Vouwgordijnen

Vouwgordijnen zijn één van de meest geliefde sfeermakers in huis. Vloer & Raamdecor levert ze in alle soorten en maten tot maximaal 10 meter breed met maar liefst 5 jaar garantie! Vouwgordijnen zijn in verschillende modellen en honderden kleuren en dessins leverbaar.
Wij zijn dealer van Inside, House of Happiness, Luxaflex ® en BD-Line.

Vouwgordijnen en uitvoeringen inside5

Er zijn verschillende uitvoeringen mogelijk voor vouwgordijnen. Voor een nonchalante uitstraling kies je voor het model zonder baleinen en voor een strakkere en moderne look kies je voor vouwgordijnen met de baleinen aan de voor -of achterzijde.

Er is ook een Top-down model waarbij je de vouwgordijnen zowel van boven naar beneden, als van beneden naar boven kan bedienen. Zo creëer je privacy met behoud van daglicht. Dit kan tevens met plisségordijnen. Wil jij liever elektrisch bedienbare gordijnen? Dan is Luxaflex PowerView® een perfecte keuze. In onze showroom laten wij je graag alle mogelijkheden zien.

inside4Assortiment vouwgordijnen

Kies uit honderden stoffen voor vouwgordijnen: van modern tot klassiek. Daarnaast zijn er veel kleuren beschikbaar. Zo creëer je makkelijk een kleurrijke uitstraling in je woonkamer of slaapkamer. Of kies je liever voor een neutrale uitstraling? Kies dan uit neutrale kleuren zoals bruin- en grijstinten. Wist je dat de kleurkeuze van grote invloed kan zijn op de sfeer die je in huis wilt creëren? Wanneer je bijvoorbeeld kiest voor bruintinten krijg je een warme sfeer in huis. Grijs oogt juist weer neutraal en blauw zorgt voor rust en koelte. Door verschillende kleuren te combineren in de woonkamer of slaapkamer creëer je bijzondere sferen. Wil je advies op het gebied van kleurkeuze? Daar kan Vloer & Raamdecor je mee helpen.

Al onze stoffen zijn krimpvrij en kleurecht. Je kan de stof dus probleemloos in de wasmachine wassen! Vloer & Raamdecor maakt het vouwgordijn in elke gewenste maat tot wel 10 meter breed en van elke gewenste stof met een levertijd van slechts 3 weken.

Vouwgordijnen als stijlvolle raamdecoratie

Vouwgordijnen zijn eenvoudig. Maar daarentegen erg stijlvol. Vouwgordijnen passen bij verschillende soorten wooninterieurs. De gordijnen worden zowel in de woonkamer als in de slaapkamer gebruikt. Wanneer je vouwgordijnen graag in de slaapkamer wilt bevestigen, is het een optie om de gordijnen te voeren. Hierdoor krijg je vouwgordijnen die verduisterend zijn. Natuurlijk kan je bij Vloer & Raamdecor de vouwgordijnen op maat bestellen.

De voordelen van vouwgordijnen

De vouwgordijnen zijn eenvoudig te bedienen en nemen vrijwel geen ruimte in beslag. In tegenstelling tot een normaal gordijn. Dit maakt dat vouwgordijnen vaak gebruikt worden in appartementen of bij kleine ramen in huis. Daarnaast kunnen vouwgordijnen gecombineerd worden in diverse kleuren of motieven.

De vouwgordijnen zijn eenvoudig, maar dit zegt immers niets over de uitstekende kwaliteit stof. Vloer & Raamdecor heeft veel luxe stofsoorten in haar assortiment. Door de kwalitatieve stofsoorten krijg je een elegante uitstraling. Daarnaast zijn vouwgordijnen beschikbaar in drie uitvoeringen namelijk: lichtdoorlatend, verduisterend of transparant.

Ontwerp je eigen vouwgordijn!

Met Casamia ontwerp je zelf eenvoudig je eigen unieke stof voor vouwgordijnen, rolgordijnen of gordijnen. Op basis van verschillende stoffen, van transparant tot verduisterend, en diverse designs kan je je eigen unieke kleurcombinaties maken en vervolgens gratis een staal bestellen. Ontdek de ontwerper in jezelf en klik hier om naar de configurator te gaan!

Bij Vloer & Raamdecor heb je bij veel producten de vrijheid om een design naar eigen wens te ontwerpen. Zo kan je de raamdecoratie combineren met een mooie schuifdeurkast op maat in de slaapkamer. Of een elegante boekenkast op maat voor de woonkamer. Er zijn talloze opties mogelijk op het gebied van interieurstyling. Vouwgordijnen kopen kan lastig zijn door de vele mogelijkheden. Laat je adviseren om het beste uit je interieur te halen.

 De voordelen van Vloer&Raamdecor inmeten

  • Gratis meetservice en kleuradvies aan huis
  • Groot assortiment van o.a. Inside en House of Happiness
  • Deskundig advies in de showroom of bij u thuis
  • Alles perfect op maat gemaakt
  • Vakkundige montage
  • Eigen servicedienst

Laat je inspireren in onze showroom

Wil je deskundig interieuradvies? Maak dan een afspraak maken met één van onze adviseurs. Of kom langs in de showroom en laat jezelf inspireren voor een perfect interieur.

Vloer & Raamdecor biedt veel oplossingen voor raamdecoratie. Volledig aansluitend bij je wensen en smaak. Dit zorgt vervolgens voor de ultieme sfeer in huis. Heb je zelf een ontwerp in gedachten voor raamdecoratie in huis? Of heb je liever deskundig advies van onze specialisten? Rondkijken en inspiratie op doen is een goede manier om een weloverwogen keuze te maken.

Bij Vloer & Raamdecor weten wij hoe lastig het kan zijn om een keuze te maken betreft raamdecoratie. Vooral omdat er veel opties mogelijk zijn en je graag een aantal jaar vooruit wilt met jouw vouwgordijnen. Wil je graag interieuradvies? Geef je dan vrijblijvend op voor één van de adviesdagen, die we in de showroom organiseren met professionele stylistes. Op onze website vind je een overzicht van deze dagen.

Naast ons aanbod raamdecoratie, bieden wij ook andere producten en diensten aan in onze winkel zoals het leggen van PVC-vloeren maar ook kasten op maat. Daarnaast vind je bij Vloer & Raamdecor diverse soorten raamdecoratie zoals paneelgordijnen en jaloezieën.