filter
PROFITEER VAN ONZE SCHERPE

VISGRAAT ALL-IN DEALS!

Ongekende luxe

PVC visgraat inclusief leggen

Een PVC visgraat vloer geeft je woning een ongekende luxe en tijdloze uitstraling. PVC vloeren met het visgraat dessin zijn dan ook zeer populair en in veel varianten en formaten verkrijgbaar. Bij Vloer & Raamdecor vindt je PVC visgraatvloeren van de hoogste kwaliteit en de beste topmerken zoals Moduleo, Therdex en Flooriginal! Kom langs en laat je inspireren door onze ruime collectie!

Vloer  & Raamdecor is dé specialist in PVC vloeren, dus je vindt bij ons gegarandeerd de vloer die perfect past bij jouw wensen en woning.

Bekijk hier een selectie van ons assortiment PVC visgraat inclusief leggen en vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Alle prijzen zijn all-inclusive. Dit is inclusief inmeten, egaliseren en leggen. Wij leveren desgewenst ook pvc visgraat met vloerverwarming.

Alle topmerken en soorten visgraat PVC

Een visgraat PVC vloer is niet van een echte houten vloer te onderscheiden. Onze PVC vloeren zijn van de topmerken Moduleo, Ambiant, Flooriginal en Therdex en leverbaar in diverse dessins. Bij Vloer en Raamdecor vind je zeker de vloer die voldoet aan al jouw wensen! Ook onze gunstige prijsstelling zal je zeker bevallen.

Alle genoemde prijzen zijn all-in. Dat wil zeggen dat wanneer je PVC visgraat inclusief leggen is. Daaronder valt uiteraard ook het vakkundig inmeten en egaliseren. Onze deskundige adviseurs staan voor je klaar. Zowel in onze showroom in Dordrecht als via de telefoon of per mail. Maak vandaag nog een afspraak om onze collectie PVC vloeren te bekijken in onze showroom, of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Onze interieurspecialisten helpen je graag met het maken van de juiste keuze voor jouw woning. Wist je dat wij zijn aangesloten bij Woninginrichting aan huis en partner zijn van VT wonen? Wij kunnen je dan ook helpen met een complete make-over van je interieur. Van een nieuwe vloer, tot traprenovatie en raamdecoratie.

Voordelen van PVC

Je kiest niet alleen voor een visgraat pvc vloer omdat deze mooi is en een luxe uitstraling heeft. Dit type vloer heeft namelijk nog vele andere voordelen. Bij ons heb je de keuze uit meer dan 500 verschillende PVC vloeren. Jouw ideale vloer vindt je altijd bij Vloer & Raamdecor. Wij leveren PVC visgraat vloeren met vloerverwarming. Zo heb je 1 aanspreekpunt en uitvoerder van het project. Dat staat garant voor de beste prijs en een aansluitende planning van de werkzaamheden.

 • Veel voordeliger dan een houten visgraat vloer.
 • Geschikt voor vloerverwarming
 • Niet van een echt hout te onderscheiden.
 • Onderhoudsarm & slijtvast.
 • Uitstekende geluiddempende eigenschappen.
 • De beste geleiding voor vloerverwarming.
 • Waterbestendig

Twijfel je nog tussen PVC of laminaat? Ook laminaat kun je in een visgraat motief laten leggen door Vloer & Raamdecor. Wat voor jou het beste is hangt af van je wensen en je budget. PVC vloeren hebben meer voordelen, maar zijn over het algemeen genomen iets duurder en het leggen moet je door vakmensen laten doen. Een visgraat pvc vloer met vloerverwarming is wel een betere combinatie dan laminaat met vloerverwarming. In onze showroom kun je ook onze uitgebreide collectie laminaat bekijken en je laten adviseren door onze medewerkers over welke vloer het beste aansluit bij jouw wensen.

visgraat pvc vloeren showroom

PVC visgraat inclusief leggen (all-in prijzen)

Houten vloeren worden al eeuwen in het visgraat patroon gelegd. Een parketvloer leggen in dit motief is echter een hele klus en erg kostbaar. Door nieuwe legtechnieken en de komst van o.a. PVC vloeren is het leggen van een visgraat vloer een stuk voordeliger geworden. Toch blijft het leggen van een vloer met dit patroon echt vakwerk en is het geen klus die je makkelijk zelf kunt uitvoeren. Het leggen van visgraat vloeren is een echt specialisme onder de vloerenleggers. Onze vakmensen zijn dan gecertificeerd door o.a. Moduleo, Ambiant en Therdex voor het leggen van patroonvloeren en hebben hierin jarenlange ervaring. Bovendien zijn wij Moduleo Preferred Premium Partner®. Een extra erkenning van onze kwaliteit en ons vakmanschap!

