PVC Visgraat

Een PVC visgraat vloer is op dit moment erg gewild! Een vloer met het visgraat patroon geeft je woning een exclusieve en authentieke uitstraling. Een PVC vloer is niet van een echte houten vloer te onderscheiden. Onze visgraat vloeren zijn van de topmerken Moduleo, Ambiant, Flooriginal en Therdex en leverbaar in diverse formaten. Bij Vloer en Raamdecor vind je zeker de vloer die voldoet aan al jouw wensen! Ook onze gunstige prijsstelling zal je zeker bevallen.

Voordelen van een Visgraat PVC vloer

  • Veel voordeliger dan een houten visgraat.
  • Niet van een echt hout te onderscheiden.
  • Keuze uit +500 verschillende visgraat PVC vloeren!
  • Onderhoudsarm & slijtvast.
  • Uitstekende geluiddempende eigenschappen.
  • De beste geleiding voor vloerverwarming.
  • Waterbestendig (dus ook perfect voor in de badkamer).

PVC Visgraat leggen

Houten vloeren worden al eeuwen in het visgraat patroon gelegd. Een visgraat parketvloer leggen is echter een hele klus en erg kostbaar. Door nieuwe legtechnieken en de komst van o.a. PVC vloeren is het leggen van een visgraat motief een stuk voordeliger geworden. Toch blijft het leggen van een vloer met dit patroon echt vakwerk. Onze vakmensen zijn gecertificeerd door o.a. Moduleo, Ambiant en Therdex voor het leggen van patroonvloeren. Bovendien zijn wij Moduleo Preferred Premium Partner®. Een extra erkenning van onze kwaliteit!

Wanneer je een visgraat PVC vloer aanschaft bij Vloer en Raamdecor is dit altijd inclusief inmeten, de beste materialen van Schönox en vakkundige installatie! Al onze prijzen zijn “All Inclusive”. Wel zo makkelijk!

Ontdek onze collectie

PVC Visgraat prijs

Wij hanteren de scherpste “All Inclusive prijzen” voor onze visgraat PVC vloeren. Wij hebben altijd meer dan 500 PVC vloeren op voorraad. Jouw droomvloer zit hier zeker bij!

Benieuwd naar de beste All-In prijs voor jouw luxe nieuwe vloer? Laat ons je wensen weten en wij berekenen voor jou de laagste prijs. Je bent natuurlijk ook altijd welkom in onze showroom op de meubelboulevard in Dordrecht. Kom snel langs en om onze collectie vloeren te bekijken.

Vloerverwarming installeren

Een PVC vloer is perfect te combineren met vloerverwarming. Vloerverwarming is comfortabel, behaaglijk en zeer kostenefficiënt! Naast het leggen van je visgraat PVC vloer verzorgen wij de complete installatie van de vloerverwarming. Je hoeft hier dus niet apart een installatiebedrijf voor in de arm te nemen. Omdat wij zowel de vloerverwarming installeren als de vloer leggen, kunnen wij een complete garantie aanbieden op de vloerverwarming en je nieuwe PVC vloer tezamen. Wanneer er toch onverhoopt een probleem ontstaat met je  PVC vloer of de vloerverwarming, lossen wij dit binnen de garantie voor je op.

Wij adviseren je graag over alle mogelijkheden van vloerverwarming in combinatie met één van onze PVC visgraat vloeren.

Bewaren

Bewaren

Bewaren