Moduleo PVC vloeren

Wij zijn dé nummer 1 specialist in Moduleo PVC vloeren en tevens Moduleo Preferred Premium Partner® in Nederland. Moduleo PVC vloeren zijn samen met Flooriginal vloeren onze meest verkochte PVC vloeren! De vloeren van dit topmerk zijn van de hoogste kwaliteit, zeer duurzaam en een aanwinst voor elke woning en passen in elk interieur!

De natuurgetrouwe patronen en texturen van Moduleo PVC zorgen ervoor dat deze niet van echt te onderscheiden zijn! U heeft keuze uit honderden verschillende PVC vloeren van dit kwaliteitsmerk. Kies je voor een dessin van leisteen, esdoorn of eik? Elke PVC vloer is uniek, ziet er anders uit en voelt anders.

De vloeren van dit merk hebben veel voordelen. De vloeren zijn slijtvast, geluiddempend (perfect voor een appartement!), kunnen tegen vocht (dus ook geschikt voor in de badkamer!) en zijn zeer gemakkelijk te onderhouden.

De Beste Moduleo All-Inclusive Deals!

De beste prijs voor een compleet geïnstalleerde PVC vloer. De genoemde prijzen zijn inclusief inmeten, egaliseren en leggen. Desgewenst verzorgen wij ook de volledige installatie van vloerverwarming. Klik op de vloeren voor meer informatie en een uitgebreid kleurenoverzicht. Bel gerust of bezoek onze showroom wanneer je uitgebreid advies wilt of een specifieke vraag wilt stellen.

Bekijk onze vloeren online of in de showroom

Vloer & Raamdecor is Moduleo Preferred Premium Partner® en garandeert de beste kwaliteit, vakmanschap en prijs. Onze vakmensen zijn door Moduleo zelf gecertificeerd. Op deze pagina zie je een kleine selectie van de PVC vloeren van dit topmerk. Wij kunnen echter elke Moduleo vloer leveren. Je kan altijd de volledige collectie en de nieuwste PVC vloeren bekijken in de exclusieve shop-in-shop in onze showroom op de Woonboulevard in Dordrecht.

Je kunt dan met eigen ogen zien en met je eigen handen voelen dat de topmerken PVC vloeren tegenwoordig echt niet meer van natuurlijke vloeren te onderscheiden zijn! Neem de tijd voor je bezoek aan onze showroom, want wij hebben meer dan 500 PVC vloeren op voorraad. Niet alleen van dit merk, maar ook van andere topmerken zoals Therdex en Ambiant. Daarnaast vind je bij ons nog veel meer inspiratie voor de inrichting van uw huis zoals raamdecoratie, behang en kasten op maat.

Moduleo PVC vloeren van Vloer en Raamdecor

Vrijblijvende offerte Moduleo vloeren

Ben je geïnteresseerd in één van de Moduleo PVC vloeren of in een vloer van onze andere topmerken? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan, stel je vraag via ons contactformulier of bel ons direct op 078 6351343. Wij vertellen je graag meer over de PVC vloeren in onze collectie.

Wij staan bekend om onze complete service en deskundige vakmensen. Schaft je een PVC vloer bij ons aan, dan is dit altijd inclusief inmeten, egaliseren en leggen. Uiteraard krijgt je van ons uitgebreide garanties op de installatie van je nieuwe vloer. Laat je verrassen door onze scherpe all inclusive prijzen!

De vakmensen van Vloer en Raamdecor leggen je nieuwe Moduleo PVC vloer snel en vakkundig.