Moduleo PVC vloeren

Wij zijn dé nummer 1 specialist in PVC vloeren en tevens Moduleo Preferred Premium Partner® in Nederland. Moduleo PVC vloeren zijn samen met Flooriginal vloeren onze meest verkochte PVC vloeren! De PVC vloeren van dit topmerk zijn van de hoogste kwaliteit, zeer duurzaam en een aanwinst voor elke woning!

De natuurgetrouwe patronen en texturen van Moduleo PVC zorgen ervoor dat deze niet van echt te onderscheiden zijn! U heeft keuze uit honderden verschillende PVC vloeren van dit kwaliteitsmerk. Kiest u voor een dessin van leisteen, esdoorn of eik? Elke PVC vloer is uniek, ziet er anders uit en voelt anders!

De vloeren van dit merk hebben veel voordelen. De vloeren zijn slijtvast, geluiddempend (perfect voor een appartement!), kunnen tegen vocht (dus ook geschikt voor in de badkamer!) en zijn zeer gemakkelijk te onderhouden.

De Beste All-Inclusive Deals!

De beste prijs voor een compleet geïnstalleerde PVC vloer! Klik op de vloeren voor meer informatie en een uitgebreid kleurenoverzicht!

Bekijk onze PVC vloeren online of in de showroom

Vloer&Raamdecor is Moduleo Preferred Premium Partner® en garandeert de beste kwaliteit, vakmanschap en prijs. Onze vakmensen zijn door Moduleo zelf gecertificeerd. Op deze pagina ziet u een kleine selectie van de PVC vloeren van dit topmerk. Wij kunnen echter elke Moduleo vloer aan u leveren. U kunt altijd de volledige collectie en de nieuwste PVC vloeren bekijken in de exclusieve shop-in-shop in onze showroom op de Woonboulevard in Dordrecht.

U kunt dan met eigen ogen zien en met uw eigen handen voelen dat de topmerken PVC vloeren tegenwoordig echt niet meer van natuurlijke vloeren te onderscheiden zijn! Neem de tijd voor uw bezoek aan onze showroom, want wij hebben meer dan 500 PVC vloeren op voorraad. Niet alleen van dit merk, maar ook van topmerken zoals Therdex en Ambiant. Daarnaast vindt u bij ons nog veel meer inspiratie voor de inrichting van uw huis zoals raamdecoratie, behang en kasten op maat.

Vrijblijvende offerte Moduleo

Bent u geïnteresseerd in één van de Moduleo PVC vloeren of in een vloer van onze andere topmerken? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan, stel uw vraag via ons contactformulier of bel ons direct op 078 6351343. Wij vertellen u graag meer over de PVC vloeren in onze collectie.

Wij staan bekend om onze complete service en deskundige vakmensen. Schaft u een PVC vloer bij ons aan, dan is dit altijd inclusief inmeten, egaliseren en leggen. Uiteraard krijgt u van ons uitgebreide garanties op de installatie van uw nieuwe vloer. Laat u verrassen door onze scherpe all inclusive prijzen!

De vakmensen van Vloer en Raamdecor leggen uw nieuwe Moduleo PVC vloer snel en vakkundig!