filter
Bekijk onze All-in deals

WALVISVISGRAAT PVC

Een tijdloos en modern interieur

Walvisgraat PVC vloeren

Ben je op zoek naar een nieuwe vloer die je woning een moderne uitstraling geeft? Kies dan voor een walvisgraat PVC vloer! Deze vloeren combineren een luxe uitstraling met duurzaamheid en gemak in onderhoud. Bovendien zijn ze uitermate geschikt voor gebruik in combinatie met vloerverwarming. Bij Vloer & Raamdecor vind je een uitgebreid assortiment walvisgraat PVC vloeren van de hoogste kwaliteit. Je hebt keuze uit tal van kleuren en dessins, zodat je ook voor jouw woning een vloer vindt die perfect bij je interieur past!

Walvisgraat PVC vloer: een stijlvolle keuze

Walvisgraat PVC vloeren zijn een moderne variant op de klassieke visgraatvloeren. Hoewel ze qua uiterlijk op elkaar lijken, zijn de planken van een walvisgraatvloer breder en langer dan die van een visgraatvloer. Daardoor krijgt de walvisgraatvloer een unieke en moderne uitstraling, terwijl de visgraatvloer een meer klassieke look heeft. Het is een stijlvolle keuze die in elk interieur goed tot zijn recht komt.

De grote planken van een walvisgraat PVC vloer zijn een échte eyecatcher. Vooral in grote open ruimtes komen ze goed tot hun recht. Ze voegen dan echt wat toe aan je interieur, waardoor het ook prima is om de ruimtes open te laten. Dat komt ook omdat de grote planken van de walvisgraatvloer op minder punten samenkomen. Dat zorgt voor een iets rustiger geheel dan bij een visgraat PVC vloer. Zie de walvisgraatvloer daarom als de grote broer van de visgraat: je maakt er nog meer een statement mee in je interieur!

De voordelen van een walvisgraat PVC vloer van Vloer & Raamdecor

Een walvisgraat PVC vloer kies je niet alleen voor de moderne en luxe uitstraling. Dit type vloer biedt verschillende voordelen vergeleken met andere vloeren. Hieronder zetten we de belangrijkste voordelen op een rij:

 • Duurzaam en slijtvast
 • Makkelijk te onderhouden
 • Vuil- en waterafstotend
 • Geschikt voor vloerverwarming
 • Geluiddempend
 • Door de moderne en stijlvolle uitstraling goed toe te passen in verschillende interieurstijlen

Geschikt voor vloerverwarming

Wil je vloerverwarming in huis? Dan is een walvisgraat PVC vloer ook een goede keuze. Dit type vloer is een goede warmtegeleider en laat de warmte van de vloerverwarming optimaal door, waardoor je maximaal rendement uit je vloerverwarming haalt.

Uit onderzoek blijkt dat je met vloerverwarming de energierekening gemiddeld met 6% kunt verlagen. Een walvisgraat PVC vloer in combinatie met vloerverwarming zorgt dus niet alleen voor extra wooncomfort, maar ook voor een lagere energierekening.

Heb je nog geen vloerverwarming, maar denk je erover om dat te laten aanleggen? Dan combineren we de aankoop van de vloer bij Vloer & Raamdecor graag met het installeren van vloerverwarming. Daarmee nemen we je veel zorgen en geregel uit handen. Je hoeft voor het aanleggen van je vloerverwarming niet eerst op zoek naar een andere partij, maar besteedt alles aan ons uit. Je kunt bij ons terecht voor zowel elektrische vloerverwarming als ingefreesde vloerverwarming.

Bij Vloer & Raamdecor sluiten de werkzaamheden naadloos op elkaar aan, zodat je zo snel mogelijk van je vloerverwarming en nieuwe vloer geniet. Bovendien krijg je garantie op beide, mochten problemen zich voordoen. Als dat geen fijne gedachte is?

walvisgraat pvc vloeren collectie

Duurzaam en makkelijk in onderhoud

Een walvisgraat PVC vloer is duurzaam en slijtvast. De levensduur van dit type vloer is gemiddeld 15 tot 20 jaar. Zelfs bij intensief gebruik, heb je weinig last van krassen en slijtage. Daarmee is het een investering die je voor de lange termijn doet. Je geniet jarenlang van een stijlvolle en moderne vloer waar je bijna geen onderhoud aan hebt.

