AANGESLOTEN BIJ
  Gratis & vrijblijvend 3D ontwerp

  VOOR JOU IDEALE BOEKENKAST!

 • Boekenkast op maat

  Liggen jouw boeken door het hele huis, verstopt in laden of in opbergkasten? Ben jij een echte leesliefhebber? Dan wil jij waarschijnlijk een opbergruimte voor jouw boekencollectie. Vloer & Raamdecor heeft hiervoor de oplossing. Een boekenkast op maat. Geschikt voor de beschikbare afmetingen in huis en volledig naar smaak samen te stellen.

  Boekenkast op maat voor jouw boekencollectie

  Om te beginnen zijn er veel verschillende ontwerpen voor het maken van jouw boekenkast. Een boekenkast op maat laten maken is een mooie toevoeging aan jouw woonkamer of een andere kamer in huis. Het heeft namelijk een prachtige uitstraling en creëert een bijzondere sfeer in huis. En past precies in de ruimte waar jij je boekenkast wilt hebben.

  Bovendien kan je je boekenkast combineren met andere soorten ‘opbergruimtes’. Zo kan je bijvoorbeeld een open boekenkast op maat ontwerpen. Waar je jouw souvenirs van vakantie in kan tentoonstellen. Maar ook een boekenkast rondom je televisie is een trend die we steeds vaker voorbij zijn komen bij Vloer & Raamdecor. Een klassieke boekenkast of juist een boekenkast met schuifdeuren laten maken? Alles is mogelijk bij Vloer & Raamdecor.

  Vrijblijvend 3D ontwerp

  Heb je belangstelling in een boekenkast op maat en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Kom dan langs in onze showroom of maak een afspraak voor advies aan huis. Samen bespreken we de mogelijkheden en maken een 3D ontwerp zodat je een goed beeld krijgt hoe de boekenkast eruit komt te zien.

  De kast wordt kosteloos ingemeten om een accurate en vrijblijvende offerte voor je te maken. Deze service is gratis en verplicht je tot niets! Bij opdracht hoef je niets aan te betalen en komen onze meubelmakers binnen 4 weken de kast monteren.

  inspirationtour1

  Soorten boekenkasten op maat

  Vloer & Raamdecor geeft je graag informatie over verschillende soorten boekenkasten op maat. Zodat jij precies weet wat mogelijk is en een boekenkast laat maken, die volledig aansluit bij jouw smaak.

  Ook met plek voor de televisie

  Lijkt het je wat om de televisie te verwerken in een boekenkast? Vloer & Raamdecor helpt je graag bij het ontwerp. We maken de boekenkast zo dat er voldoende ruimte is voor de kabels. Die tevens netjes worden verborgen. Uiteraard kan je de tv op haar voet plaatsen in de boekenkast. Maar de tv kan ook aan de wand bevestigd worden in de boekenkast. De afmetingen vaststellen voor een boekenkast op maat met tv kan lastig zijn. Daarom komen we graag kosteloos bij u langs om alles keurig op te meten.

  Ideaal rondom een deur

  Heb je nutteloze ruimte rondom een deur? Dan kan een boekenkast op maat om een deur heen gebouwd een prima oplossing zijn. Zo vang je twee vliegen in één klap. Je boekenkast en de ruimte optimaal benut. Deze vorm van een boekenkast is ideaal voor appartementen waar weinig ruimte is voor een boekenkast.

  Open boekenkast

  Een open boekenkast wordt behalve voor boeken ook vaak gebruikt voor het tentoonstellen van diverse spullen. Je kan creatief te werk gaan. Maak bijvoorbeeld een verdeling van boeken en dvd’s en cd’s. Gebruik de open boekenkast voor boeken en decoratie. Ideaal voor als je droomt van een volle boekenkast maar nog boeken aan het verzamelen bent. Zo kan je toch al een mooie boekenkast aanschaffen en de ruimte tijdelijk opvullen om meer sfeer te creëren.

  afbeelding van boekenkast op maat

  Tips voor het indelen van een boekenkast

  Een boekenkast  is op diverse manieren in te delen naar eigen wens. Dit kan zowel functioneel als inrichten op uitstraling.

  Voor functioneel inrichten:

  • Rangschikken op auteur.
  • De boeken rangschikken op alfabetische volgorde.
  • Boeken per categorie rangschikken zoals literatuur, romans en dergelijke.

   

  Inrichten op basis van uitstraling:

  • Boeken stapelen. Leg verschillende boeken verticaal of plaats ze horizontaal. Maak een leuke speelse indeling.
  • Rangschik boeken op grootte en kleuren.
  • Gebruik verlichting in je boekenkast. Hierdoor kan je op een leuke manier details accentueren. Vooral in de avond geeft dit een leuke sfeerverlichting. Bij Vloer & Raamdecor kan je ook een boekenkast op maat laten maken met verlichting. Denk eens aan spotjes in de kast of ledverlichting onder de planken.
  • Plaats andere voorwerpen in de boekenkast. Hierdoor creëer je een bepaalde aantrekkelijke uitstraling. Nog leuker: bedenk een thema voor je boekenkast decoraties. Zoals moderne decoraties of goudkleurige. Laat je fantasie spreken.

  Laat je inspireren door Vloer & Raamdecor

  Vloer & Raamdecor biedt een oplossing om jouw boekencollectie stijlvol op te bergen in een boekenkast op maat. En zorgt mede voor een warme en huiselijke sfeer. Er zijn diverse soorten designs als het gaat om een boekenkast. Heb jij zelf al een idee over een ontwerp? Of wil je juist kijken wat mogelijk is? Bezoek dan onze showroom in Dordrecht. Wij adviseren je graag over diverse ontwerpen en mogelijkheden. Naast ons aanbod kasten op maat, bieden wij ook andere producten en diensten aan in onze winkel zoals het leggen van PVC-vloeren inclusief elektrische vloerverwarming. Ook vindt je bij Vloer & Raamdecor diverse soorten raamdecoratie zoals elektrische zonwering: Luxaflex PowerView®.

  Vloer & Raamdecor is iedere dag geopend inclusief de zondagen. Wil je meteen een afspraak maken voor een gratis inmeting om een boekenkast op te laten maken? Dat is geen probleem. Hierbij ontvang je trouwens meteen interieuradvies, een offerte en een 3D-tekening van jouw boekenkast. Zonder bijkomende kosten of verplichtingen.

DE VOORDELEN VAN

VLOER & RAAMDECOR

 • Gratis 3D ontwerp van jouw droom kast op maat
 • Gratis inmeten
 • Vrijblijvende offerte
 • Concurrerende prijzen
 • Vrijwel onbeperkte mogelijkheden
 • Snelle levering en montage (binnen 4 weken)
 • allure
 • moduleo
 • Luxaflex
 • ambiant
 • therdex
Offerte op maat