PVC vloer betonlook

Ben je op zoek naar een PVC vloer betonlook? Dan zit je goed bij Vloer en Raamdecor! Wij zijn dé specialist op het gebied van PVC vloeren en vloerverwarming. Bij ons vind je alle bekende merken voor super scherpe prijzen.

Wij hebben een ruime collectie betonlook vloeren van de topmerken. In onze showroom op de meubelboulevard in Dordrecht kun je alle mogelijkheden bekijken. Wij hebben namelijk altijd meer dan 500 PVC vloeren op voorraad. De PVC vloer betonlook die perfect past in jouw huis zit hier dan ook zeker bij. Natuurlijk kun je

Niet van echt te onderscheiden

Een betonlook vloer van PVC is bijna niet van echte betonvloer te onderscheiden. De dessins zijn hebben een natuurlijke en realistische uitstraling. Daarnaast hebben deze vloeren veel voordelen. Ze zijn voordelig in aanschaf, zijn zeer duurzaam en ook bestand tegen vocht. Een PVC vloer kun je zelfs in vochtige ruimtes zoals de badkamer leggen.

Jouw betonlook PVC vloer all-in gelegd

Wanneer je de betonlook vloer van je dromen hebt gevonden, schaf je die natuurlijk het liefst aan bij een vertrouwd bedrijf. Bij Vloer en Raamdecor nemen wij je al het werk uit handen. Inmeten, egaliseren en leggen kun je met een gerust hart over laten aan onze specialisten. Onze deskundige medewerkers zorgen ervoor dat jouw nieuwe betonlook PVC vloer snel en professioneel gelegd wordt.

Wil je ook vloerverwarming? Ook dat regelen wij voor je. Wel zo makkelijk!

Wij staan voor kwaliteit en service. Voor het lijmen en egaliseren maken wij uitsluitend gebruik van de lijm van het topmerk Eurocol. Wij geven dan ook maar liefst 5 jaar garantie op de installatie van onze PVC vloeren.

De voordelen van PVC betonlook van Vloer en Raamdecor

  • Betonlook tegels 2.5 mm dik met o.55 PU toplaag.
  • Verschillende formaten tegels; van 50 x 50 tot ruim 91 x 91 cm.
  • Subtiele V-groef rondom de tegels.
  • Geschikt voor zwaar wonen, zwaar werken en industrieel gebruik.
  • Slijt, kras -en waterbestendig.
  • Tot 25 jaar garantie op onze PVC betonlook vloeren

PVC vloer betonlook offerte aanvragen

Ben je niet in de gelegenheid om bij ons in de showroom langs te komen? Of wil je gewoon eerst een prijsopgave ontvangen voor je nieuwe PVC vloer betonlook? Dat kan uiteraard!

Vul het offerte aanvraag formulier in, of bel ons op 078 6351343 Wij vertellen je graag meer over onze collectie, de mogelijkheden, onze werkwijze en uitgebreide service.

Wij komen wanneer je wilt zelfs geheel gratis en vrijblijvend bij je langs om de mogelijkheden in kaart te brengen en je de verschillende PVC vloeren betonlook te laten zien. Een persoonlijk advies op maat zonder enige verplichting!