filter
ALLE AMBIANT VLOEREN

IN PRIJS VERLAAGD!

Grote collectie

AMBIANT PVC VLOEREN

Ambiant PVC vloeren zijn natuurgetrouwe, duurzame en stijlvolle PVC vloeren. Daarnaast zijn ze ook nog eens aantrekkelijk geprijsd. Bekijk hier de PVC vloeren uit de collectie van topmerk Ambiant! Op onze website vind je een greep uit deze collectie vloeren en onze scherpe All-Inclusive Deals!

Als officieel Ambiant PVC vloeren dealer, kunnen wij elke gewenste Ambiant vloer aan je leveren, ook in combinatie met vloerverwarming. Kies je voor de Ambiant Avanto, de Spigato of misschien wel de Ambiant Superior? Onze showroom is gevestigd op de meubelboulevard in Dordrecht. Wij hebben altijd meer dan 500 PVC vloeren op voorraad van Ambiant en vele andere merken! Kom snel een keer bij ons langs en laat je inspireren!

Meer dan alleen PVC vloeren

De kleur, het dessin en de structuur van de vloer vormen de basis voor de inrichting van je woning. Wij geven je graag advies over welke Ambiant PVC vloer het best aansluit bij jouw wensen. Naast Ambiant PVC vloeren, vind je in onze showroom en op onze website ook vloeren van andere topmerken zoals Moduleo en Therdex.

Koop je een PVC vloer bij Vloer en Raamdecor? Dan wordt deze tegen een scherpe all-in prijs gelegd! Ook het inmeten doen wij uiteraard voor je. Wilt je niet alleen een nieuwe Ambiant PVC vloer maar wil je jouw nieuwe woning compleet laten inrichten? Of is je huidige interieur toe aan een metamorfose? Kom dan eens langs in onze showroom en laat je adviseren en inspireren! Je vindt bij ons de collecties van alle topmerken op het gebied van vloeren, raamdecoratie, behang en meer!

Wij zijn partner van vtwonen. Ook op het gebied van styling krijgt je bij Vloer en Raamdecor het allerbeste advies!

Ambiant PVC vloeren showroom

Projectstoffering

De Ambiant PVC vloeren zijn zeer geschikt voor intensief gebruik. Projectinrichters en architecten kiezen dan ook veelvuldig voor deze vloeren. Zeer geschikt voor projectstoffering voor bijvoorbeeld kantoorruimtes, winkelpanden, horeca etc.!

Vloer en Raamdecor is je professionele partner voor zakelijke projecten! Wij regelen alles van A tot Z. Vanaf het advies tot de uiteindelijke uitvoering. Wij komen graag bij je langs om je wensen en de mogelijkheden te bespreken!

Wat kost een Ambiant PVC vloer?

Ben je benieuwd naar de laagste prijs voor een Ambiant PVC vloer? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan, bel ons of kom langs in onze showroom in Dordrecht! Onze deskundige adviseurs helpen je graag verder!

  • allure
  • moduleo
  • Luxaflex
  • ambiant
  • therdex