Het onderhoud dat je wel moet doen, bestaat uit niet veel meer dan regelmatig stofzuigen en af en toe dweilen met een vochtige doek. Een PVC vloer is vuilafstotend, dus de kans dat je een keer flink moet boenen om een vlek eruit te krijgen is klein. Mochten er toch wat vlekken op de vloer komen, gebruik dan een mild reinigingsmiddel. Zoals voor veel oppervlakken geldt, moet je oppassen met agressieve schoonmaakmiddelen. Die kunnen de vloer namelijk beschadigen.

Voor een moderne uitstraling: in elke ruimte in huis

Je kiest walvisgraat als je jouw woning een moderne en stijlvolle uitstraling wilt geven. Door het unieke patroon en de grote planken, creëer je een speels maar toch ook rustig effect. Daardoor past de vloer goed bij verschillende interieurstijlen, van industrieel tot Scandinavisch. Daarbij hoef je geen rekening te houden met verschillende ruimtes in huis. Je kunt een walvisgraat PVC vloer door je hele woning leggen. Zelfs in de keuken en badkamer, omdat PVC waterafstotend is.

Maak je ook geen zorgen over beschadigingen of slijtage op plekken waar je de vloer intensief gebruikt. Denk aan looproutes of plekken waar kinderen veel spelen. Doordat PVC supersterk en slijtvast is, durven we gerust te stellen dat het bijna onverwoestbaar is. Daarom zie je dit type vloer ook veel in bedrijfspanden en winkels liggen, waar je gerust kunt spreken van zeer intensief gebruik.

Bestel je walvisgraat pvc vloer online bij Vloer en Raamdecor

 

De kosten van een walvisgraat PVC vloer

De prijzen die je bij de walvisgraat PVC vloeren in het assortiment van de Vloer & Raamdecor ziet staan, zijn scherpe ‘all inclusive prijzen’. De m²-prijs die je ziet, is dus niet alleen voor de vloer zelf, maar ook voor het inmeten, egaliseren en leggen van de vloer. Deze prijs bieden we zo aan, omdat we je graag volledig ontzorgen. En als we je dan toch al het werk uit handen nemen, is het wel zo fijn dat je vooraf weet wat de totaalprijs voor je nieuwe vloer wordt. Zo kom je achteraf nooit voor vervelende verrassingen te staan.

Walvisgraat PVC vloer bij Vloer & Raamdecor

Bij Vloer & Raamdecor vind je een uitgebreid assortiment walvisgraat PVC vloeren van de hoogste kwaliteit. Onze vloeren zijn niet alleen stijlvol en duurzaam, maar ze hebben ook een scherpe ‘all inclusive prijs’. Bovendien bieden we uitstekende service, een professionele installatie door ervaren vakmensen en garantie op onze producten.

Wist je trouwens dat we ook een eigen showroom hebben? Deze vind je aan de meubelboulevard in Dordrecht. Hier kun je onze vloeren in het echt bekijken en staan onze adviseurs voor je klaar om je te voorzien van deskundig advies. Maak hier een afspraak met een van onze adviseurs of kom gewoon binnenlopen om de collectie te bekijken.

Heb je een afspraak en al een idee van wat voor vloer je wilt hebben? Geef dan voorafgaand aan je afspraak je wensen aan onze adviseurs door. Dan bereiden ze je komst uitgebreid voor en haal je het meeste uit de tijd die je in onze showroom doorbrengt.

Ben je eruit en wil je een walvisgraat PVC vloer (en eventueel vloerverwarming) in je woning laten leggen? Vraag dan vandaag nog vrijblijvend een offerte aan en ontdek wat we voor jou kunnen betekenen. Of neem contact op voor meer informatie of het inplannen van een showroombezoek. Onze deskundige medewerkers helpen je graag bij het maken van de perfecte keuze voor jouw woning!

 • allure
 • moduleo
 • Luxaflex
 • ambiant
 • therdex