Wanneer je een PVC vloer aanschaft bij Vloer en Raamdecor is dit altijd inclusief inmeten, de beste materialen van Schönox en vakkundige installatie! Al onze prijzen zijn “All Inclusive”. Dus zoek je een PVC visgraat vloer inclusief leggen, dan zit je goed bij Vloer & Raamdecor. Ook wanneer je op zoek bent naar een combinatie met vloerverwarming. Wist je dat we je nieuwe vloer inclusief vloerverwarming al binnen 3 dagen kunnen installeren? Wel zo makkelijk. Eén prijs, één aanspreekpunt en één bedrijf voor eventuele nazorg en service naderhand.

Wat kost een PVC visgraat vloer?

Wij hanteren de scherpste “All Inclusive prijzen” voor al onze visgraat PVC vloeren. Dit betekent dat wij de vloer voor je komen inmeten, egaliseren en je pvc visgraat vloer leggen. Ook installeren wij desgewenst je pvc visgraat vloer met vloerverwarming. Wij hebben altijd meer dan 500 PVC vloeren op voorraad. Je vind in onze collectie niet alleen visgraat dessins maar ook PVC betonlook en houtlook PVC vloeren. Jouw droomvloer zit hier zeker bij!

Benieuwd naar de beste All-In prijs voor jouw luxe nieuwe vloer? Laat ons je wensen weten en wij berekenen voor jou de laagste prijs. Je bent natuurlijk ook altijd welkom in onze showroom op de meubelboulevard in Dordrecht. Je kunt dan de collectie in het echt bekijken en onze adviseurs geven je graag een gericht en persoonlijk advies. Je kunt een afspraak maken, maar ook altijd zonder afspraak bij ons binnen lopen in de showroom. Het voordeel van het maken van een afspraak is dat onze adviseur alvast kan nadenken over jouw wensen, alle tijd voor je heeft en materialen en voorbeelden kan klaar leggen. Ook kunnen we alvast een prijsvoorstel maken of verschillende opties met elkaar vergelijken qua mogelijkheden en prijzen.

Wil je meer weten over de kosten van een visgraat PVC vloer inclusief leggen en optioneel inclusief vloerverwarming? Lees hier meer over de prijzen van PVC vloeren of vraag direct een gerichte en geheel vrijblijvende offerte aan via deze pagina.

Visgraat PVC vloeren met all-in prijzen

PVC visgraat met vloerverwarming

Een PVC vloer visgraat met vloerverwarming is de perfecte combinatie. Je kunt kiezen voor elektrische vloerverwarming of vloerverwarming infrezen.

Vloerverwarming is comfortabel, behaaglijk en zeer kostenefficiënt! Naast het leggen van je vloer verzorgen wij de complete installatie van de vloerverwarming. Je hoeft hier dus niet apart een installatiebedrijf voor in de arm te nemen. Omdat wij zowel de vloerverwarming installeren als de nieuwe pvc visgraat vloer leggen, kunnen wij een complete garantie aanbieden op de vloerverwarming en je nieuwe PVC vloer tezamen. Wanneer er toch onverhoopt een probleem ontstaat met je  PVC vloer of de vloerverwarming, lossen wij dit binnen de garantie voor je op.

Wij adviseren je graag over alle mogelijkheden van vloerverwarming in combinatie met één van onze vloeren.

Offerte PVC visgraat vloer inclusief leggen

Ook jouw interieur verdient een luxe visgraat PVC vloer van Vloer & Raamdecor. Het is dé ideale vloer voor iedereen die zijn huis een exclusieve uitstraling wil geven. Geen PVC maar liever een houten vloer met visgraat motief? Ook dat kan. Onze interieur adviseurs leggen je graag de verschillen uit en helpen je met het maken van de beste keuze voor jouw situatie. Vraag hieronder direct een geheel vrijblijvende offerte aan voor een PVC visgraat vloer inclusief leggen (optioneel inclusief vloerverwarming) op bel ons voor advies!

 • allure
 • moduleo
 • Luxaflex
 • ambiant
 • therdex