Moduleo PVC vloeren

Wij zijn de nummer 1 Moduleo specialist en Moduleo Preferred Premium Partner® in Nederland. Moduleo PVC vloeren zijn samen met Modilux vloeren onze meest verkochte PVC vloeren! Moduleo PVC vloeren zijn van de hoogste kwaliteit, zeer duurzaam en zijn een aanwinst voor elke woning!

De natuurgetrouwe patronen en texturen van Moduleo PVC zorgen ervoor dat deze PVC vloeren niet van echt te onderscheiden zijn! U heeft keuze uit honderden vloeren van dit kwaliteitsmerk! Kiest u voor een dessin van leisteen, esdoorn of eik? Elke Moduleo vloer is uniek, ziet er anders uit en voelt anders!

De PVC vloeren van Moduleo hebben veel voordelen! Moduleo vloeren zijn slijtvast, geluiddempend (perfect voor een appartement!), kunnen tegen vocht (dus ook geschikt voor in de badkamer!) en zijn zeer gemakkelijk te onderhouden!

Bekijk onze Moduleo vloeren online of in de showroom

Vloer&Raamdecor is Moduleo Preferred Premium Partner® en garandeert de beste kwaliteit, vakmanschap en prijs. Onze vakmensen zijn door Moduleo gecertificeerd. Op deze pagina ziet u een selectie van onze Moduleo PVC vloeren. Wij kunnen echter elke Moduleo vloer aan u leveren! U kunt de nieuwste Moduleo PVC vloeren bekijken in de exclusieve Moduleo shop-in-shop in onze showroom op de Woonboulevard in Dordrecht.

U kunt dan met eigen ogen zien en met uw eigen handen voelen dat de topmerken PVC vloeren tegenwoordig echt niet meer van natuurlijke vloeren te onderscheiden zijn! Neem de tijd voor uw bezoek aan onze showroom, want wij hebben meer dan 500 PVC vloeren van Moduleo en andere topmerken (zoals mFlor en Ambiant) die u kunt bekijken! Daarnaast vindt u bij ons nog veel meer inspiratie voor de inrichting van uw huis zoals raamdecoratie, behang en kasten op maat.

Collecties Moduleo PVC vloeren

Klik op de vloeren voor meer informatie en een uitgebreid kleurenoverzicht!

Vrijblijvende offerte aanvragen

Bent u geïnteresseerd in één van de Moduleo PVC vloeren of van één van onze andere topmerken? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan! Wij staan bekend om onze complete service en deskundige vakmensen. Schaft u een PVC vloer bij ons aan, dan is dit altijd inclusief inmeten, egaliseren en leggen! Laat u verrassen door onze scherpe all inclusive prijzen!

De specialisten van Vloer en Raamdecor leggen uw nieuwe PVC vloer snel en vakkundig! Heeft u een vraag over één van onze Moduleo PVC vloeren of over onze service? Neem dan contact op met één van onze specialisten!