Vouwgordijnen

Vouwgordijnen zijn één van de meest geliefde sfeermakers in huis. Vloer & Raamdecor levert ze in alle soorten en maten tot maximaal 10 meter breed met maar liefst 5 jaar garantie! Vouwgordijnen zijn in verschillende modellen en honderden kleuren en dessins leverbaar.
Wij zijn dealer van Inside, House of Hapiness, Luxaflex ® en BD-Line.

Uitvoeringeninside5

Er zijn verschillende uitvoeringen mogelijk. Voor een nonchalante uitstraling kies je voor het model zonder baleinen en voor een strakkere en modernere look kies je voor een vouwgordijn met de baleinen aan de voor -of achterzijde.

Er is ook een Topdown model waarbij je het vouwgordijn zowel van boven naar beneden als van beneden naar boven kan bedienen. Zo creeër je privacy met behoud van daglicht. Ook is het mogelijk een vouwgordijn te laten voeren voor een optimale verduistering in slaapkamers. In onze showroom laten je u graag alle mogelijkheden zien.

inside4Assortiment

Er is keuze uit honderden stoffen; van modern tot klassiek. Al onze stoffen zijn krimpvrij en kleurecht. Je kan de stof dus probleemloos in de wasmachine wassen! Vloer & Raamdecor maakt het vouwgordijn in elke gewenste maat tot wel 10 meter breed en van elke gewenste stof met een levertijd van slechts 3 weken.

Ontwerp je eigen vouwgordijn!

Met Casamia ontwerp je zelf heel eenvoudig je eigen unieke stof voor vouwgordijnen, rolgordijnen of gordijnen. Op basis van verschillende stoffen, van transparant tot verduisterend, en diverse dessins kan je je eigen unieke kleurcombinaties maken en vervolgens gratis een staal bestellen. Ontdek de ontwerper in jezelf en klik hier om naar de configurator te gaan!

 De voordelen van Vloer&Raamdecor inmeten

  • Gratis meetservice en kleuradvies aan huis
  • Groot assortiment van o.a. Inside en House of Happiness
  • Deskundig advies in de showroom of bij u thuis
  • Alles perfect op maat gemaakt
  • Vakkundige montage
  • Eigen servicedienst

Wil je deskundig interieuradvies? Maak dan een afspraak maken met een van onze adviseurs, of kom gewoon in de showroom kijken en ideeën opdoen voor je huis. Mocht je een uitgebreid woonadvies willen, geef je dan vrijblijvend op voor één van de adviesdagen die we in de showroom organiseren met professionele stylistes. Op onze website vind je een overzicht van alle adviesdagen.