Traprenovatie open trap

Kan je trap wel een opfrisbeurt gebruiken en ben je daarom op zoek naar een traprenovatie open trap? Een open trap is een blikvanger en dus vind je het belangrijk dat een renovatie wordt uitgevoerd door een specialist.

Bij Vloer & Raam Decor ben je aan het juiste adres voor een professionele traprenovatie. Wij transformeren je oude trap in één dag dankzij het hoogwaardige en professionele traprenovatie systeem van NovaStep! Waarom kies je voor dit systeem en hoe gaan wij te werk bij het renoveren van jouw open trap?

Waarom een traprenovatie?

Open trap traprenovatieEen open trap renoveren is noodzakelijk als deze versleten is of bijvoorbeeld vol zit met gaten en deuken. Een open trap is veelal de verbinding tussen de woonkamer en de eerste verdieping of de connectie tussen de eerste verdieping en een zolder. Vooral in de huiskamer is de open trap een blikvanger en daarom is een open trap traprenovatie een verstandige keuze. Hiermee kies je voor een mooie en verzorgde afwerking van de trap. Wij hebben de kennis en ervaring in huis om dit voor jou te realiseren.

Hoe werkt een traprenovatie open trap?

Bij het renoveren van een open trap transformeren wij je oude trap tot een compleet nieuwe trap. Hierbij werken we met het traprenovatie systeem van NovaStep. De renovatie overzettreden zijn gemaakt van watervast HDF en voorzien van een slijtvaste toplaag. Daarnaast beschikt dit systeem over een ingebouwd antislip systeem. Het materiaal is krasbestendig en onderhoudsvriendelijk en daarom uiterst duurzaam. Bovendien is het te combineren met allerlei materialen zoals hout, kunststof en leren trapbekleding. Ook een traprenovatie met pvc is mogelijk.  Bijvoorbeeld met PVC betonlook. Wil je er ook ledverlichting en trapleuningen bij? Dit behoort allemaal tot de mogelijkheden!

Hierom kies je voor een traprenovatie door Vloer & Raam Decor

Er zijn diverse redenen waarom het zinvol is om je traprenovatie te laten uitvoeren door ons team van specialisten. Wij zetten ze voor je op een rij:

  • Wij renoveren zowel open als dichte trappen.
  • Onze experts kijken verder dan alleen traprenovatie, want optionele ledverlichting is een ware eyecatcher.
  • Er is keuze genoeg uit allerlei trapleuningen om je open trap te personaliseren.
  • Je bent altijd welkom in onze showroom om inspiratie op te doen.
  • Wij garanderen jou een vakkundige montage in slechts één dag!

Kies voor een open trap traprenovatie in één dag

Kun je niet langer om een traprenovatie open trap heen en wil je dat dit snel en goed gebeurt? Maak kennis met het team van Vloer & Raam Decor en profiteer van een traprenovatie in één dag. Wij stellen een mobiele werkplaats op bij je deur zodat jij geen last hebt van rommel in je huis. Bovendien ruimen we na afloop alles keurig op en nemen we het afval met ons mee. Dit maakt het prettig om met ons samen te werken. Naast een betonlook traprenovatie bieden wij ook pvc vloeren, raamdecoratie en vloerverwarming aan. Schroom daarom niet, maar neem contact op voor het maken van een afspraak voor een traprenovatie open trap in jouw woning!

Offerte traprenovatie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.