijk schoon te maken en kan uitstekend tegen vocht.
  • Je kiest voor een betaalbare vorm van traprenovatie.
  • Je geniet van een ruim aanbod kleuren en afmetingen.
  • Je profiteert van een duurzame en onderhoudsvrije vloer.
  • Een PVC traprenovatie is mogelijk voor zowel dichte als open trappen.

Er zijn dus allerlei redenen om met PVC je trap te renoveren. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw trap? Neem contact op met een van onze adviseurs.

Wat zijn de mogelijkheden?

Renovatie van een trap met PVC is mogelijk op allerlei manieren. Kies bijvoorbeeld uit een houtlook of een traprenovatie met betonlook. Daarnaast is er ook meer dan genoeg aanbod als het gaat om bijvoorbeeld trap strips. Ook bij een traprenovatie voor open trap ben je bij ons aan het juiste adres. Wil je de renovatie grondig aanpakken? Overweeg dan om ook de trapleuningen aan te pakken en eventueel trapverlichting aan te brengen. Bij Vloer & Raamdecor verzekeren we jou dan ook van een complete traprenovatie. Wil je weten wat hiervan de kosten zijn? Bespreek dit gerust met een van onze vakmensen of vraag eenvoudig een offerte aan via de website.

Waarom jij je trap laat renoveren door Vloer & Raamdecor

Het renoveren van je trap met PVC is een specialistische klus en vertrouw je daarom toe aan iemand met kennis van zaken. Vloer & Raamdecor is gespecialiseerd in traprenovaties en voert deze klus uit bij zowel open als dichte trappen. Met een professioneel traprenovatie systeem en een ruime keuze uit PVC kleuren is er van alles mogelijk om je trap binnen slechts één dag te transformeren. En maak je over de rommel geen zorgen, want wij ruimen al het puin keurig op. Dit maakt het voor jou meer dan aantrekkelijk om je bestaande trap door ons te laten renoveren!

Vraag nu een offerte aan voor PVC traprenovatie

Heb je plannen om je trap in huis te renoveren en wil je dit graag doen met PVC? Dan nodigen wij je uit om eens langs te komen in onze showroom. Op die manier wordt inzichtelijk wat er zoal mogelijk is. Uiteraard kun je je laten adviseren door een van onze adviseurs. Dit is mogelijk in Dordrecht, maar kan natuurlijk ook telefonisch. Liever direct een offerte aanvragen? Dit is altijd mogelijk! Traprenovatie PVC laat je over aan een specialist en daarom kies je voor de expertise van Vloer & Raamdecor. Hiernaast bieden wij o.a. ook pvc vloeren en raamdecoratie aan. Neem snel contact met ons op voor alle mogelijkheden.

Offerte traprenovatie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.