PVC Visgraat vloeren

Een PVC visgraat vloer is op dit moment erg gewild! Een vloer met het visgraat patroon geeft je woning een exclusieve en authentieke uitstraling.

Een PVC vloer is niet van een echte houten vloer te onderscheiden. Onze visgraat vloeren zijn van de topmerken Moduleo, Ambiant, Flooriginal en Therdex en leverbaar in diverse formaten. Bij Vloer en Raamdecor vind je zeker de vloer die voldoet aan al jouw wensen! Ook onze gunstige prijsstelling zal je zeker bevallen. Alle genoemde prijzen zijn all-in. Dat wil zeggen inclusief inmeten, egaliseren en leggen. Onze deskundige adviseurs staan voor je klaar. Zowel in onze showroom in Dordrecht als via de telefoon of per mail.

Voordelen van een Visgraat PVC vloer

Je kiest niet alleen voor een visgraat pvc vloer omdat deze mooi is en een luxe uitstraling heeft. Dit type vloer heeft namelijk nog vele andere voordelen. Bij ons heb je de keuze uit meer dan 500 verschillende PVC vloeren. Jouw ideale vloer vindt je altijd bij Vloer & Raamdecor. Wij leveren deze vloer ook in combinatie met vloerverwarming. Zo heb je 1 aanspreekpunt en uitvoerder van het project. Dat staat garant voor de beste prijs en een aansluitende planning van de werkzaamheden.

  • Veel voordeliger dan een houten visgraat.
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Niet van een echt hout te onderscheiden.
  • Onderhoudsarm & slijtvast.
  • Uitstekende geluiddempende eigenschappen.
  • De beste geleiding voor vloerverwarming.
  • Waterbestendig (dus ook perfect voor in de badkamer).

PVC Visgraat leggen

Houten vloeren worden al eeuwen in het visgraat patroon gelegd. Een visgraat parketvloer leggen is echter een hele klus en erg kostbaar. Door nieuwe legtechnieken en de komst van o.a. PVC vloeren is het leggen van een visgraat motief een stuk voordeliger geworden. Toch blijft het leggen van een vloer met dit patroon echt vakwerk en is het geen klus die je makkelijk zelf kunt uitvoeren. Het leggen van visgraat vloeren is een echt specialisme onder de vloerenleggers. Onze vakmensen zijn dan gecertificeerd door o.a. Moduleo, Ambiant en Therdex voor het leggen van patroonvloeren en hebben hierin jarenlange ervaring. Bovendien zijn wij Moduleo Preferred Premium Partner®. Een extra erkenning van onze kwaliteit!

Wanneer je een visgraat PVC vloer aanschaft bij Vloer en Raamdecor is dit altijd inclusief inmeten, de beste materialen van Schönox en vakkundige installatie! Al onze prijzen zijn “All Inclusive”. Wel zo makkelijk!

Ontdek onze collectie

PVC Visgraat prijs

Wij hanteren de scherpste “All Inclusive prijzen” voor al onze PVC vloeren. Dit betekent dat wij de vloer voor je komen inmeten, egaliseren en leggen. Ook installeren wij desgewenst vloerverwarming. Wij hebben altijd meer dan 500 PVC vloeren op voorraad. Jouw droomvloer zit hier zeker bij!

Benieuwd naar de beste All-In prijs voor jouw luxe nieuwe vloer? Laat ons je wensen weten en wij berekenen voor jou de laagste prijs. Je bent natuurlijk ook altijd welkom in onze showroom op de meubelboulevard in Dordrecht. Kom snel langs en om onze collectie vloeren te bekijken.

Visgraat PVC vloeren met all-in prijzen

Vloerverwarming installeren

Een PVC vloer is perfect te combineren met vloerverwarming. Vloerverwarming is comfortabel, behaaglijk en zeer kostenefficiënt! Naast het leggen van je visgraat PVC vloer verzorgen wij de complete installatie van de vloerverwarming. Je hoeft hier dus niet apart een installatiebedrijf voor in de arm te nemen. Omdat wij zowel de vloerverwarming installeren als de vloer leggen, kunnen wij een complete garantie aanbieden op de vloerverwarming en je nieuwe PVC vloer tezamen. Wanneer er toch onverhoopt een probleem ontstaat met je  PVC vloer of de vloerverwarming, lossen wij dit binnen de garantie voor je op.

Wij adviseren je graag over alle mogelijkheden van vloerverwarming in combinatie met één van onze PVC visgraat vloeren.

Vrijblijvende offerte PVC visgraat

Ook jouw interieur verdient een PVC visgraat vloer van Vloer & Raamdecor. Het is dé ideale vloer voor iedereen die zijn huis een exclusieve uitstraling wil geven. Geen PVC maar liever een houten vloer met visgraat motief? Ook dat kan. Onze interieur adviseurs leggen je graag de verschillen uit en helpen je met het maken van de beste keuze voor jouw situatie. Vraag hieronder direct een geheel vrijblijvende offerte aan voor een PVC visgraat vloer (optioneel inclusief vloerverwarming) op bel ons voor advies!

Bewaren

Bewaren

Bewaren