filter
Moduleo PVC vloeren

SCHERPE GEHEEL ONTZORGDE ALL-IN DEALS!

Topkwaliteit

Moduleo PVC vloeren

Moduleo is al jaren één van de meest verkochte en kwalitatief hoogstaande merken PVC vloeren. De luxe Moduleo PVC vloeren worden ontworpen en gefabriceerd in België en onderscheiden zich door de unieke dessins, de duurzaamheid en het comfort. Wij zijn er dan ook trots op dat we Preferred Premium Partner® zijn van dit topmerk.

De gehele Moduleo PVC vloeren collectie is bij ons verkrijgbaar, zowel de klik pvc vloeren als de plak pvc vloeren. Onze adviseurs en vakmensen kennen dit merk dan ook door en door. Je bent zeker van het beste advies voor jouw situatie. Je nieuwe Moduleo PVC vloer wordt snel en vakkundig gelegd. Desgewenst inclusief vloerverwarming.

In onze showroom kun je de verschillende series en dessins bekijken. Je kunt ook online je nieuwe Moduleo vloer uitzoeken en direct een offerte aanvragen.

Moduleo Preferred Premium Partner®

Onze adviseurs en installateurs kennen alle ins en outs van dit topmerk. Ook voor service en garantie weet je zeker dat je goed zit wanneer je je nieuwe  PVC vloer aanschaft bij Vloer & Raamdecor. Wij zijn dan ook niet voor niets Moduleo Preferred Premium Partner® in Nederland.

Hierboven zie je slechts een selectie van de mogelijkheden. Je kunt bij ons elke Moduleo PVC vloer bestellen!

De voordelen van dit topmerk

De PVC vloeren van dit merk zijn erg populair, en dat is niet zonder reden. De vloeren van dit topmerk zijn van de hoogste kwaliteit, zeer duurzaam en een aanwinst voor elke woning en passen in elk interieur!

De natuurgetrouwe patronen en texturen van Moduleo PVC zorgen ervoor dat deze niet van echt te onderscheiden zijn! Je hebt keuze uit honderden verschillende PVC vloeren van dit kwaliteitsmerk. Kies je voor een dessin van leisteen, esdoorn of eik? Elke PVC vloer is uniek, ziet er anders uit en voelt anders.

De vloeren van dit merk hebben veel voordelen. De vloeren zijn slijtvast, geluiddempend (perfect voor een appartement!), kunnen tegen vocht (dus ook geschikt voor in de badkamer!) en zijn zeer gemakkelijk te onderhouden.

Wat kost een Moduleo PVC vloer?

De prijzen van de PVC vloeren staan bij de producten vermeld. De genoemde prijzen zijn inclusief inmeten, egaliseren en leggen. Wij bieden een zeer scherpe prijs voor een compleet geïnstalleerde Moduleo PVC vloer.

Desgewenst verzorgen wij ook de volledige installatie van vloerverwarming in combinatie met een nieuwe vloer. Dat heeft als voordeel dat je 1 aanspreekpunt hebt voor het gehele project van de installatie tot de vloerverwarming tot het leggen van je nieuwe PVC vloer. Hierdoor heb je niet alleen de beste service en garantie, maar ook een sluitende planning en wordt je volledig ontzorgd!

Klik op de vloeren voor meer informatie en een uitgebreid kleurenoverzicht. Bel gerust of bezoek onze showroom wanneer je uitgebreid advies wilt of een specifieke vraag wilt stellen.

Moduleo PVC collecties, crëer, mix & match!

Moduleo heeft hun PVC vloeren opgedeeld in verschillende collecties. Elke collectie heeft zijn eigen unieke dessins en specifieke eigenschappen. Voor elke interieurstijl en elk soort gebruik biedt dit merk een passende vloer.

Moduleo Roots
Roots is de nieuwste collectie van Moduleo en uiteraad al te zien in onze showroom! Roots bestaat uit een diverse collectie aan hout -en steendessins in verschillende formaten. De Roots collectie is opgebouwd uit 6 prikkelende interieurthema’s met elk hun eigen esthetiek en gevoel en de mogelijkheid om hout -en steendessins met elkaar te combineren.

Moduleo Layred
Layred is een click PVC vloer uit de Moduleo collectie. Ook deze vloer is uitermate geschikt om met vloerverwarming te combineren door de zeer lage warmteweerstand. Door het click systeem is deze vloer ook makkelijk zelf te leggen en te verhuizen. Door de 10dB certificering kan Moduleo Layred probleemloos in appartementen gelegd worden.

Moduleo Parquetry
De mooiste visgraat PVC vloeren van trendy tot klassiek vind je in deze populaire Moduleo Parquetry collectie.

Bekijk onze vloeren online of in de showroom

Vloer & Raamdecor is Moduleo Preferred Premium Partner® en garandeert de beste kwaliteit, vakmanschap en prijs. Onze vakmensen zijn door het merk zelf gecertificeerd. Op deze pagina zie je een kleine selectie van de PVC vloeren van dit topmerk. Wij kunnen echter elke PVC vloer van dit premium merk leveren. Je kan altijd de volledige collectie en de nieuwste PVC vloeren bekijken in de exclusieve shop-in-shop in onze showroom op de Woonboulevard in Dordrecht.

Je kunt dan met eigen ogen zien en met je eigen handen voelen dat de topmerken PVC vloeren tegenwoordig echt niet meer van natuurlijke vloeren te onderscheiden zijn! Neem de tijd voor je bezoek aan onze showroom, want wij hebben meer dan 500 PVC vloeren op voorraad. Niet alleen van Moduleo, maar ook van andere topmerken zoals Therdex en Ambiant. Daarnaast vind je bij ons nog veel meer inspiratie voor de inrichting van je huis zoals raamdecoratie, behang en kasten op maat.

Moduleo PVC vloeren van Vloer en Raamdecor

Vrijblijvende offerte Moduleo PVC vloer

Ben je geïnteresseerd in één van de PVC vloeren van Moduleo of in een vloer van onze andere topmerken? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan, stel je vraag via ons contactformulier of bel ons direct op 078 203 3789. Wij vertellen je graag meer over de PVC vloeren in onze collectie. Natuurlijk kun je ook langskomen in onze showroom voor PVC vloeren in Dordrecht.

Wij staan bekend om onze complete service en deskundige vakmensen. Schaft je een Moduleo PVC vloer bij ons aan, dan is dit altijd inclusief inmeten, egaliseren en leggen. Uiteraard krijgt je van ons uitgebreide garanties op de installatie van je nieuwe vloer. Laat je verrassen door onze scherpe all inclusive prijzen!

De gecertificeerde vakmensen van Vloer en Raamdecor leggen je nieuwe Moduleo PVC vloer snel en vakkundig.

  • allure
  • moduleo
  • Luxaflex
  • ambiant
  • therdex